24-11-09

Na een rustdag komt.....

Na een rustdag komt natuurlijk een stevige training . We kunnen er weer tegen dan he . Maar hoe groots je plannen ook zijn , het weer hier in Belgie kan serieus aan je loopgoesting knabbelen .

Gisteren kwam ik zijk nat thuis van het werk . Het eerste wat je natuurlijk doet is droge kleren aantrekken . Maar om dan dit weer te herhalen om naar de fitnes te rijden , zag ik niet zitten . Lekker warm in de zetel onderuit geschoven , een filmke opgezet en rustig in slaap gesukkeld . :-)

Vandaag weer van't zelfde . Ik ^kwam in mindere mate , maar toch nat thuis , maar deze keer wist ik zeker dat ik in gelijk welke omstandigheden toch zou trainen . In de namiddag was ons Peggy ook thuis en ik wist dat ze ook zou gaan lopen dan . Dus op haar efkes gewacht en dan samen naar de piste getrokken . Op haar schema stond 2 x ( 5 x 300 m tegen 30 sec/100 m met 100 m wandelen tussen ) Voor mij was het 12 x 400 m tegen 22 sec/100 m . Het is wel niet echt samen lopen dat je dan doet , op het in en uitlopen na dan . Maar we zien mekaar toch bezig en het eenzame gevoel is dan toch weg . Voor ons beiden verliep de training zeer goed . Heel gemakkelijk de snelheid gehaald . Voor ons peggy mocht het nog sneller . Ja , ze is weer zeer gedreven bezig !

Normaal doen we deze trainingen met de club , maar vandaag hebben de 3 dames hier een afspraak bij de tandarts .

Deze week zitten we weer vollop in feeststemming hier . Ons Femke wordt vrijdag 27 nov. 9 jaar . Morgen vieren ze haar op de school en dan zal ze speculaas meenemen om uit te delen aan haar klasgenootjes . Vrijdag avond is het hier bij ons thuis een feestje . 

Zaterdag is er een sinterklaasschow geplant in Ravels dacht ik samen met haar nichtjes , maar ik ben nog op zoek om ergens te gaan lopen dan . Niet te ver uit de buurt van ravels en voor 17.00 u gedaan . Voorstellen mogen altijd komen !! 

Blog in de kijker !!

Weer iemand die al een tijdje een schema aan het volgen is . iemand die zeer gemotiveerd is ! Iemand dien ook haar motivatie uit het bloggen haald . iemand die op de 10 mijl haar tijd verbeterde met een dikke 5 min. Maar nog wel iemand die tot vandaag een beetje onbekent is gebleven onder de bloggers . Ik heb het over een zeer toffe blogster Kato . Zeker eens een kijkje gaan nemen !!

18:45 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

Na regen komt .............. lopen! Die natte dagen zijn de minst leuke, maar toch blijven we hopen dat we weer vlug kunnen lopen. Groetjes steven

Gepost door: steven | 24-11-09

Een dikke proficiat aan Femke!!! Kato volg ik al een tijdje, ze heeft een mooie tijd neergezet! Je staat met foto en pint in het krantje van make a wish, leuk hé. Kom jij zondag ook naar de bosloop in Balen? Ik ga door gewoon trainen hoor, niks forceren, dat hoop ik een weekje later te doen ;-). Groetjes!

Gepost door: Wendy | 24-11-09

Een natte winter meestal niet de beste tijd om te trainen. En zeker niet om langs te baan te staan om te begeleiden.

Gepost door: Tiny | 24-11-09

Liefde is .... SAMEN VERSNELLINGSKES LOPEN :-) ps veel plezier met de feestjes

Gepost door: Katrien | 24-11-09

alvast nen dikke proficiat aan Femke, leg haar maar goed in de watten a.s. vrijdag!!

Gepost door: Ruthje | 24-11-09

regen?? allez ... hier in het zuiderse Muizen is er nog geen druppel gevallen. Vandaag nog naar de piste geweest in korte broek, want bij 26° in de schaduw is 't zweten zulle! (en toen werd ik wakker ;-) )

Gepost door: geert | 24-11-09

Heeee super dat je mij in de kijker zet!

Een dikke proficiat aan Femke en geniet van het feestje!

Gepost door: Kate | 25-11-09

De commentaren zijn gesloten.