06-12-09

zeer vroege ochtend training !

De meeste trouwe lezers weten al wel dat het weekeinde voor mij bestaat uit vroeg opstaan en gaan lopen . Meestal met Stefke , maar ook is er soms ons snelle wendy bij . net zoals vandaag weer het geval was . Echt plezant om zo samen te kunnen trainen . Na mijn snelle wedstrijd van gisteren ( zie vorig verslagje ) is de motivatie om te trainen er weer helemaal . De meeste merken dan niet echt aan mij ( sommige heel goede blogvrienden wel en mailen dan wel eens ) , maar ook hier is het soms zo dat er een dipje heerst . Ik kan anderen wel oppeppen en raad geven , soms uit de put sleuren enweer aan het lopen krijgen , maar bij jezelf lukt dat heel moeilijk ! Je iegen verstand en emotie's beheersen op moeilijke momenten is iets wat ook mij maar moeilijk lukt . En dit alles wreekt zich dan in de motivatie om te trainen . Al is het wel zo , dat waneer je telkens gaan trainen bent , je een stuk beter voeld . Er gaat vanalles door je hoofd , meestal kleine prullen die zich samen tot een groot probleem omvormen . Je geraakt precies in een negatieve spiraal ,.....een circel waar je moeilijk uit geraakt ......en door gisteren echt weer top gelopen te hebben is die helemaal doorbroken  . 

Het gevoel van energie dat ik nu heb is geweldig ! Mijn schema dat ik hier gemaakt had , leek eergisteren onhaalbaar , en nu .........ik kijk echt uit naar morgen ! :-)

Maar zoals ik al zij ben ik vandaag samen met stefke en wendy een kleine 15 km gaan lopen . 5 min/km was een aangenaam tempo . Het is niet echt traag en je kan babbelen zonder in ademnood te komen . Ook ons Wendy is nu helemaal uit haar blessure dipje . Tja het was en is hopelijk haar éérste en laatste blessure , en dit brengt een beetje onzekerheid mee waardoor ze niet durfde volluit te trainen , net zoals ze gisteren niet echt volluit durfde te lopen . Ik zou haar anders wel langs achter kunnen bekijken hebben ! :-) Maar ook zij heeft dat super gevoel nu ! Ze gaat er weer voor !

Wat zijn de volgende plannen ?

Het eerst volgende is een loopje verkleed als kerstman over een afstand van 5 km in het hartje van Antwerpen nu zaterdag .

Op 27 dec. is er een 12 km wedstrijd in Leuven  waar ik vorig jaar ook deelnam . Gewoon een zeer gezellige wedstrijd , een beetje heuvelachtig maar met en prima organisatie waar de loper echt verzorgt wordt . En zo hoort het !! Op deze wedstrijd zou ik ook heel graag scoren . Lopen tegen 3.50 min/km zou moeten kunnen ! Zeker nu de motivatie weer helemaal terug is ! Ook Wendy heeft hier al haar verwachtingen opgezet . Nog 3 weken tijd om ons klaar te stomen . Stefke weet het nog niet zeker ! Hangt een beetje af van zijn mogelijk blessure !!

Voor volgend jaar zal waarschijnlijk Hasselt-kievit in de planning opgenomen worden als het toch mogelijk is met peggy haar werk . De datum van hasselt heb ik ook nog niet , maar meestal ergens half februari . Dus nog effe tijd . Of  weten jullie die datum al ?

Wat gaan we vandaag nog doen ? Wandelen , schema's maken ( staan er al 3 , meer dan een week te blinken in mijn mailbox , maar en dipje werk op alles he !! ) , en een filmpke zien , eten maken , luieren :-) !!

10:49 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Hasselt kievit is op 28 februari, ik denk dat het juist samen valt met de loop van Tiny, dat moet ik nog eens bekijken!

Gepost door: Wendy | 06-12-09

Yeps...dat valt dan samen.

Gepost door: Tiny | 06-12-09

blij! blij te horen dat het beter gaat Mario! hopelijk is het niet alleen het lopen dat een beeje heeft geholpen ;-)

Gepost door: Julie | 06-12-09

Goed te lezen dat je uit je dip bent, succes met je voorbereidingen voor Leuven!

Gepost door: Frans | 07-12-09

Straffe tijd toch wel daar in Wezel! Dat moet ne crack zijn, de mens die ùw schema's opstelt!

Gepost door: Bart | 07-12-09

De commentaren zijn gesloten.