18-11-09

En de boer ploegde verder !

Na zaterdag een prachtige dag beleefd te hebben in Torhout , hebben we niet stilgezeten . Zondag stond er een duurloop met Stefke gepland en die we met glans volbracht hebben .Maandag was het een rustdag op loopvlak . Maar zou er toch naar de fitnes gegaan worden . Maar ........ja ja gehoord me al afkomen . Ik ben er niet geweest ! Ik had nog een paar schema's af te werken , en nu met de stortingen voor Paraguay is er wel een klein beetje een druk ( meer verantwoordelijkheidsgevoel ) om juist die mensen zeker niet te lang te laten wachten . Anderen ook niet hoor , maar ..... Allee de mails en de schema's zijn bijna de deur uit . Diegene die ik nog niet beantwoord heb ,........morgen mag je dat verwachten ! Gisteren mocht ik met de schoonmoeder gaan toeren . De auto van hen heeft het begeven , en werd ik weer ingeschakeld . In de late namiddag nog een rustig toerke gelopen . Niet ver , zonder garmin , puur op het gevoel , en dat gevoel wilde mij vroeg onder de wol !

Vandaag was ik vroeg thuis . Dadelijk mijn loopbroek aan en naar de piste gelopen . 10 x 300 m tegen 21 - 22 sec/100 m met 100 m rust tussen . 1 km loslopen / 2 x 1 km tegen 3.40 min/km met 3 min rust . Het in en uitlopen was 2,5 km . Totaal dus een 12.5 km .

In de namiddag het verjaardags feestje voor ons Femke gaan regelen . Ze wil haar vrindinnetjes uitnodigen in het zwembad van Geel . Een zeer mooi , bijna tropich zwembad waar ze volgende week woensdag zal vertoeven met 7 school-vriendinnetjes . Na het zwemmen zullen er Pannekoeken zijn . Goede keuze vind ik !

Peggy trok nog naar Mol om een snoepje te kiezen om uit te delen op de school en ik heb de auto nog eens gewassen . :-)

Daarna mijn zus nog proberen te bezoeken , maar die had de bel afstaan en lag hoogt waarschijnlijk te slapen . Werkt ook met de nacht !!

Hebben er nog mensen een mailtje gehad voor de Santa-Run in Antwerpen . Dit zal doorgaan op zaterdag 12 december om 19.00u . Alle info vind je hier http://www.sport.be/santarun/2009/nl/

santarun

Ik denk eraan om hier een weekeindje van te maken . S'avonds is het fuiven he ! En daarna nog naar huis rijden ......komt nooit goed !!  :-) Wie komt er nog ?

20:34 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Nu moet je mij toch ne keer wat uitleggen, ik dacht dat jij ne bakker was ;-). Ik ga niet naar de santa run, maar lijkt mij wel leuk om eens te doen! Goed dat je dat nog eens vermeld van die stortingen, ik stort nog altijd op make a wish, moet dat dringend eens veranderen!! Verzorg u goed hé!! Zeg en zet eens een fotoke van uw nieuw voiture op uw blogje, ben reuzebenieuwd!! groetjes!!!

Gepost door: Wendy | 18-11-09

agenda Santa Run staat al in mijn agenda. Wij deden vorig jaar mee, pure fun, jenever, grappig zicht met al die Santa's .. moet je zeker doen !!!

Gepost door: Edith | 19-11-09

lijkt mij wel leuk Ik moet nog afwachten op de nieuwe werk uren van mijn vrouw.Ze werkt vanaf dec. in het ziekenhuis in mol.Ze heeft de thuis verpleging vaarwel gezegt.

Gepost door: stefkerun1 | 19-11-09

jaaaaaaa ik ben al ingeschreven voor de santa run!!

Gepost door: Jess | 20-11-09

en de bakker bakte verder ... zeg tegen uw schoonmoeder dat ze een Toyota koopt, dan heeft ze dat niet meer voor :-)

Gepost door: geert | 20-11-09

De commentaren zijn gesloten.