05-11-09

Nog 1 training voor de wedstrijd zaterdag!

nu zaterdag komen er toch weer een aantal bloggers naar Mol afgezakt om er een prachtige wedstrijd te lopen op het autovrije parcour gelegen op het provinciaal domein Zilvermeer te Mol . Ik kijk er echt weer naar uit ! Niet zo zeer omdat ik invorm zou zijn ! Nee zeker niet , want met de weinige km die ik de afgelopen week getraint heb , door mijn plotse blaar , zal het gene vette worden . Maar altijd een beetje een streefdoel hebben mag of moet toch he !

Ik ga het dus op de beperkte afstand van 5 km houden en ga pogen die toch onder de 20 min te lopen . Mijn pr , juist voor de vakantie dit jaar gelopen is 18.15 min. het zou ongelooflijk zijn moest ik die tijd evenaren . het belangrijkste is om weer samen met de bloggers nog wat na te praten bij een fris pintje of een tasje koffie !

Maar eerst moet ik nog de laatste training voor die wedstrijd afwerken . Daarjuist met Stefke gebeld , en we gaan seffens met z'n twee er weer op uit . 10 km loslopen met 10 x 100 m versnellen . Hier gaat weer getetterd worden !

Daarna gaan we ons klaarstomen voor de eidejaars corida te leuven . Een 12 km doorvlammen , en deze keer hopelijk zonder van die domme blaren of dergelijke . Ook hier zullen weer bloggers aanwezig zijn ! Dus zet deze datum 27 dec. alvast in je agenda !! Mag je niet missen !

Volgende week zaterdag is er de Run For Paraguay . Ik kan nu al vast stellen dat dit een succes gaat worden . 140 stukken cake zijn al verkocht op bestelling . En dan zijn de Flacskes er nog niet bij ! Dus dat zijn nog eens 100 stukken zeker ? :-) ( toch Katrien ?? ) :-)

Indien je niet kan komen , maar toch wil steunen ......schrijf dan een kleinigheid over op deze rekening   743 - 0448125 –96 .

Wij zijn jullie zeer dankbaar !!

15:58 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.