28-01-10

straffe gast !!

Schema's dienen om gevolgd te worden ! Maar soms......soms moet ik het toch een beetje aanpassen !! Gisteren zou het een duurloopje moeten geworden zijn , maar het werk dat ik thuis nog te doen had besliste er anders over . Gisteren niet gelopen ! Maar vandaag dus mijne duurloop gedaan en die moest normaal 14 km zijn , maar is lichtjes uitgelopen tot 16 km . Ik wist het vooraf al wel , maar het toerke naar het prinsenpark had ik al een tijdje niet meer gedaan door het slecht  te belopen paden , die nog altijd niet 100 % waren . Maar geen gezuur erover hoor . Ik was nog maar een 500 m weg en ik werd getracteerd op een hagelbui . dat kan je nu langs 2 kanten bekijken . Possitief of negetief ! Wel ik kies voor het eerste . Ik was er tegen gekleed , had geen kou, dus schitterend om in te lopen . ik weet niet of het bij jullie opgevallen is , maar ik geniet tegenwoordig van elke meter die ik kan en mag lopen .

Mensen staan er niet bij stil he . Maar er mensen die er veel voor over zouden hebben om in barre weersomstandigheden te mogen lopen ! En dan doel ik niet op lopers die eens zitten sukkelen met een achillepees of een ander kwaaltje waar ze dan eens een paar weken loop-onbekwaam door zijn . Want die zeuren dan meestal nog het ergste !! Ja ikke ook ! :-)

Het lopen aan de Lesse op 19 september , komt helemaal goed ! Voor mij is het belangrijk dat ierderen in gedachte neemt dat het fun gehalte hier veel hoger in acht genomen wordt dan de training . Of laat ons zeggen , toch even hoog ! :-) Het toerke uitstippelen is al geregeld ! De kajaks is geen enkel probleem ! Maar voor 15 augustus zou ik wel ong. het aantal kajaks kennen . Het zijn enkelen en dubbelen . Dubbele = voor 2 pers. :-) De prijs ervan komt op 14 - 16 € pp. En om te eten , daar ga ik terplaatse poolshoogte van nemen , maar zal ofwel gewoon van de kaart , of ik bestel een menu die dan van prijs zeer goed zit !  In elk geval , als we maar samen kunnen zitten !!

Maar waarom dan al tegen 15 augustus  ? Wel dan ga ik met Stefke samen er het toerke uitstippelen en de praktische zaken daar regelen , zodat niks kan tegen vallen ! Of toch zo weinig mogelijk !  Op  onze blog heb ik al een lijsje gemaakt van de mensen die er zullen bij zijn . Sta je er nog niet tussen , geef dan een seintje , en dat is dan zo gebeurt !

De mogelijkheid om er te blijven slapen is er zeker ! Maar daar wacht ik nog  op een paar antwoorden . Het is nog vroeg , dus ik heb ook nog even tijd !! :-)

En dan de straffe gast van 2010 !!

Nee ik ga geen mop vertellen of gelijk wat . Maar iedereen kent de opbouw van ons Katrien ! Van 0 km in 13 maanden naar het lopen van een marathon . Dit is zeker niet voor iedereen weg gelegd !

Wel nu heb ik weer zo'n straf geval .....allee daar hoop ik toch op . Want hij gaat het ook wagen om volgend voorjaar een marathon te lopen . Hij gaat nu binnen kort zijn test van de 5 km afleggen ! Dus ik zeg hij , want het gaat nu om een man ! En ja daar gaan we weer ......Wie is het strafste ? De mannen of de vrouwen ? Naar mijn mening gaat het daar niet om en zijn ze allebei even straf of gek , maar ik vind het wel fijn dat ik zijn schema mag maken ! Hij kan alle hulp , suppoteren , steun ........gebruiken . Dus klik even op zijn blog http://www.bloggen.be/killa/ en spreek hem moed in !! Als hij het serieus aanpakt , zal ik volgend jaar zijn haas zijn !!

 

15:24 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

Ik vond het gisteren ook zeeer koud, heb zelfs koude handen gehad en dat was de eerste keer deze winter. Veel plezier morgen tijdens het afzien, en tot zondag!!

Gepost door: Wendy | 28-01-10

Groot gelijk, coach! We MOGEN lopen ipv we MOETEN lopen. Ik ben ook altijd blij dat mijn beentjes mij willen dragen. Pas als je eens een hele tijd aan de kant hebt moeten staan, waardeer je je trainingen achteraf des te meer! En wat is een blessure in vergelijking met de strijd die sommige mensen moeten leveren om te mogen blijven leven? Ah, voilà.

Gepost door: Sandy | 28-01-10

konijn Mario met lange oren ... daar komt volk naar kijken ;-)

Gepost door: geert | 28-01-10

Lang geleden He moddercatcher. Alles ok ? Ik ben terug uit het stof ontwaakt hoor. Alles terug ok. Ik ben terug begonnen. Heb uw eerste schema terug genomen, daar ik eerst terug moet afvallen (km's maken). Akkoord ? Tot binnenkort he

Gepost door: Dirk De Groof | 30-01-10

De commentaren zijn gesloten.