24-01-10

De eerste pr van dit jaar is voor......maar eerst

We zijn weeral de tweede dag van het weekeinde . De zondag dus ! En wat doet ne mens op een zondag morgen ? Lopen !! Maar voor we beginnen over dit saaie gedeelte of voor de echte loopverslaafde , het meest interesante , gaan we het over de zaterdag hebben !

Zaterdag zijn we dan naar Antwerpen getrokken . De show van het Huis Anubis werd er in de late namiddag gespeeld .Maar eerst hebben we langs de winkels gewandeld . Ja hier En daar eens onze neus binnen gestoken , om echt te moeten vast stellen dat de winkels echte puinhopen waren . Kleding die verkocht werd aan 2 – 3 euro lag er gewoon op hopen . Op de grond enz….Kunnen mensen daar nu echt iets deftigs uithalen ? Zelfs voor een vrouw als ons Peggy was dit er toch over . Dan maar een taverne of een terras in een overdekte winkel galerij  bezocht . Was mooi zitten daar , tot er plots wat veel beweging begon te komen . Er stond al wel een klein podiumopgesteld toen we daar kwamen , maar verder was en niks te zien .Een 50 tal mensen nestelen zich voor dat podium , juist achter onze, afwachtend op hun grote idool dat toen voor mij nog een vraag was , wie het zou zijn . Veel kon dat nooit zijn , op zo’n bescheiden podium . Toen ik met de kinderenvan het toilet kwam , hoorden we al ene kweeeeeeken . Het zal weer ene zijn die dat gratis komt doen , zij ik nog tegen Sanne .Was dat toch wel Stan van Samang samen met Erik Melaarts . Nee ik weet dat die gast een gouden stem heeft . Niet dadelijk waar ik warm loop , maar zeker niet slecht . Maar als ge zo moet gaan optreden en dan nog de mensen probeert warm te maken voor zijnaankomende optreden in het sportpaleis , dan slaat hij zeker de bal mis !! Dit was gewoon slecht ! Niet half goed ! Maar slecht !! Opstaan en verder he !!!

Tegen half vijf was het dus tijd om naar de Elisabeth zaal te trekken . Ons Femke was niet meer te houden . En ik samen met ons Sanne naar de cinema.

Welke film , wisten we nog niet . Zonder er teveel van te lezen en gewoon afgaan op wat ons Sanne voorstelde , gingen we naar Millenium kijken .Dat het kinderen niet toegelaten was zag ik pas op het gekochte ticket .Maar goed , toch naar binnen en …….een duitse , 2 u durende slechte film . Allee , toch niet echt mijn ding , en zeker het onderwerp niet !

Daarna recht naar huis , want ons Peggy was al de hele dag een beetje ziek . Niet erg , maar flink verkouden met aller erop en eraan .Ze had ne kop als een varken ! J Ze was moe en ……

Maar dokter Mario trad in actie !! J Ik heb iets goed daar tegen .Een sedergine en een daffalgan samen innemen en dan slapen .Maar dat slapen heb ik zonder dat ze het weet een beetje vergemakkelijkt .Een half slaap pilletjes erbij onder gedaan en een half uurtje later , was ons Peggy in dromenland  . En deze morgen toen ik opstond om te lopen ( meer seffens erover )  werd ze er nog niet van wakker ! Maar het was niet zozeer de verkoudheid waar ze last van had , maar de uren te weinig slaap die dat meebracht ! Na het lopen lag ze nog altijd in bed ! ik maakte ze wakker , en een frisse kop , de neus een beetje losser , de wallen waren weg en de varkens-kop werd terug wat het ooit geweest was . ( wat dat ook mag zijn J ) .

Het lopen deze morgen was terug zoals vanouds . Terug met z’n twee , Stefke en Ik !!  Het is wat anders en terug weer wat vreemd . terwijl Stefke anders zowat het stillere type is , barst hij dan los ! Hij kan uren over zijn wijveke praten !! Tips werden uitgewisseld !

Ja Bianca ……ik heb weer wat bijgeleerd ! Details laten we maar van de blog .Voor de goede verstaanders ging het niet over eten klaar maken ! J Hij kreeg van mij ook wat tips , en de verrassingen zullen voor haar niet wegblijven . Het moet dus altijd niet over lopen gaan he !! Dus na 16.3 km lopen waren we beiden weer wat wijzer en vertrokken vol vertrouwen terug naar onze partners !! Nee zonder zwanzen , dat is een koppel waar ge plezier mee kan maken ! Gaan we zeker nog eens doen ! Ik bedoel dan wel gaan eten of zo he !! Ja ik ken dat ! Ze leest dit en begint al te fantaseren !

Ma nie mee mij zalle !! J

Nog een paar dingen verduidelijken over de weblog training in de Ardennen .

Het lopen zelf is op zondag 19 sep. 2010 , met als vertrek zo rond 10 – 11 u . Maar de juiste details volgen nog  ! Het weekeindje is alleen maar bedoeld om de mensen die van ver moeten komen de kans te geven het op een rustige manier te kunnen beleven .  Dus meer het recept zoals Eindhoven

Zaterdag doet iedereen gewoon zijn ding , maar s’avonds samen ergens te gaan eten . Eventueel zit ik aan bbq te denken . Het kajakken zelf kost ong. tussen de 14 en de 16 € pp . In augustus ga ik het juiste toerke afmeten , maar zal op een max. van 20 km gehouden worden omdat het toch zeker wat klimwerk in zal komen  . Dat dit zeer mooi en een Beetje avontuurlijk zal zijn hoef ik er zeker niet bij te vermelden . De niet lopers kunnen met een oude trein die in de prijs van het kajakken zit ter plaatsen geraken  en dus samen met ons mee terug kajakken .De afstand is dan 12 km , en de duurtijd wordt op 2 u geschat . Maar met een bende die wat onozel doet onderweg , zal dit zeker uitlopen . J Ik ga dus proberen om ergens een gunstig tarief voor een hotel te bemachtigen en zal proberen dit volgend weekeinde met prijs en al te vermelden ! Nog meer info vind je op http://webloglopers.skynetblogs.be/

Reageer liefst zo snel mogelijk !! En laat je mailadres achter  zodat ik je verdere info of vragen kan stellen of meedelen !!

De eerste pr. van dit jaar is al binnen van hen die een schema hebben ! Een dikke profficiat aan Geert !!

13:39 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

Je hebt duidelijk een goed weekendje achter de rug! Volgende week ben ik normaal gezien terug van de partij, er moet zowiezo s'ochtends gelopen worden dan want ik vertrek rond 10u naar de zoo. Ik kom zeker naar de ardennen, weet nog niet of dat met Herbert gaat zijn of niet.

Gepost door: Wendy | 24-01-10

d'Ardennen ik kan da van de Ardennen nog niet beslissen hé ... ik heb mijn schema voor die maand nog niet :-)
Merci voor de felicitaties ...

Gepost door: geert | 24-01-10

schema ge mario
mail me nog een sde vragenlijst door ivm schema

grts

en amai jullie lopen erop los

Gepost door: gerry | 24-01-10

Niets Zeg elaba , niets over mijn stad zeggen hé !!!
Maar ik moet u wel gelijk geven ja !! Ik heb ook al dikwijls mensen gezien die de kleren gewoon op de grond smijten :-( . Ik ga dan ook zelden naar de solden ik haat het .
Ze spelen nogthans een paar goei films zunne , je hebt echt een verkeerde keuze gemaakt :-/
De volgende keer gaat dat allemaal veel beter gaan .;-)

Gepost door: jetty | 25-01-10

De commentaren zijn gesloten.