07-02-10

Eerste wedstrijdje van het jaar !!

Eens een zondag morgen waar we konden uitslapen . Allee zo zullen jullie denken alsik anders om 6 u opsta op zondag morgen . Maar voor mij is 6 u al uitslapen , maar ik wilde echt vandaag eens lekker lang bij ons Peggy in't bed blijven liggen . het zal de laatste keer zijn voor dat we marathon lopen in utrecht . Dus de volgende 9 weken ben ik zeker smorgens aan het lopen met Stefke en Snelle Wendy . Het is me dus gelukt om tot 9 u te sla....heu boven te blijven ! :-)

Dan na een stevig ontbijd , mijn sporttas gemaakt om naar de Geelse Kajakjogging te vertrekken . Een testje om eens te kijken hoever we staan op het vlak van snelheid . Bij de ischrijving zagen we dadelijk Wendy staan die zich net had ingescheven . Ik ging zeker mijn best doen , maar echt het onderste uit de kan halen ging ik niet doen . Als je dan aankomt met een gevoel ik had nog sneller gekunt , is ook prettig ! En ik heb al mijn mijlen gericht op de 10 km van Hasselt -Kievit . Na wat opgewarmt te hebben met wendy , was het tijd om de laatste overbodige kledingstukken uit te zwieren . Voor mij altijd het zelfde , korte broek en singletje .

Er was weinig volk naar mijn mening . Maar daar gingen we ons nu eens niks van aantrekken . Het schot dat haperde werd vervangen door wat zwaaien met een zakdoek met groene vlekken erin ! :-) Van bij de start hing wendy voor me en ik kon ze in het oog houden hoe ze haar baan maakte in het starten . Ze deed het perfect ! Een schoudertikje meer of minder daar keek ze niet naar ! :-) Ik volgde haar op 5 m en vond dat ze er een stevige lap opgaf . Ik had geen garmin aan , die had vakantie wist hij me te vertellen . De baterijen moesten opgeladen worden !! Na de eerste bocht die ik dan netjes aan de meest binnekant neem hing ik naast haar . Denk nu niet dat we iets tegen elkaar zeggen dan he . Efkes uit de ooghoeken kijken , en verder hijgen !! Ze bleef goed achter me hangen ! Ik voelde dat ik echt wel een goeie dag had . Ik ademde mooi met regelmaat , ik voelde dat ik nog sneller kon zonder te forceren . Het stukje dat een beetje wind op kop gaf , wilde ik absoluut in het groepje voor mij hangen , en toen bleef Wendy een beetje achter . Ik heb nog even gedacht , Mario blijf er toch gewoon bij hangen , maar in wedstrijd ,......

De eertse ronde , van 3.5 km kwam ik door in 13.50 min. En de tweede ronde zou je denken die gaat altijd wat trager , maar die liep ik in 13.52 min. Dus mijn eindtijd was 27.42 min op 7 km ! Dus hier ben ik echt wel tevrede over !

Wendy had ook super gelopen en was weer éérste dame met een tijd van 28.15 min. Weer super goed gelopen !! In Hasselt zal ze weer schitteren !! Het parcour was vrij zwaar , maar ook nu weer niet om onoverkomelijk . 1 Hellingske van 2 m waar je bijna op handen moet opkruipen en toch een 10 sec elke km mee verliest .

Ik kijk uit naar een pr in Hasselt !!   

19:24 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (11) |  Facebook

Commentaren

Tuurlijk moest jij niet bij mij blijven, je hebt schitterend gelopen, ik kon echt niet volgen, proficiat hoor, je bent echt in topvorm, vrees dat je pr aan diggelen gaat vliegen in Hasselt!!! Tot zondag hé!!!

Gepost door: Wendy | 07-02-10

Proficiat Mario...de conditie is goed he op het moment...knap gedaan.

Gepost door: natalie | 07-02-10

proficiat Je hebt dat weeral goed gelopen .Je blijft toch altijd ne snelle.Tot volgent weekend.

Gepost door: hens stefan | 07-02-10

Uitslapen Misschien put je extra krachten uit het uisla... euh boven blijven...;-)

Gepost door: Frans | 07-02-10

Knap gedaan Mooie prestatie coach

Gepost door: Dirk De Groof | 07-02-10

En dan zijn er nog die zeggen dat "boven blijven" voor een wedstrijd niet goed is!
Sterke prestatie!

Gepost door: Bart | 08-02-10

Knappe tijd, toch zeker op dit parcours

Gepost door: Wim | 08-02-10

Knap! loop jij maar lekker door in Hasselt, en wees gerust: moest je iets laten vallen, dan zal ik het wel netjes achter je oprapen ;-)

Gepost door: geert | 08-02-10

Heel dikke proficiat ! Mooi begin een nieuw loopjaar :-)

Gepost door: Chris | 08-02-10

Chapeau hé coach!!! Ge doet da super!

Gepost door: Bart | 08-02-10

Proficiat! Het gaat de goede richting uit voor Hasselt.

Gepost door: Petra | 09-02-10

De commentaren zijn gesloten.