03-11-09

Deze avond gaan we terug trainen !!

Het is al vanaf vorige donderdag geleden dat ik nog gelopen heb . Echt frustrerend hoor , maar .....er zijn ergere dingen ! Het oponthoud daar zal iedereen nu al wel de oorzaak van kennen . Het was een blijn , veroorzaakt door nieuwe steunzolen .

Deze avond dan terug trainen , en dadelijk een trainingske op de piste . Ik ga ze zeker inkorte en wat mer rustig lopen ! Geen zotte toeren in het begin ! Homelijk zal het nu wel pijnvrij gaan !

Zaterdag gaan we ons best doen om een 5 km zo goed mogelijk te lopen op het zilvermeer hier in mol. Volgens de mailtjes die ik al gekregen heb , zullen hier toch een aantal bloggers aanwezig zijn . Dus voor de twijfelaars , het gaat hier weer super goed worden ! Zorg dat je er deze keer bij bent ! De afstanden zijn 5 en 10 km , die haarjuist zijn afgemeten en dus een zeer goede gelegenheid bieden om jezelf eens te testen !!

Buiten het lopen zijn we nog op zoek geweest naar een andere auto . Een paar ker kosten aan gehad , en dan is er de lol voor mij af ! Dus tijd om iets nieuw ! De voornaamste vereiste was de prijs !! Maar dat zal bij velen zo wel zijn zeker ! Een voorkeur voor een bepaald merk , heb ik nooit niet echt ! Wat het zeker niet wordt weet ik altijd wel . Ik ga die merken mijn komentaer maar besparen . Ik was al ens met de vlugte gaan kijken bij Toyota en Renauld , de voorbije weken , maar ofwel te duur ofwel te klein ! Dat ik zoiets niet heel graag doe is al zeker wel bekent ! Maar er moest werk van gemaakt worden en dus besloten we ens ons licht op te steken bij Cardoen !

Ja het eerste wat er nu door je hoofd gaat is , dat is die van elk merk de rommel opkoopt en daarom iets goedkoper is ! Maar ik zeg je nu , iemand die een auto koopt en daar niet langs is geweest , al was het maar om even te informeren of ze niet net jou droomauto hebben staan , mag er zeker van zijn dat hij in zijn eigen garage veel te veel heeft betaald !

Mijn vereisten waren ......hij moest en groot koffer hebben , omdat we toch bijna altijd met de auto op reis gaan . Ook moest de beenruimte achteraan voldoende ruim zijn ! Airco , en een paar van die kleine optieke's mochten ook niet ontbreken . En als kleur liefst een donkerblauwe naar de zwarte kant .

Ons oog viel dadelijk op de Kia Sporty Wagon of die ernaast stond een Hyundai van hetzelfde model . op elke auto lagen grote afslag kaarten van 3000 tot 9000 euro naargelang de prijsklasse . Ik zei nog tegen Peggy , dat is weer zone verkooptruck waar weer niks van in huis komt . De prijs van de hyundai kende ik , omdat ik er zelf al mee reed en die kwam overeen met de prijs op die auto . De verkoper erbij gehaald en wat meer uitleg over die prijskortingen gevraagd . Simpel zei hij . Dat is de prijs die je in alle garage's betaald , en min die korting is onze prijs . Net hetzelfde als bij al die andere wagens hier . Dus deze Kia hier ook ? En neemt ge dan mijne auto ook nog over ? Tuurlijk , en dan gaven ze nog 500 € meer dan bij Toyota .

Er was maar 1 MAAR . De kleurkeuze was beperkt . Grijs zoals hij er stond , Baby blauw , of bruin-goud achtig . Dus gene zwarte  !! Efkes een optie genomen , en naar de Kia garage gereden , en daar zou dit nog wel lukken om een zwarte te bestellen ! Maar het prijsverschil was enkele duizende euro's , gelijk welke kleur je nam hoor !

Het is dus een grijze geworden ! Zonder twijfelen !!

Daarna nog eens ferm gaan eten se ! Dat kon er nu wel bij af ! :-)

 

16:34 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (2) |  Facebook

Commentaren

Wauwkes, een spikspinternieuwe auto!!! Grijs is toch ook mooi hé, zeker als dat zoveel geld scheelt. Goed dat je terug aant lopen bent, ik zit nog altijd met heel veel goesting voor zaterdag, maar mijn verstand zegt om het zo te laten! Hopelijk kan ik er volgende week terug invliegen!!! Tot zaterdag hé!!

Gepost door: Wendy | 03-11-09

Gefeliociteerd met de nieuwe auto en een goede keuze.
Groet Rinus.

Gepost door: rinus | 05-11-09

De commentaren zijn gesloten.