25-12-09

vetloopje

naamloos

Vandaag was het naar gewoonte weer zo dat ik vroeg wakker werd . En wat kan je dan beter doen dan te gaan lopen ? Maar de wekker was ook ingesteld hoor , maar een uurtje later . Om 6 u het bed uit , efkes door de venster geken , en merkte al dadelijk dat de weergoden weeral met mijn voeten aan het spelen zijn . Winterse buien , dus smeltende sneeuw , lekker koud ...dus vertrokken zonder te eten , wel veel gedronken , vooral gisteren avond , :-) en dan gewapend met een drinkflesje op pad . Voorzorgen voor de nadorst . De kou viel eigenlijk best mee . Ik vermoed zo een 0 graden . Een 14 km zou ik graag lopen , traag , genieten , en vooral kijken waar ik de voeten zet . Want losse sneeuw daar zak je lekker in , maar bevroren sneeuw doen je voeten omzwikken .

Ik zou normaal gezien ook nog een toerke met ons peggy lopen , maar die was nog niet uit haar bed toen ik thuis kwam , dus het bleef bij een kleine 14 km lopen !

Vandaag een rustig dagje thuis doorbrengen vermoed ik want deze avond verwachten ze mij al weer in de bakkerij . Volgende week met nieuwjaar  krijg ik die dag verlof erbij !! Dan is de bakkerij 3 dagen dicht , vrijdag zaterag en zondag ! Wat een luxe is voor mij , is voor anderen soms de gewoonste zaak !

Zondag zal ik in leuven natuurlijk starten voor de 12 km . En ik zal het uiterste uit de benen halen , maar ik vermoed dat ik deze keer wendy haar achterkant zal mogen bestuderen ! :-)

09:49 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (2) |  Facebook

Commentaren

lekker in de vroegte Ik ben ook nog aan het denken geweest voor te bellen om samen te lopen maar met die sneeuw en ijsplekken zag ik het toch niet zitten.Je hebt iets meer karakter dan ik.Ik ben vandaag dan maar lekker blijven liggen in mijn bedje.succes zondag en misschien tot daar?

Gepost door: hens stefan | 25-12-09

mooie tijd gelopen hé Wendy heeft uwe achterkant gezien hé. Maar ja zij staat dan wel weer op het podium? Goed hé. Je kunt ni alles hebben hé.

Gepost door: steven | 27-12-09

De commentaren zijn gesloten.