18-12-09

Een vakantie vraagje .

De reisboeken zijn alweer uit voor de zomer , en ik kon het wer niet laten om er zo snel mogelijk eentje te gaan halen . Om het niet te lang te rekken en nog een beetje over mijn trainingen te kunnen schrijven , zal ik de vraag maar dadelijk stellen . Wat vinden jullie van Hongarije / het Balatonmeer ?

Is het daar mooi weer in de maand julie , of afwachten zoals Oostenrijk ?

Zijn er vele mooi bezienswaardigheden of mooie dorpen of steden in de buurt ?

Of gewoon weg blijven ?

Het is zo , we zijn nu al een aantal jaren naar spanje geweest met de auto en hebben ons 2 jaar geleden ook eens gewaagd om naar Italie te gaan , aan het gardameer , en dat is buiten de prijs zeer goed meegevallen . Dus dit jaar zoek ik toch weer een andere bestemming , maar omdat we met kinderen zitten toch altijd een beetje zon en water erbij . En ja , voor mij mag dat ook hoor ! :-) Ik ben benieuwd naar de antwoorden .

Hies is het volle bak winter nu . Sommigen zeggen eindelijk , maar voor mij hoeven die winterse toestanden niet ! Gisteren ben ik dus vertrokken met lopen als het goed aan het sneeuwen was . Zot zegden ze hier !! :-) Maar het sneeuwd dan hier al zo weinig , dus dan moet ge ervan proffiteren dat je er door mag lopen . :-) Ikke goed ingepakt ( niet zoals Wendy  ) Maar toch had ik mijn dikste loopvest aan en mijn loopschaaltje dat je zo ook over je hoofd kan trekken . Alleen een klein stukje van mijn gezicht was nog bloot . Ik heb een wisselloop van 12 km gedaan , maar belange niet het tempo gehaald dat nodig was . 1 km loslopen en 1 km tegen 4.30 min werd 4.45 - 4.50 min/km .

Op het werk is he nu de drukste periode van het jaar . Dus de schema's die staan al een 2 weken te blinken in mijn mailbox. Maar gisteren heb ik er echt het eerste werk van gemaakt , voor ik ging lopen . Ons Katrien haar schema is klaar !!

Dit weekeinde volgen de andere. Ik wens iedereen die een wedstrijdje op zijn schema staan voor dit weekeinde , heel veel succes toe !! Laat snel iets weten he !!

Vandaag rustdag en morgenvroeg vliegen we er weer in ! Moet nog kijken wat het schema voorschrijft ! Maar het volgende weekeinde zou alle op top moeten staan om in leuven te gaan vlammen ! 12 km ......samen met Wendy , en ??????wie nog ?      

11:44 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

Ik reed gisteren, na mijn training in de fitness, naar huis op mijn fietske, ik zag niks met die sneeuwval, toen moest ik toch ne keer aan u denken ze, en blijkbaar ben je erdoor gelopen, logisch dat de snelheid iets lager lag, het was uitkijken geblazen!! Ik hoop wel dat het parkoer ijsvrij kan zijn volgende week, maar ze geven dooi dus dat komt wel in orde hé!
Grt

Gepost door: Wendy | 18-12-09

schema marathon ik lees hier dat je schemas hebt voor marathons.
Heb al 2 marathons gelopen in 3 uur 23 en 3 uur 22
volgend jaar: rotterdam. Heb je misschien een schema voor me: doeltijd: 3 u 15
met dank
dirk luypaert (heb ook facebook)

Gepost door: luypaert | 18-12-09

Hongarije mooi land, prachtige natuur ... streek van het Balatonmeer is héééééél mooi, maar je moet er gaan voor de natuur, de wandelingen, enfin, je vergelijking met Oostenrijk is niet eens zo slecht gekozen. Het weer zal normaal gezien wel meevallen in juli. Niet zoals in Spanje, maar je krijgt er wel een mooier plaatje voor in de plaats! DOEN!!

Gepost door: geert | 19-12-09

Hongarije Ik ben zelf nog niet in Hongarije geweest, maar een collega van me is er zo verknocht aan geraakt dat hij er een tweede verblijf gekocht heeft en er frequent naartoe trekt. Een pril vakantieland, maar met met veel potentie, naar 't schijnt.

Gepost door: Bart | 19-12-09

De commentaren zijn gesloten.