21-02-10

Weer een zeer mooi weekeinde !!

Gisteren was het eindelijk zo ver ! Het al zeer lang geplande bezoek aan Julie en Maarten . Tka met twee drukke agenda's is het dikwijls een beetje zoeken , en zeker omdat Gent niet bij de deur ligt .

Dadelijk na een nachtje werken waren we vertrokken om eerst een bezoekje aan de ikea te brengen . Zou een super grote zijn , maar in vergelijking met Eindhoven is het ong. gelijk op de taverne na dan . Die is mega groot , maar was gesloten . :-( . Dat ge daat niet buiten gaat zonder iets te kopen kan ik je verzekeren . Er is altijd wel iets dat je opmerkt nog niette hebben of net iets beter is dan wat je al hebt . Meestal prularia , maar ge zijt uw centen toch weeral maar kwijt ! :-) Wij gingen eens kijken naar de prijzen van een slaapkamer  voor de oudste dochter . Een iets breder bed , ( toekomst gericht weeral maar ) Schamen Die vielen best mee en dus komen we nog ens terug met de dochter zelf om er eentje uit te kiezen !

Dan tegen 12.30 u waren bij Julie en Maarten . Ze hebben echt een mooi groot huis , mooi ingericht , ......de tafel stond al mooi gedekt . Ze weten hun gasten te verwennen ! Om het toch wat makelijk te houden , werd er gekozen om chinees te gaan halen . Iedereen koos een gerecht zodat we van elkaar konden proeven . Het was gewoon af !! Het dessert mocht er ook wel zijn !! Chocomouse !! :-)

Daarna hebben we een flinke wandelin gemaakt naar Gent -centrum waar we in een nieuwe taverne iets gedronken hebben . We hebben echt een zeer ontspanne dag gehad ! Niks moet en alles kan-sfeer , was zeker aanwezig .

S'avonds terug bij hen thuis gekomen , maakte Julie het al dadelijk zeer gezellig met simpel wat kaarsjes aan te steken en een paar potjes chocomousse boven te toveren . :-) op face-book hebben al foto's gestaan !! Bedankt Julie en Maarten voor de geweldige ontvangst !!

Vandaag was het dus weer zeer vroeg om uit mijn bed te komen . 7 u was er weer afgesproken om ons wekelijkse duurloopje te houden . 20 km stond er op ons schema . met 4 waren we weer . Dezelfde bende als vorige week . k denk dat Wim de smaak van het lopen in de vroege uurtjes te pakken heeft ! :-) We liepen richting sas 6 , om zo naar de brug van Mol-Donk te lopen . op apmer een goei 5 km van Wendy thuis , was ze de weg al verloren . Ik weet begot niet waat ik zit nu !! Zouden we dit nu gewoon kunnen veralgemenen , en zeggen " het is weer een vrouw " ? Of ligt het echt gewoon aan Wendy ?  Ik durf de uitspraak in geen van beide richtingen te maken !! :-) Daarna vervolgden we onzez weg langs de Miramar om zo terug de natuur in te duiken langs de Wit-loop . Een stukje waar Wim en Natuurlijk Wendy nog niet geweest waren . We hielden ze goed in't oog . Afwisselend richten we onze ogen op haar , waar dit mogelijk was :-) want na een paar dagen , de meeste tijd doorgebracht te hebben op het toilet , zat de mogelijkheid er in dat ze plots zou verdwijnen in een konijnen pijp of de pijp in te duiken met een konijn om daar dan .........nee ik , hier moet ik stoppen :-) Dit is dus door onze goede zorgen en scherpe blik niet gebeurt !!  We kwamen dus zo op't sluis aan om zo richting het kanaal te lopen  en weer de bossen in te duiken , allee in te lopen , en hier was Wendy wonder boven wonder al wel geweest en wist op voorhand de paardenstrond al te beschrijven , of was't modder ? Het lag er in elk geval van beide ! Met nog een beetje links en rechts draaien , vervolgde onze weg nog langs de galbergen , het fameusse fartlec parcour zo richting Mol-centrum waar de aankomst na 20.5 km voorzien was .

Dit was naar mijn mening een  mooi parcour , afwisselend van ondergrond , dus idiaal voor lange duurlopen !! Het gezeldschap was goed !! Dus we kijken uit naar de volgende keer !!

Maar nu zondag zal dit niet zijn ! Dan gaan we met z'n allen vlammen in Hasselt-kievit .

Deed ik daarstraks weer een uitspraak , waar ik Wim een ferme steek mee gaf , maar pas besefte als ze allemaal begonnne te lachen . Stefke gaat in Hasselt niet doorlopen ! Schrik voor blessuren ! Maar wim streefd ernaar om onder de 42 min te duiken op die 10 km . Zeg ik doodlullig . Stefke .....als ge dan toch niet doorloopt , loop dan met de Wim mee  !!  Lachen

Als ik een grap vertel is het altijd leuk sat ermee gelachen wordt . Anders sta je wel echt voor lul ! Maar als er gelachen wordt en pas nadien beseft dat je een grap vertelde ( gelukkig pakken ze dit zo op .) , dan voel je je pas lullig Lachen !

Sorry Wim , maar deze ééne keer dan toch , was het echt zo bedoeld om jou te hazen naar een pr. Onschuldig

 

11:33 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

allez... 't was weer plezant precies ;-)

Gepost door: kaat | 21-02-10

Jullie bedankt voor het leuke gezelschap en de overheerlijke chocomousse. Er schiet niet veel meer over!

Gepost door: Julie | 21-02-10

Echt tof dat je blijft bloggen, Mario... Weeral een vermakelijk verslagje ;)

Gepost door: Dave | 21-02-10

Mmmmm, chokomousse!!! Denk dat ik dat morgen ook nog ne keer ga maken, maar wel een light versie ;).
Het was inderdaad een mooi toerke, heb al een plan voor 1 van mijn komende duurloopjes!

Gepost door: Wendy | 21-02-10

knap haha toch plezant zo een gemeenschappelijk duurloopje ik deo dat ook graag toch weer een knappe training

Gepost door: gerry | 22-02-10

De foto's bij Julie zagen er smakelijk uit :-)

Gepost door: Bjorn Paree | 22-02-10

Bij momente heeft deze blog veel vulgiare en marginale teksten.
Vrouwonvriendelijk ook.

Gepost door: Walter | 25-02-10

De commentaren zijn gesloten.