16-01-10

Rustig weekeindje !!

Cho , is het al zo lang geleden dat ik nog iets geschreven heb ? Schandalig !! :-) Nee normaal gezien niet mijn gewoonte , maar ook hier thuis zijn er dingen die voorang krijgen . Of beter gezegd deze keer eens voorang kregen . Maar we zijn blijven trainen hoor ! Met het oog op Hasselt-Kievit , 28 feb. , waar ik toch eens ga proberen om  mijn pr te evenaren , en dan verder  trainen naar Utrecht , waar ik deelneem aan de marathon  .

Het trainen dus !! na dinsdag die redelijk zware interval , was het woensdag tijd om een tempo loopje van 9 km aan 5 min/km . Zalige training die weer vlotjes verwerkt werd. Donderdag zou er een wisselloop moeten gebeuren  , maar omstandigheden beslisten er anders over . Onze boiler gaf geen warm water meer , dus moesten we wachten op de loodgieter . Als je dan stiletjes aan de tijd ziet weg tikken , dan begin je al wel te denken dat het trainen niet meer voor vandaag is . :-(  Na 19.00 u was hij er toch , maar kon hem nog niet dadelijk maken . De weerstand was stuk en moest vervangen worden . Weer wachten dat s'anderendaags . Dus toen toch nog vertrokken , om alle zenuwen uit mijn lijf te lopen ! :-) Allee zenuwen .....ik moet toch iets zeggen om een beetje te verantwoorden dat ik dan nog vertrek  . Het zou een wisselloop moeten gewest zijn , maar een kort ontspanne loopje van 8 km was toen iets waar ik behoefte aan had . 

Gisteren , vrijdag dus  , was het rustdag die ik zeer letterlijk genomen heb ! Wel had ik gisteren al afgesproken met Stefke om de morgenden te vullen in het weekeinde met lopen . :-)

Dus deze morgen om 7 u was stefke bij ons   . We hebben de wisselloop van donderdag gedaan want zo'n fartlec die ik normaal moest doen is net iets te intensief voor de Stef . We hebben er weer echt van genoten . De snellere stukken liepen we tegen 4.25  - 4.30 min wat zeker niet slecht is .

Morgen lopen we weer in groep . Wendy Stefke en  benny lopen met me mee . Ook weer om 7 u stipt vertrekken we voor een toerke van een dikke 16 km aan een rustig tempo van 5.30 min/km . Wie komt er nog af ? Zijn er nog lopende zielen hier in de kempen die graag vroeg en gezellig lopen ?  Geef me een seintje en ik geef het adres via mail wel door !! 

De spinning voor Paraguay is gisteren met een groot succes afgesloten . Ik dacht dat het een dikke 420 € heeft opgeleverd voor Julie haar project !! Zelf had ik er ook graag bijgeweest ....maar ja , werk gaat voor .

 

   Blog in de kijker !!

  Er is onder ons weer een zeer sportieve blogger bijgekomen ! Iemand die al Belgich kampioen moutenbike geweest is . Maar zich nu op de triatlon neergelegd heeft . Een echt super talent ! En ik mag zijn schema maken voor het lopen !! :-) Weer er eentje bij !! Dus ga zeker deze blog eens bekijken !! http://www.bloggen.be/triatlon4fun/  

 

10:36 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.