26-01-10

Na een rustdag komen

Komen versnellingen natuurlijk !! Dat zijn nu eens trainingen waar ik naar uitkijk , en ook telkens blij ben er vanaf te zijn . Een rare opvatting misschien , maar ze geven je enorme voldoening dit soort trainingen . Maar terwijl je bezig bent je zoveelste rondje op de piste te lopen , dan denk ik toch dikwijls , was het al maar gedaan . :-) Maar als je dan telkens zo die stukken tussen de versnellingen , je lichaam voeld recuperen , dat  dat dat dat ..........geeft  echt een kick . Wat hebben we dan gedaan .? Eerst 2.5 km in en uitgelopen . Dat doe ik altijd door een vast stukje te lopen van thuis naar de piste en omgekeerd . Zo kan ik dadelijk aan het zwaardere werk beginnne op de pist . 3 x ( 5 x 400 m tegen 22 sec/100 m of 3.40 min/km met rusten op hartslag ! ) Rusten op hartslag wil zeggen , zolang rusten tot hij onder de 110 gezakt is . Bij een goede conditie , moet dit binnen de minuut gebeurt zijn .

De training werdt perfect afgewerkt !!

Morgen staat er een duurloop op het schema van 14 km . Dat is nu ook weer een training die ik zeer graag doe . :-) Tja eigenlijk doe ik ze allemaal graag . Als er maar genoeg afwisseling in je schema zit .

Er zijn al redelijk wat possitieve reactie's binnen gekomen om op 19 september naar de weblogtraining te komen die door gaat aan de Lesse . Meer lees je op de weblogunite . Alvast bedankt ! Maar er mogen er zeker nog veel meer bijkomen . Deze week ga ik een lijstje aanmaken op die blog !

16:34 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

Dat zijn voor mij ook de trainingen waar ik met plezier aan begin...en ze maken je conditie beter hé.

Gepost door: natalie | 26-01-10

Nu is het natuurlijk extra leuk om je blogje te volgen hé, met hetzelfde schema ben ik altijd benieuwd hoe jij je training ervan af brengt, duidelijk goed, knap gedaan, het was toch een vrij pittige training. Mijn beentjes zijn aant rusten hoor! Groetjes en tot zondag hé!

Gepost door: Wendy | 26-01-10

Mooie planning en verstandige trainingen.
Natuurlijk veel plezier met de bloggers en genieten.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 26-01-10

De commentaren zijn gesloten.