15-11-09

paraguay !!

Gisteren was het eindelijk zo ver . Weer een dag waar we een paar weken naar toe leefden . Weer is er een gegantiche inzet op gang getrokken voor een goed doel , dat deze keer voor een grootste stuk zal volbracht worden door ons Julie , die in de zomer maanden 7 weken gaat werken met straatkinderen . Hoe dit juist allemaal in zijn werk gaat , zal ze op gepaste tijd vermelden op haar blog .

Maar om dit ptoject finantieel een beetje te ondersteunen kwam onze westvlaamse hinde op het idee om een een loop/wandeling te organiseren met een vrije gift systeem . Hoeveel dit opgebracht heeft zal Julie op haar blogje wel vermelden ! :-) 

Ik wilde mijn steentje ook bijdragen  en ging cake bakken waar de grondstoffen gesponsert zijn door mijn baas . Allee gedeeltelijk toch , want met een dubbele hoeveelheid aan bestellingen dan verwacht , had dit ook grenzen he . Maar de onkosten waren vrij klein , dus de opbrengst zeer groot ! 75 bestellingen x 5 € = 375 € ontvangen. Ik lever dan ook nog een bijdrage die ik dus in vermindering breng van de onkosten . Hoeveel , .......is mijn zaak  , maar laat ons zeggen dat de winst groter is dan 300 € .

De schema's en vrije sponseringen staat al op 460 € , met de gulle gift van de flackskes erbij geteld . Dus totaal zal de rekening hier op 760 € komen te staan . En dan moet de opbrengst van de wandeling zelf er nog bij geteld worden ! De totale opbrengst laat ik dus aan Julie over om te vermelden . Maar de schema's maken dat blijft natuurlijk lopen he !!

Het lopen zelf heb ik aan me voorbij laten gaan . We hadden nog een afspraak savonds met de Jona's Brothers in het sportpaleis en zouden vandaar rechtstreeks ernaar rijden . De mama en ons Sanne zouden toch gaan . Ikke verkoos een filmpke te gaan kijken :-) Ompdat er niet gedoucht kon worden , wilde ik daar niet gaan zitten als ne stinker en loopte ik niet mee ! Het wandelen is er ook bij in geschoten , gewoon omdat we als groep gezelling zaten te keuvelen en te eten vooral .

Nadat de cake verkocht was en ons Julie hare speech gegeven had ( ze wilde mij dit nog laten doen , maar als er nu iets is wat ik nooit meer doe , is het dat wel !! ) vertrokken wij .

Eerst nog naar de decatlon en dan naar het sportpaleis en de cinema  . De film Surrogates niel het meest in de smaak  voor mij . Maar toch .......viel ik in slaap ! :-) Na 28 u wakker blijven , moest ik mij geven ! Een slaapje van 9 € !! :-) Deed deugt !!

Het consert was gewoon geweldig . Vooral voor ons Sanne natuurlijk . Gewoon gek werd ze , samen met een 15000 gillende zotte tieners , met hier en daar een moeder met pijn aan de oren ! Een 7 tal tieners hebben ze flauw zien vallen en moesten weggedragen worden , en dat voor 3 ( lelijke ) gasten die een beetje op een gitaar kunnen rammelen . :-) Maar het was voor eens Sanne een hoogte punt , en daar doe je het toch voor he .

Daarjuist  met Stefke een duurloopke van 12 km gelopen tegen 5.15 min/km . Weer goed gebabbeld , nog altijd mooi weer toen .

Nog een paar mailtjes beantwoorden en deze namiddag een toerke wandelen als ze hier toch allemaal wakker zijn !! :-)

Nogmaals ......allemaal bedankt !

Laatste maar verwijdert .........Reden , persoonlijk !!  

 

10:54 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (10) |  Facebook

Commentaren

Mercikes! Mercikes Mario. Héél fijn dat jij én Peggy én Sanne erbij waren en bedankt voor de cakejes. Ik bel je straks nog eventjes, maar eerst eten en blogje schrijven en... Bedankt voor alles!

Gepost door: Julie | 15-11-09

BEDANKT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! de cakjes , de steun, de schemas de de de ...te veel !! maar vooral jullie goed hart !SMAK XXX ik ben super blij in Juultje haar plaats

Gepost door: Katrien | 15-11-09

Oeps, ben niet echt op de hoogte van die anti mario fans, is er weer iets gebeurt dan? Ik had er anders heel veel spijt van dat ik niet kon komen. Heel veel groetjes

Gepost door: Wendy | 15-11-09

Ah, dat was de reden dat je ging wandelen ipv lopen. Ik heb me verkleed in de auto maar gewassen ben je dan natuurlijk niet ;-)
Voor jullie was het terug een verre rit en wat die laatste zin betreft, dat snap ik niet zo goed.

Gepost door: Spencerwoman | 15-11-09

spijt dat ik er niet bij kon zijn, het was nochtans een goede gelegenheid om eens al die gezichten te zien.
en wat er ook mag zijn van die anti mario fans, ik ken er geen ene die zich zo inzet voor het lopen van anderen en daarbovenop nog eens zoveel energie steekt in het goede doel, respect!

Gepost door: Guy | 15-11-09

mario is de max ! en al die lopende solidaire bloggers ! Voila, 't is gezegd ! Iedereen die meegewerkt en gelopen heeft : schitterend ! Wat voor ons plezier is (lopen en cake eten) is voor een ander van levensbelang. Nog veel loopgenot !
en oef : ik dacht al dat je een blessure had toen ik je zonder loopkleren zag !

Gepost door: kaat | 15-11-09

Dank u wel Bedankt Mario en mijn vrouw (en ik ook) zegt dat het al zeer lang geleden was dat ze nog zo'n goeie taart heeft mogen eten!

Gepost door: etienne | 15-11-09

Je aandeel was blijkbaar groot in deze mooie aktie...prima gedaan Mario.

Gepost door: natalie | 15-11-09

Cake Pas gisterenavond opgegeten : heel lekker!!!

Gepost door: Koen | 16-11-09

proficiat proficiat! Dit keer niet met een mooie loopprestatie, maar wel met een vertoon van je grote hart!!

Gepost door: geert | 17-11-09

De commentaren zijn gesloten.