14-02-10

Lopen onder ( zware ) druk !!

vandaag , zondag morgen . Altijd één van de beste ochtende van de week . Een beetje langer slapen en dadelijk mogen gaan lopen . Wat kan je nog meer wensen ? Een goede gezondheid misschien , maar die gaat meestal gepaard met een gezond leven . Wel ikdenk dat ik op dat vlak toch redelijk goed bezig ben . Buiten een paar vreet-aanvallen , waar ik me dan ook letterlijk in laat gaan , zit mijn gezond leven wel goed !

Maar voor we naar het loopje van vandaag gaan , wi ik eerst nog een paar foto's tonen van mijn verjaardag , want in mijn vorige blogje had ik geen goesting en tijd om dit er nog bij te zetten .

Voor mijn verjaardag had ons Peggy gekookt , en dat ze en kok is , kon ik wel proeven !

verjaardag

Ook carnaval werd bij ons femke op school gevierd . En met een kapster in huis , ons Sanne dus die zich ook op schminken gaat toeleggen , was ons femke in een mum van tijd omgetoverd naar een tijgerinneke .

carnaval
 

Gisteren , zaterdag dus , had ik ook met Stefke afgesproken om  een tempoloop af te werken . 10 km tegen 4.35 min/km . Dit ging echt zeer goed . We konden beiden nog goed praten . wel met een iets meer gehijg dan op een zondagse duurloop , maar ik merkte echt dat stefke zijn conditie zeer goed zit . Hij houd zich op dat vlak altijd een beetje schuw . Maar als het dan marathon is , dan vlamt hij je zo voorbij !! Dus uitkijken voor die gast ! :-)

Dan vandaag , onze weekelijkse duurloop . Deze keer kregen we er een nieuwe gast bij . Allee nieuw of vers , of .......jong zou ik hem ook weer niet noemen . Maar niemand minder dan ons groot talent , ons ..........., ja lopen kan hij ook ! :-)  Dus ik heb het over onze Wim , die voor de éérste maal met ons meeliep . Dus met snelle Wendy en stefke en mij erbij waren we parraat om 7 u om aan een 22 km duurloop te beginnen . Het schema is normaal gezien opgesteld door mij , maar deze keer was er een grote invloed met verbonden door de vrouw van Stefke . Bianca dus !! In overleg met Wendy hebben we aan de spartaanse druk dat deze dame op ons uitoefende toegegeven . :-) We moesten namelijk zo lang lopen dat we zeker 9 u haalden , zodat Stefke niet te vroeg zou thuis komen . Mijn eerste gedacht was , die gaat eens ferm van bil gaan tussen 7 en 9 u en wil daarbij niet gestoord worden . Ik had het hier echt wel moeilijk mee , wetende dat Stefke het al weken over de verrasing voor valentijn had . Hij zou zijn ......moeilijk om op een sportblog te vermelden , maar hij zou een welbepaald lichaamsdeel inpakken met een rode strik enzo de slaapkamer induiken . Van een verrassing gesproken als hij dit voor 9 u moest doen . :-)

Dus deze morgen onder een lichte druk vertrokken in toch zeer goed gezeldschap om een 22 km duurloop af te werken . Wendy was dus ook op de hoogte en deed echt haar best om het tempo zo laag mogelijk te houden . Dus een tempo van 5.30 min/km , dat toch een 10 sec trager is dan andere zondagen , was te danken aan Bianca . Na 19 km gelopen te hebben dreigden we te vroeg thuis aan te komen , als we de rechtstreekse weg vervolgden . Meer en meer kwamen van die wansmakelijke gedachten naar boven en om die een goede kameraad te besparen sloegen we nog een straatje in om zo juist om 9 u bij mij thuis te ariveren . Hier onder kan je de bewijzen aflezen wat vriendschap waard is !

prinsenpark
 

 

Ik weet het , 40 m te kort . Maar daar werd ter plaatse nog snel aan gewerkt en gaf stefke de raad om een bloemeke te kopen voor zijn geliefde . Zo rekte dat toch nog wat tijd .

Het was dus een zeer geslaagd toerke weer , onder een lichte sneeuwval , met drie leuke loopmaatjes . Volgende week zal Wim er weer bij zijn !

Omdat elk verhaal toch meestal een goed einde heeft , mag dat bij deze blog ook niet ontbreken . Ik kreeg net een telefoontje van Stefke . Hij was dus bloemen gaan halen en zelfs aangeschoven in een lange rij . En het wansmakelijkge gedrag werd helemaal weerlegd door een smakelijk onbijd dat ze voor haar ventje besteld had  .Het idee van de rode strik vond ik op zich niet zo slecht . Maar in de praktijk levert dit soms problemen op . Details bespaar ik jullie . Maar één tip ga ik toch meegeven voor heet geval je dit ook gaat uitproberen . Maak de knopen niet te strak ! !! Oooo.....pijnlijk zalle . :-)

11:24 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

Allé Mario!! Gelukkig dat ik niet aan't eten ben hoor ;). Daarstraks was het nog een strik rond je hoofd! Ik vind het heel jammer dat ik volgende week niet mee kan, Herbert heeft inderdaad ne vroege dus ik moet passen :(. Dus het zal tot in Hasselt zijn!

Gepost door: Wendy | 14-02-10

Grappig. Ik moest mezelf verplichten om niet al te veel fantasie te gebruiken, want die ging alle richtingen ... ik kon niet meer volgen ! Maar hé, 't was een fijne dag voor iedereen precies ! Veel liefde hé, uw vrouwke voor uwen verjaardag, Stefs vrouwke en tja, wat hebben de anderen allemaal meegemaakt maar zeggen ze ons niet ;-)

Gepost door: kaat | 14-02-10

met momenten toch weer iets té veel info in je berichtje ;-)
geniet van jullie Valentijn samen!!

Gepost door: Ruthje | 14-02-10

Misschien wachten tot alles terug ontdooid is?
Tot volgende week.

Gepost door: Wim | 14-02-10

Het was toch weer geweldig samen en wat heb jij moeite moeten doen voor mijn verrassing.het was lekker .De strik rond ..... zal voor een ander weekend zijn.Tot volgend weekend.

Gepost door: hens stefan | 14-02-10

knap mooie training

Gepost door: gerry | 15-02-10

Mooie vakantie foto's en lekker getraind op deze Zondag.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 15-02-10

De commentaren zijn gesloten.