05-12-09

Een parcour record voor mij !!

Dit had ik nog eens nodig ! Nog eens een wedstrijd waar ik op scoorde .

Maar we zullen beginnen van bij het begin. Deze morgen redelijk vroeg thuis gekomen van het werk en dadelijk gaan slapen .......allee toch 2 uurtjes ! Dan ons Peggy naar het werk gebracht en de sint had voor de kinderen een cent gebracht die ik samen met ons femke ben gaan omzetten in een nintendo spelletje . Het was toch al bijna middag  toen ik thuis kwam en dan begonnen de zenuwen voor de wedstrijd al op te komen . Een paar blogjes afgeschuimd , wat op face-book zitten lezen , de meeste mailtjes eindelijk beantwoord met ond. ons Eva verder geholpen met een recept van een kerstol . Blijkt een groot succes geweest te zijn !!

Dan was het eindelijk zo ver ! Om 14.15 u vertrokken naar Wezel , de tennisclub , waar k me nog moest inschrijven . Het weer zat al de hele voormiddag tegen en de goesting was eigenlijk ver te zoeken . Maar eens in Wezel begon het op te klaren . Stefke en Wendy waren ook aanwezig , al kwam stefke om te supporteren en een beetje om taxi te spelen . ipv. de 7 km naar wezel te lopen , heeft hij ons naar de start gebracht en heb ik me daar wel wat opgewarmd , maar zeker geen 7 km !! Vind dit veel te ver lopen voor een toch korte wedstrijd .

15.30 u , het startschot .......allee het was meer zo van , klaar start !! :-) De eerste km had ik vergeten af te klokken maar had wel in de vlugte gekeken . Ik zag 3.37 min/km en liep achter de Harry . Hij had wel afgeklokt en bevestigde die tijd . Veel te snel voor mij zij hij , en minderde wat . Ik ook , en bleef netjes achter hem lopen . Geen wind voor mij , dus lekker proffiteren !! Maar na een tijdje wisselde ik en zette hem uit de wind , maar .......hij bleef niet volgen :-) Het tempo bleef tussen de 3.40 min en 3.47 min/km . op km 3 zag ik Wilfried , een zeer snelle loper afzakken . Ik zag duidelijk dat die hier was om te trainen . Ik mompelde vlug , haas mij eens even ! Welk tempo , vroeg hij . 3.45 min/km zei ik en vlam ........de volgende 2 km helemaal op de juist gelopen . 3.46 en 3.48 min/km . We waren bijna aangeklampt aan een groepke dat al de hele tijd voor ons liep , maar toen we van de verharde weg ag lipen , moest ik terug alleen verder . Nog 1.5 km de tanden op elkaar zetten . Ik verloor bijna niks , maar kon ook niks dichterbij komen . Mijn laatste km was tegen 3.38 min/km . Ik kwam aan in een tijd van 22.23 min.  10 sec beter dan mijn beste tijd op dit parcour !!

Wendy had het ook schitterend gedaan !! De twijfel is bij haar nu volledig weg !! Nu gaat ze weer volluit trainen !!

Morgen vroeg ga ik samen met stefke en wendy samen rustig een toeke lopen van een 12 - 15 km .

Hier zit dus een zeer blije jongen die nu rustig wat tv gaat kijken !!

20:38 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

je bent toch weer sneller Ik heb eens in men archief gekeken en ik had vorig jaar 22,58 .tot morgen 7 u

Gepost door: stefkerun1 | 05-12-09

Proficiat! U trainingen door weer en wind werden beloond!

Gepost door: Petra | 05-12-09

Goe gelopen Mario!! Ik ben niet zo heeeel tevreden, maar de moraal is terug helemaal aanwezig, eens zien wat we op 3 weken nog aan snelheid kunnen in halen ;-).

Groetjes
Tot morgen!!

Gepost door: Wendy | 05-12-09

proficiat! proficiat, goed gedaan Mario, ben blij voor jou.Groetjes thuis en tot gauw!

Gepost door: Julie | 05-12-09

mooi Schitterende wedstrijd en schitterende tijd ;je bent duiudelijk terug in vorm!proficiat en geniet er maar van.

Gepost door: Johanbeton | 06-12-09

Foto's blauwe kei jogging Zijn hier te vinden:
http://picasaweb.google.be/leukske/Jogging5122009DikkeLouisNaarTennisMolWezelVerbeterdeFotoS#

Gepost door: Frans | 08-12-09

De commentaren zijn gesloten.