05-02-10

Een rustige week !!

In vergelijking met de vorige weken , is het deze week op sportvlak maar en zeer rustige week ! Dit komt vooral omdat ik zondag een wedstrijdje ga lopen . De kajak club van Geel organiseerd hun jaarlijkse jogging . Een mooi parcour van 3.5 km war 50 % door de bossen en veldwegen gaan . Dus echte pr's worden hier niet gelopen . Nee ik ben me er al niet aan't uitpraten , het is en zwaar parcour !! Zeker 1 hoogteverschil van een 2 m , waar je bijna op handen en voeten opklimt ! Hier verleis je elke ronde zeker 10 sec.

Snelle Wendy zal er ook zijn , en we zullen 2 toerkes lopen , dus 7 km . Ze is gebrand om te vlammen . Dus dat ik haar langs achter kan bekijken is al zeker ........of niet ?? Onschuldig Ik heb meer mijn pijlen klaar zitten voor Hasselt-Kievit  . Dat is een juiste 10 km , vlak parcour , dus daar ga ik me even echt moe maken !! Dit gaat door op 28 feb. Ik wet dat er al een paar bloggers aanwezig zullen zijn , dus wie zin heeft , kom maar af he !

Vandaag stond er de laatste training van de week op het schema . 10 km loslopen met elke km 2 x 20/40 versnellen . Dit zijn echt plezante trainingen . Je wordt moe door die versnellingen , maar bent ook weer telkens uitgerust ........moeilijk te omschrijven , maar het deed deugd .

Morgen is het dus rustdag , om helemaal opgeladen te zijn tegen zondag . En geloof me , Wendy is daar geweldig gefrustreerd van , om zoveel te moeten rusten en zal dit zondag helemaan laten uiten . Maar ikke moet morgen nog met ons peggy mee gaan lopen . Tja smorgens is het nog donker , en ons meiske is bang in het donker . Dus ik ga dan maar mee he ! Maar ik doe dat natuurlijk heel graag , maar het is dat , waarom ik zondag slecht zal lopen !! Ik heb mijn uitvlucht gevonden !! :-) Nee nee , mijn gedacht is om beter niet te lopen of een klein beetje loslopen , maar zeker geen grootse trainingen  . Dus samen met ons peggy een 7 km tegen 6.30 min/km .

S'avonds ga ik met ons Peggy uit eten , denk ik , want ze heeft een verrassing in petto voor mij . Zondag trekken we samen met de schoonzus naar de bowling !! En dan zit het weekeinde er weer op !!  

15:53 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

Awel je hebt gelijk, deze morgen stond ik te springen om te mogen gaan lopen, van echt loslopen was dan ook niet zoveel sprake, doe mij dit niet te dikwijls aan hé ;). Tot zondag, zal er wel al rond 13u15 rondlopen denk ik, en ben niks nerveus, echt niet! Doeiii

Gepost door: Wendy | 05-02-10

bowling Awel, bowlingen daar dacht ik vandaag ook nog aan tijdens mijn looptraining, have fun.

Gepost door: steven | 05-02-10

Succes! Doe t goed hé, daar in Geel! Je kan misschien de baan wat vrijmaken voor Wendy, want dat is precies haar 'zwart beest'.

Gepost door: Bart | 06-02-10

mooi mooi e trainning mario en die wedstrijd zal wel lukken zekers of is al gelukt nu

Gepost door: gerry | 07-02-10

De commentaren zijn gesloten.