02-12-09

Veel te druk hier !!

Zoals je wel merkt zit er in dit blogje niet veel beweging . Maar het is gewoon een beetje te druk , naast het werk zelf !! Maar trainen slaan we niet over .

Zaterdag is er een 6 km wedstrijdje gepland waar ook wendy en stefke zal aan deelnemen . Wordt beschouwd als een zeer snel parcour , alhoewel je de wind ook helemaal tegen kan hebben . Het is namelijk 6 km langs het kanaal lopen in dezelfde richting . Dus we komen niet aan waar we vertrekken . We moeten eerst 6 km weg lopen , of eventueel de auto nemen , om daarna in volle speed terug te keren . Aan mijn trainingen te merken moet ik dit toch onder de 4 min/km kunnen . Hoeveel eronder .......afwachten .

Er zijn ook nog een aatal mails die onbeantwoord al een tijdje in mijn mailbox staan . Sorry mannekes .......ik beantwoord ze zo spoedig mogelijk , maar nu gaat het hier thuis efkes voor !!

 

18:35 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

Druk !!! normaal met deze "zwarte pieten" tijd ;-) hou je taai !!! grtjes

Gepost door: Katrien | 02-12-09

Prioriteiten prioriteiten stellen, heelnormaal coach. Thuis gaat voor,da's logisch. Hopelijk binnenkort wat rustiger. ALs er iets is hoor ik het wel, mijn gsm staat altijd aan hé :-)

Gepost door: Julie | 02-12-09

Ik ken dat, manneke. Surplacen is niks voor ons, hé :-) Hou je taai, in elk geval!

Gepost door: Sandy | 02-12-09

De commentaren zijn gesloten.