19-01-10

Versnellingen !!

De minder drukke dagen voor de bakker zijn aangebroken . Dat is een jaarlijks terug komend fenomeen . Ik kan het ergens wel begrijpen hoor . Er zijn zoveel feestdagen op korte tijd , dat de mensen het taart eten precies beu zijn . Dus ben ik elke dag een beetje vroeger thuis dan anders .

Vandaag was dit net zo . Maar ik had nog een paar schema's blinken in mijn mailbox , dus toch eerst er eentje afgemaakt  . :-)

Dan vertrokken naar de piste . iedereen zal ondertussen al wel weten dat ik met hetzelfde schema train als Snelle Wendy . :-) Maar dat we mekaar gingen tegen komen .........ik dacht dadelijk shit shit .....:-) Ik was al bezig geweest onderweg met wat uitvluchten te zoeken als deze verschrikkelijke zware training zou mislukken . Dus nu met Wendy er bij was dit onmogelijk . :-)

Dus begonnen we samen aan deze loodzware karwei . 4 x ( 200 - 400 - 800 - 400 - 200 m tegen 22 sec/100 m met 1 min rust of 100 m . ) Tussen de reeksen 500 m loslopen . Wendy dacht volgens mij hetzelfde . Verdoeme nu is die slavendrijver ook hier :-) Maar het werd een super mooie training . Alles werd zeet netjes tot op de sec. goed gelopen . Is ook niet zo moeilijk . Ik kon niet sneller !! :-)  Toen we de derde reeks afgewerkt hadden , zagen we beiden toch uit naar het einde van de training. Met wat pep-talk begonnen we eraan . En hoe moeilijk de eerste reeks leek , zo gemakkelijk verteerde ik de vierde reeks . Ook Wendy liep ze heel vlotjes !

We waren beiden dus zeer tevrede over ons doorzettingsvermogen ! 

Morgen een kort tempo loopke van 9 km tegen 4.45 min/km . Zalig gewoon .

19:39 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

Dat was echt wel toeval hé, ik was toch wel content ze, als je met twee traint dan kan je al eens wat harder op de tanden bijten hé! We hebben dat goed gedaan, en voor mij persoonlijk was die 2de 800m de zwaarste, daarna ging het inderdaad soepeler!

Gepost door: Wendy | 19-01-10

slavendrijver dit soort trainingen doe je idd beter met 2, ook al is de partner in crime dan een 'slavendrijver' ;-)

Gepost door: geert | 20-01-10

Hahaha , jaja twee slavendrijvers samen is gelijk aan een fantastische training ;-)
gr

Gepost door: jetty | 20-01-10

De commentaren zijn gesloten.