28-11-09

spinnen voor Parguay !

Ik denk dat er toch al verschilende mensen op de hoogte zijn van het project rond paraguay . Nee niete de cake verkoop . Die is met heel veel succes beeindigd waar ik jullie heel dankbaar voor ben . Maar lees vooral onderstaande tekst even of bekijk de blog van Julie eens .

Julie Mestdagh 27 november om 20:24 Antwoord
Koekoek iedereen!

't is weekend! We zijn dus alweer een weekje verder. Al 14 fietsen zijn bezet volgens de site http://bidforbike.runnerjules.com SUPER! Dankjewel aan alle enthousiastelingen! Maar het kan natuurlijk altijd beter.

ik wéét het... 15 januari is nog veraf, eerst moet er nog kerst gevierd worden en moeten goede voornemens gemaakt worden voor het nieuwe jaar, moet de kerstkalkoen verorberd worden en cadeautjes gekocht en opengemaakt... spinning ergens midden januari klinkt nog héél ver weg.

En toch... het bieden loopt af op 31/12, dus misschien toch maar eventjes de tijd nemen om erover na te denken. Als alle "maybe attending" mensen eens de knoop zouden kunnen doorhakken en de "not attending" mensen de mogelijkheid eens opnieuw zouden overwegen.... En als tot slot alle "awaiting reply" mensen eindelijk eens hun uitnodigingskes zouden kunnen bekijken... wie weet kan het dan best SPANNEND worden op de biedsite. Want ja, dan kan je mensen overbieden om een plaatsje te krijgen, veel leuker en spannender!

En.... natuurlijk goed voor het Paraguay project ;-) Beste mensen, doe het in eerste plaats voor jezelf, om je een superleuke sportieve avond te gunnen. Of doe het voor Berry, die het allemaal organiseert. Doe het heel misschien voor mij, omdat je toch ergens sympathie hebt voor het choco-monster. Maar als dat allemaal niet helpt.... doe het voor de straatkinderen in Paraguay (en voor je conditie :-) ) .

Geen paniek, je moet niet kunnen spinnen om deel te nemen. De hele achterste rij is bezet met een hoop superenthousiaste spinning-groentjes en Berry maakt een spinningsessie op maat met voor elk wat wils!

Dus beste mensen.... nog voor de kerstkalkoen en de cadeautjes... surf eens naar de biedsite, log in en bied op een fietsje! Niet nadenken.... gewoon DOEN !

En voor de rest: PRETTIG WEEKEND IEDEREEN!
Julie

08:41 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (1) |  Facebook

Commentaren

niet bang? en ik die dacht dat vrouwen schrik hadden voor spinnen ...

Gepost door: geert | 29-11-09

De commentaren zijn gesloten.