07-11-09

( Geen ) schorsing voor Malisse en Wickmayer ???

Ik las daarjuist op facebook , dat er weer groepjes of steunactie's op het touw gezet worden , voor Malisse en Wickmayer .

Ik heb daar wel zo een beetje een verdeelde mening over . We hebben dan een paar sporters waar we op wereldniveau een beetje mee kunnen uitpakken , en dan worden die geschorst .  Met de voetballers lijden we alleen maar gezichts verlies ! :-) Dus ik vind het zeker jammer dat ze geschorst zijn ! Maar als je dan bekijkt waarom .....en vergelijkt met je eigen dagelijkse leven , dan hebben die gasten een redelijk vrij leven !

Dat ze elke dag uren in de weer zijn met hun sport , is vergelijkbaar met een man/vrouw die dagelijks moet gaan werken .

Ze hebben waarschijnlijk verplichtingen tegenover hun trainer - verzorgers en andere dagelijkse afspraken . Maar dat heb ik ook tegenover mijn werkgever , kinderen , school , ........!  Als ik 3 x op korte tijd te laat kom , krijg ik ook 2 x  een waarschuwing , maar de derde maal is het een levenslange schorsing of beter gezegt ontslag ! Zij mogen binnen 1 jaar terug verder doen !

De discusie of er dopingcontrole moet zijn of niet , heeft er niks mee te maken ! Het is een reglement dat vooraf bekent is en waar ze zich maar aan moeten houden ! Anders moeten ze met mij snachts maar mee opstaan en komen bakken !  1 week met mij mee gaan , en ze zijn geleerd om nooit meer te vergeten die verwittiging door te geven !

Maar , langs de andere kant vind ik het wel spijtig dat 2 talenten voor 1 jaar verdwijnen !

En nu ga ik maar eens slapen .......want deze namiddag is het een 5 km vlammen op het zilvermeer ! Mijn tijd waar ik op hoop ......gewoon deftig tempo  en een goed gevoel achteraf hebben ! De blaar zal zeker nog zijn best doen om te hinderen !!

Leg ik er de steunzolen terug in of niet ?? Dat is de vraag waar ik mee speel nu !!

07:14 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Hey Ik wens je nog een fijn weekend.

Gepost door: Martin | 07-11-09

dat ze een "straf" moeten krijgen voor het niet naleven van de regels is evident, het is de zwaarte van de straf waar iedereen terecht over stijgert. Een jaar schorsing omdat ze hun whereabouts niet doorgeven is er echt wel over. Een alternatieve straf als stevige waarschuwing is hier meer op zijn plaats. Zelfs de procureur stond niet achter deze schorsing...

Gepost door: Ruthje | 07-11-09

Strenge straf... Inderdaad maar voorafgaande aan die straf hebben ze wel 2 verwittigingen gekregen. Als ik op mijn werk 2 verwittigingen krijg is het volgende ook een schorsing of ontslag.
Volgens Sven Nys is het invullen van die "whereabouts" slechts een paar minuutjes werk. Als je ziet wat proftennissers verdienen vind ik het maar normaal dat ze hun "werk" naar behoren uitvoeren.
De broer van Malysse kwam gisteren te vertellen dat Xavier enkele weken geleden in Italië zat en dat er geen internet was. Kom nou, hij wist toch op voorhand dat hij naar Italië ging en hij heeft toch waarschijnlijk wel een GSM!
De schorsing is volgens mij terecht maar wel te lang, het zou wat minder mogen zijn.

't Amusement straks in Mol!

Gepost door: Spencerwoman | 07-11-09

Controle Mischien gaan die PIEPO'S van de tennisbond over een paar weken van gedacht veranderen het is niet enkel in het tennis dat dit ebeurd

Gepost door: Clint | 07-11-09

Te zwaar Deze straf is echt veel te zwaar hoor !! Een geldboete vind ik meer op zijn plaats ! Er zijn in mijn ogen andere dingen waar ze heéééééél wat strenger mogen in zijn hier in ons belgenlandje . Maar ja ze moeten met iets het nieuws halen hé . Dan verschieten ze der van dat ons beste mensen hier gaan lopen bv naar Amerika :-)

Gepost door: jetty | 08-11-09

De commentaren zijn gesloten.