03-03-10

effe snel 12 km gelopen !!

Die woensdagen zijn nu echt dagen dat het trainen zeer moeilijk is ! De kinderen zijn in de namiddag thuis , en dan vragen ze of er een vrindinnetjes mag komen spelen . En die allemaal aleen thuis laten is nog niet te doen !!

Dus moest ik wachten tot ons peggy thuis was van haar werk . Maar dan heb je weer honger , of is het toch zo dat ons Sanne die het eten nogal eens klaar maakt , het erg zou vinden dat je dan net gaat lopen . Dus eerst mee aan tafel en dan zie je je training voor vandaag echt in het water vallen . Maar ik moet ook wel bekennen dat ik in de namiddag ook niet erg veel goesting had hoor . Nogtans was het weer echt schitterend .

Toch was het schuldgevoel veel groter dan mijn laksheid . En vertrok ik daarjuist nog voor een 12 km loslopen met elke km 2 x 20/40 versnellen . Echt plezante trainingen vind ik . Maar niet vandaag !  Ik vertrok , en al dadelijk gingen de slagbomen dicht . Maar toch efkes al die versnelling geplaatst en hup just op tijd erdoor ! Ik weet he , het mag niet , het is geen voorbeeld , ik verdien straf :-) Maar als je hier soms 5 min voor de slagbomen staat zonder dat er iets passeerd , dan beginnen sommige mensen zo'n dingen te doen ! Allee ikke toch !

Maar het ging echt niet vandaag . Het was maar loslopen , en het tempo lag laag ,6.15 min/km was het gemiddelde met de rustpauze's erbij  . Maar het gevoel was helemaal niet goed . Hoge hartslag en zoiets van , ....was ik maar in mijne zetel blijven liggen .  

Dus een training om snel te vergeten !!

Er staan nog een paar schema aanvragen te wachten . Ik doe mijn best om ze allemaal deze week inorde te maken  , maar mijn eigen trainingen gaan voor deze keer !   

21:34 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

.... en toch verdien je straf ! ;-) 5 extra rondjes lopen !

Gepost door: kaat | 03-03-10

laat trek het je niet aan; ben gisteren ook pas na 10 uur kunnen gaan lopen ...

Gepost door: geert | 04-03-10

met plezier straks terug met heel veel plezier lopen .. heerlijk in het zonnetjes!

Gepost door: Koen | 04-03-10

ik loop altijd na 10 uur...
Kwestie dat ze mij niet te hard kunnen uitlachen als ik aan t afzien ben :D

Gepost door: De Graef Kris | 04-03-10

volhouden Het zal in utrecht wel lukken en tegen 4.30 of sneller. Tot zondag 6.30 u

Gepost door: stefkerun1 | 04-03-10

Er zijn van die dagen.... Maar je bent toch "uit de zetel" gekomen en een goed uur gesport. Zelfs wanneer het langs geen kanten liep is dat steeds een mooie troost. Beter een slechte training dan geen training!

Gepost door: Wim | 05-03-10

De commentaren zijn gesloten.