05-03-10

Een geweldige training .

Ik had dit berichtje gisteren al willen plaatsen , maar doordat ik met ne slaapkop gisteren alles wegklikte voor het gepost te hebben , is dit nu een dagje later . Maar vandaag heb ik tijd . En de oogjes staan er nog helder in ! :-) Seffens nog een schema maken , dat er al bijna 2 weken instaat . Van Marion , een loopmaatje van Sandy die zich nu volledig aan het toeleggen is op het dieet dat het A-team ( nee niet die van de TV ) in  de Runners voorschrijft . Dus na dit blogje begin ik eraan !! :-)

Toen ik gisteren thuis kwam van het werk en naar boven wilde gaan om mijn sportkleren aan te trekken , zag ik juist nog ons Peggy en de Jarige Greet thuis komen van hun 11 km loopje . Ze hadden beiden een ofday ! Maar zaterdag hebben ze een nieuwe afspraak en dan zal het wel super gaan , net zoals bij mij dat nu het geval was !

Na die belabberde training van woensdag , had ik er gisteren wel weer echt zin in . Het schema schreef een snelle duurloop van 15 - 17 km voor , tegen 5 min/km . Het ging echt super goed ! Het tempo lag ietske hoger , maar de wind zat ze ook wel voor iets tussen . Thuis vertrokken richting sas 6 om zo naar de brug van de Atoom te lopen . Daar over steken en langs de andere kant terug tot aan sas 7 . Daar had ik een verplichte pauze van een 10 minuten , doordat ze juist een boot in het sas aan het laten waren ,  en de ophaalbrug stond ophoog  ! Dus ik wachten tot ik echt vol kou zat ! 

Vandaar had ik naar schatting nog een 5 km te lopen en zou ik op een dikke 15 km komen , maar ik had het even mis ! Ik ben nog de Bleken ingelopen , een mooi stukje natuur om een stukje te kunnne afsnijden . Maar mijn vermoeden gaat ernaar uit dat dit nog verder was !! Na 17.5 km was ik terug thuis . Hieronder kan je de details bekijken !! 

17.5 km
       17.5 km..

Weer heel veel groen , een prachtige omgeving , een goed gevoel hou ik eraan over !!

Vandaag neem ik een rustdag ! En morgen vroeg na het werk weeral , dadelijk lopen !! 4 x 3 km tegen marathontempo !! Maar ze voorspellen regen , en dat zint me nu al niet echt !!

Zondag gaan we weer in de vroege ochtenduurtjes lopen . Om 6.30 u verwacht Stefke mij bij hem thuis voor een 32 km duurloop !! Wendy zal deze keer er niet bij zijn . Zij zal lekker verwent worden aan zee door ............

Ik vermoed Herbert !! :-) Wim het adres moet ge maar aan Stefke vragen voor de gps , als ge toch zo vroeg uit uwe nest kunt !! :-) 

09:50 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

Veel succes met de training zondag. Bij heeft de coach het op 20km gehouden voor zondag. Maar kga ook vroeg vertrekken. Opkomende zon en rijm. Tzal heerlijk zijn :))

Gepost door: Yves | 05-03-10

Holadiejee holadiejoo voor coach Mariooooooo!!!

Gepost door: Eva | 05-03-10

Ik zit al aant zeetje!!! Veel plezier zondag!!!

Gepost door: Wendy | 05-03-10

jammer wat ik hier de laatste weken over onze club moet lezen, Mario. Heel veel 'joggers' zullen het hier niet mee eens zijn. Ik kan alleen maar vaststellen dat dit meer over jou zegt dan over onze club.
Als je een probleem hebt met één of enkele mensen mag je dit nooit veralgemenen naar een ganse groep, da's gewoon niet fair ! Onze loopclub is er voor en door enorm veel enthousiaste leden ! Als jij je daar niet lekker voelt dan heb ik daar alle begrip voor, maar het past echt niet om dat hier breed uit te smeren.

Gepost door: bob | 05-03-10

@ bob en de club Ge hebt groot gelijk , dat ik de club niet mag aanvallen door een paar mensen die van zich zelf denken alles tegen iederen te mogen en kunnen zeggen . Ik heb niks tegen de club en 95 % van de leden zijn allemaal toffe mensen .
Ik had dit niet op deze manier mogen verwoorden en heb mijn excuses ook aangeboden . Maar het blijft een feit dat er dingen gebeuren die iedereen weet en kent , maar er met oordopjes en oogkleppen naar kijkt en luisterd . Zolang het maar niet over hen zelf gaat .
Maar het blijft en feit dat ik dit niet zo op mijn blog had moeten zetten .
Als je er hardop iets overzegt in de club , dan is het enige verwijzende antwoord , ach ja , je kent hem ! niks van aantrekken !!
Wel jij kent mij .......niks van aantrekken ! Of werk dat bij mij niet ?

Gepost door: mario | 05-03-10

Onze club Marathonmanneke, als ik heb ben waarvan je zegt dat ik denk dat ik altijd alles mag denken en zeggen over anderen, dan moet je dat in mijn gezicht komen zeggen en dan zal ik jou de waarheid eens in jouw gezicht zeggen. Trouwens, waar staan de excuses? En uw bewuste blogje was zo snel gewist, deze morgen?! Geen nood ik heb een kopie gemaakt...!

Gepost door: Richard | 06-03-10

De commentaren zijn gesloten.