23-02-10

Versnellingen !!

Het klinkt misschien een beetje afgezaagd , want voor de mensen die al die jaren mijn blog al volgden weten dat op dinsdag versnellingen getraind worden . Dus zo trok ik kort na de middag naar de piste enhad dus al 2  km ingelopen . De bedoeling was om 3 x ( 5 x 600 m tegen 22 sec/100 m te lopen met 200 m rust tusden ) Tussen de reeksen 600 m loslopen !!

Maar door de felle wind , moest ik toch het tempo lichtjes laten zakken . Ik zou dus op 2.12 min. de 600 m gelopen moeten hebben , maar kwam uit op een gemiddelde van 2.16 min.  Ik ben hier dus dik tevrede mee ! Dit was ook de laatste echte zware training van deze week . De rest van de week is het vrij rustig . Morgen een tempo loopje , dondersdag een wissellop en vrijdag wat loslopen met wat versnellingskes . Zaterdag rust !! En zondag gaan we de straatstenen eruit lopen in Hasselt ! Vorig jaar liep ik hier 39.20 min . Dit moet beter nu !! Ook ben ik weer benieuwd naar de opkomst van de bloggers en hun resultaten .

Giseren was het rustdag en die neem ik tegen woordig nogal letterlijk . Ik rust veel meer dan ooit is geweest ! Het gevoel dat ik nu heb is gewoon geweldig . Ik zweef precies als ik loop ! De goesting is er .......Nee de beslissing om nooit meer s'avonds te trainen , is de beste die ik genomen heb . We zullen zien wat dit in wedstrijd gaat opleveren !! Vorig jaar heb ik ook alles gegeven , maar 1 ding is me bijgebreven . Ron , iemand van Vabco die stak me de laatste 100 m nog voorbij en liep me er compleet af . Iemand die zondag op 100 m nog naast mij hangt , steekt er gegarandeerd aan !! Mmmmmm..... ( mentaal zit hier alles goed  ) :-)

Gisteren ben ik dus terug gestart met het schrijven van mijn loop-bundel . Allee schrijven is er niet van gekomen , maar hem eens helemaal doorgelezen van wat ik al heb ! De schema's waren allemaal verstuurd , alleen nog vandaag een heel nieuw schema maken voor een super gemotiveerde loopster , die eindelijk over haar twijfel  is , om de marathon van Antwerpen te lopen of niet ? Door al haar drukke bezigheden en de hele nieuwe weg die ze onlangs is ingeslagen , kwam haar bestaande schema met het doel onder druk te staan . Maar met de nodige peptalk van haar blog en facebook vrienden heeft ze de knoop doorgehakt !

Ik heb het natuurlijk over ons Jessy !!

15:18 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Veel succes! Zo te lezen ben je er klaar voor, je blaakt immers van zelfvertrouwen. Op naar een puike prestatie!

Gepost door: Petra | 23-02-10

Stevig trainingske hé!! Kijk er al naar uit om samen met Jesske de marathon te lopen, ze zal dat super doen!

Gepost door: Wendy | 23-02-10

sprint die laatste 100m gaan bij mij ook geweldig goed lukken ... 't is meer met die 9,9 kilometer die ervoor komen da'k problemen ga hebben ;-)

Gepost door: geert | 23-02-10

chic Ik zal u alvast niet voorbij steken zondag ! Chic wat je daar allemaal weer gedaan hebt !

Gepost door: kaat | 24-02-10

Tsja alles heb zijn voor en nadelen. Je moet vroeg opstaan maar je kan wel overdag trainen. Ik mag langer slapen maar mag 's avond in de donker nog de baan op. Jess gaat dat zeker goed doen in Antwerpen.

Gepost door: Yves | 25-02-10

De commentaren zijn gesloten.