08-12-09

pittige interval training

Vele mensen zitten nog een beetje na te genieten , zeker de kinderen van de komst van de Sint . Het nieuwe speelgoed zal in elke huiskamer tentoongesteld liggen .

Maar wij als Bakker zitten met het werk al stadium verder . De kerstperiode nadert voor ons nu bliksemsnel . Ik weet wel dat de meeste lezers zich dat allemaal niet kunnen voorstellen , en veel mensen maken de vergelijking met het taartje dat ze thuis eens bakken ......kei tof he !! Zeggen ze dan ! En gelijk hebben ze , het is nen toffe stiel , maar die je ofwel voor 100 % graag doet , of je doet het helemaal niet !! Tussenin is dit niet vol te houden !!

Waar zijn we dus op dit moment nu vooral mee bezig ? Wel bij ons staat de pataserie hoog aan geschreven . Niet dat we echte specialisten zijn die bepaalde kunstwerken kunnen maken ......zeker niet ! Maar op een simpele , snelle , zeer commerciele manier vele mooie dingen maken ! Dus nu zijn dit vooral kersstronken , Sneeuwmannen in chocomousse , kleine kerstgebakjes . En van dit alles de basis al maken zodat de dag zelf alleen de afwerking nog moet gebeuren ! Dit komt natuurlijk allemaal bij het gewone werk bij .

Maar goed , dit is en blijft vooral een loopblog , maar zo af en toe mag/moet je toch eens vermelden wat er in je leven naast het sporten afspeeld . dan krijg je ook een beeld van iemand waarom het soms wel of niet lukt het trainen !

Vandaag dus na het werk dadelijk gaan trainen . Allee , eerst een beetje op Face-book zitten lezen terwijl ik mijn boterhammetje op at ! Maar dan toch naar de piste vertrokken . Een zeer stevige , echt kwaliteits training . 2 km in en uitlopen . Dit doe ik met een kleine omweg naar de piste zelf . dan 5 x ( 100 - 200 - 400 - 200 - 100 m tegen 21-22 sec/100 m met 100 m rust tussen ) en tussen de reeksen 500 m loslopen . Echt een pittige training , maar oooooo.....zo leuk ! ja ik weet he wel .....het is op sommige momenten afzien . Maar telkens je die 100 m wandelt dan overvalt je toch altijd een soort voldoening , een gevoel van yes , ik het het gehaald !! Ik kreeg ook de nodige regen over mijn kopke , maar niks kon mijn training om zeep helpen ! Ik begon er op momenten nog mee te lachen en dacht , maar kunt ge het nu niet harder doen regenen ? ge zult wel moeten zalle als ge mij vandaag wilt tegen houden !! :-)

Nee echt ....de motivatie is dit jaar nog nooit zo hoog geweest om te willen trainen ! Donderdag staat er een fartlec training op !10 x 100 m op een heuvel crossen , dan 4 x 500 m tegen 3.35 min/km met 500 m loslopen tussen / en 3 x 1 km tegen 3.35 min met 500 m loslopen tussen !

Nu zaterdag ben ik ingeschreven voor de kertrun in Antwerpen . Maar ons Peggy kwam juist met een ander voorstel af ! Mogelijk gaat dit niet door voor ons !

Een weekeindje Dusseldorf maar ik wacht nog op bevestiging van het hotel . Hopelijk kunnen ze nederlands lezen ? :-)

Ik heb er eerst naar gebeld .......en , ......Ik moet al niet verder schrijven zeker ? !!  :-)

14:52 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

Amaai, als je moet kiezen tussen de kerstrun of een weekendje dusseldorf, ik denk dat de keuze dan heeeeel snel gemaakt zou zijn ;-). Het was een leuk trainingske, heb er ook van genoten!!
Grt

Gepost door: Wendy | 08-12-09

tja ik zou ook niet lang moeten twijfelen eigenlijk. Alleen vraag ik me af wat er in Dusseldorf te beleven valt eigenlijk? Had je nochtans graag gehaast de eerste 100 meter zaterdag! Grtz

Gepost door: Steve | 09-12-09

Keuze ze zou rap gemaakt zijn ...weekendje doet meer deugd en ge ziet zo niet af ...alhoewel als Peggy in vorm is ..;hihih :-)

Gepost door: Katrien | 09-12-09

De commentaren zijn gesloten.