09-03-10

Saaie training ! En een belangrijke vraag aan ....

Na de rustdag van gisteren , stond er vandaag weer een serieuse training op het schema . 2 - 3 km in en uitlopen / 5 x ( 4 x 600 m tegen 24 sec/100 m )  tussen de reeksen 1 km loslopen  . Ik had in totaal 23.2 km in de benen zitten . Wendy deed beter ! :-)

De tempo's gingen vanzelf . Het is trouwens niet echt zo snel als je vergelijkt met een 2 weken terug . Maar het was een heel lange saaie training . Zeker als je die alleen moet afwerken . :-( . We mopeten er toch wat voor over hebben he , om die marathon te lopen ?

Maar eigenlijk was ik niet de hele tijd alleen . Want ons peggy en greet kwamen ook toe nadat ik mijn eerste reeks had afgewerkt . Zij kwamen 5 x 300 m tegen 30 sec/100 m lopen . Dus had ik toch een tijdje wat supporters langs en op de piste  . :-) Ze zijn beiden weer goed bezig zalle !

Morgen staat  er mij een wisselloop te wachten van 10 km . 500 m loslopen en 1 km tegen 4.45 min./km .

Donderdag en snelle duurloop van 25 km tegen 5 min/km . Hier kijk ik enorm naar uit ! Ook ben ik donderdag uitgenodigd om naar een kleine opleiding te gaan over sportdrank en sportvoeding. Allee meer zo'n promotie uitleg , die gebeurt bij een plaatselijk apotheker . Deze sportdrank-voeding zou echt de top moeten zijn ! En omdat hij zelf ook marathonloper is , en niet van de minste , neem ik dit wel een beetje serieus op . Ik heb dus nog altijd geen nieuwe voorraad sportdrank aangekocht . Ik hoop dat ik er kan geraken . Werken - trainen - en opleiding zou mogelijk wat veel van het goede worden .

Maar vrijdag is het weer rustdag ! En zaterdag lange versnellingen . 2 - 3 km in en uitlopen / 10 x 20/40 versnellen  / 2 x 5 km tegen marathontempo .

Zondag weer de wekelijkse lange duurloop met de Molse bende . Deze keer 30 km tegen 5.30 min/km . 

Ik zou een weektotaal van 115 km moeten komen

Een belangrijke vraag !!

Ik zoek iemand die met mij wil mee fietsen in Utrecht om mij te bevoorraden onderweg , en me aan te moedigen , te vloeken als ik het laat afweten . Iemand die mij kan steunen !!

 

19:15 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

Jij kijkt uit naar donderdag, ik heb er een beetje schrik van :-), is het zondag om 6u30 bij jou te doen? Die lezing lijkt mij wel interessant, ik zal er zondag ongetwijfeld alles over horen.

Gepost door: Wendy | 09-03-10

Utrecht Sorry Mario, jij loopt te rap, ik kan zo snel niet fietsen :-) Nee, sorry, ik loop zelf mee!

Gepost door: Koen | 09-03-10

fietsen?? fietsen niet, maar als je wil loop ik wel een eindje met je mee ;-)

Gepost door: geert | 09-03-10

wanneer is Utrecht? Die wederdienst wil ik je anders wel doen na Amsterdam. ALs ik die dag nog niets anders in de agenda heb staan natuurlijk

Gepost door: Julie | 09-03-10

vraag iemand van je vrinden van de loopclub

Gepost door: P | 10-03-10

Utrecht Hoop van harte dat je iemand vind dat volledig op je afgestemd is . Veel succes!

Gepost door: Petra | 10-03-10

Zo te zien ben je stillaan bezig met de zware weken in je voorbereiding. Succes ginder in Utrecht!

Gepost door: Michael | 10-03-10

De commentaren zijn gesloten.