17-01-10

Het slippertje van/met Wendy met 3 knappe gasten !! :-)

Het verzinnen van een titel is niet altijd even gemakkelijk . Het is dat titteltje dat de lezer overtuigd om het verhaal verder te lezen of dadelijk weg te klikken ! Nu wat jullie ook beslissen te doen nu , mijn tellerke gaat rustig de hoogte in , dus het verder lezen is mogelijk de beste keuze !! :-)

We waren deze morgen weer met z'n vier om ons vroege ochtend loopje aan te vatten . Tja vroeg zeg ik nu , maar doe en nog een paar weken bij en dan is het nog een uurtje vroeger . Stefke en ik hebben zeer strenge partners !! Lief gezicht , allee die van mij toch :-) , maar streng.......Ik krijg elke keer een uur dat ik moet thuis zijn . En als we dan ipv. 16 km zoals vandaag , dan 26 of meer km lopen , dan moet dat tijd zijn die we vroeger vertrekken . Als dan Wendy zo van die verhalen verteld , dat ze gisteren gemasseerd werd , dan zie je Stefke echt weg dromen . Zou hij dan ook gemaseerd willen worden door Herbert ( man van Wendy ) of zit hij aan een massage van zijn vrouwke te denken ? Blijven dromen Stefke , maar niet onder het lopen he ! :-)

Benny , die gast met die buggy op de weblogtraining vorig jaar , is het rustiger type . De man die volluit over zijn zoontje praat en zijn nieuwe vriendin ! Hij is en bloedvorm ! De snelheid die hij behaald is ongelooflijk , zelfs bij een extensieve training van 12 km , liep hij er zijn vriendin af die hem per fiets volgde . Het onderzoek loopt nog , hoe dit eigenlijk mogelijk is . Haperde de fiets ? Heeft Benny de juiste apotheker gevonden ? Of zou het toch nog iets anders zijn ? Meer mogelijk de volgende maanden . :-)

En dan ons Wendy is altijd aan het trekken . Aan het tempo dan wel te verstaan . De naam " Snelle Wendy " leest ze niet zo graag ! Bescheiden dat ze is he . Maar vandaag ga ik er dan toch aan toegeven en het over "lichte Wendy" hebben . Waarom nu weer lichte Wendy . Wel bij het vertrek bij mij thuis nam dat pluimgewicht weer de leiding aan de kop van ons nog altijd kleine, maar plezante  groepke . ( er mogen nog altijd mensen meelopen he ) het tempo lag goed , misschien ietske te snel maar da's vergeven . Ik liep er ook naast he ! :-) We liepen richting het prinsenpark met het gedacht dat alles nu wel ijs of sneeuw vrij zou zijn . En voor een 80 % was dit ook zo . Maar doordat het nog donker was en we ons midden in de bossen begaven , ( wel met 4 looplampjes he ) was het onderscheid tussen een plas en een plek ijs soms moeilijk te onderscheiden . Natte voeten hadden we dus alle vier . Maar ons Lichte Wendy had door haar pluimgewicht het minste grip op de ijsplekken terwijl wij rustig het ijs doorbraken met onze 20 kg extra gewicht , en aan het tempo trekken zat er dus niet meer in voor haar . We liepen dus dat kleine stukje helemaal juist op tempo :-)  Op een 5 m achter ons aan bengelend , klagend dat ze hier nooit alleen zou gaan lopen , maar het toch uitprobeerde :-) , probeerde ze het op handen en voeten . Ze maakte daar een slippertje !! :-) .  Dadelijk wilden wij  een onderzoek instellen naar mogelijk ernstige verwondingen , maar stoer zoals ze is , verbeet ze de pijn en liep gewoon door . Er waren geen kledingstukken stuk wist Stefke me te vertellen . :-) Hij heeft soms 2 loopbroeken aan en had zeker zijn hulp aangeboden om als vier deftige lopers de bewoonde wereld weer in te duiken . Een omgekeerde hulpactie zou zeker meer problemen veroorzaakt hebben . Het mag ook eens meezitten he !! :-)

Nu voor de lezers die het onderscheid tussen een grap en realiteit niet kunnen scheiden ........We hebben dus een zeer mooie trage duurloop gehouden van 16 km tegen een tempo van 5.20 - 5.30 min/km , waar Wendy op een ijsplek ongelukkig ten val kwam , maar zonder ernstige verwondingen . Een blog schrijven en er maar 2 regels opzetten , dan zouden jullie zeker niet zo massal hier komen lezen ! Lopen is echte fun , en ik wil dat op elke manier van deze blog laten afdruipen !! :-)  

13:46 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (9) |  Facebook

Commentaren

Te ver T ziet er een plezant groepke uit :-)
Spijtig da k zo ver weg woon: moest k thuis zeggen da k op een zondagochtend om 5u ga vertrekken en 2 uur met de auto ga rijden om met jullie te komen trainen zou een van de dagen mijn valieske wel eens aan de deur kunnen klaarstaan :-)

Veel leute nog!!!

Gepost door: Bart | 17-01-10

Ja, twas weeral plezant hé, heb al spijt dat ik volgende week niet mee kan, maar gelukkig heb ik mijn blauwe plekken nog als herinnering ;-). Groetjes!!!

Gepost door: Wendy | 17-01-10

leute Amai, da is daar nogal een bende met veel leute (plezier).

Gepost door: steven | 17-01-10

fijn ! leuk verhaal !

Gepost door: kaat | 17-01-10

geweldige tekst Zoals ik het zo lees zou jij wel een echt grappig boek kunnen schrijven.Tot de volgende training

Gepost door: hens stefan | 17-01-10

slippertje Wie vandaag is gaan lopen, verstaat de titel zeker. Ik deed vanmorgen ook een ommetje in het park, maar zocht al gauw terug stevige ondergrond. Ook ik dreigde in het slijk te vallen.
Mooie zondagloop in leuk gezelschap !!!

Gepost door: Edith | 17-01-10

LOOOL ge hebt u duidelijk geamuseerd :-)

Gepost door: Jess | 18-01-10

jaja ... zeker dat ge niet geduwd hebt?? ;-)

Gepost door: geert | 18-01-10

Tof dat ge blijft Bloggen, Mario!

Gepost door: David | 18-01-10

De commentaren zijn gesloten.