14-03-10

Het begint nu wel echt kortbij te komen !

De marathon begint wel echt dichbij te komen . 5 april staan we daar met redelijk veel bloggers aan de start . Alleen hoop ik in bloggers t-shirt ! Zo herken ik jullie , want nu ze allemaal een afgetraint lijf hebben , vallen sommige herkenningspunten weg . Onschuldig

Allee , zo is dat bij mij toch het geval . Het buikje dat ik soms heb is voledig weg . Dus ik sta wel een paar kg lichter op de baan nu . Ondanks ik als goede Belg , de wekelijkse frietjes nog niet heb overgeslagen . Wel wat minder ervan gegeten , geen maiyonaise maar ketchup erbij gegeten . En vlees zal je me van de frituur nooit zien eten ! Alcohol is hier nooit en probleem geweest . Het smaakt soms eens , maar ik heb er bijna nooit behoefte naar . Als de behoefte er toch is om seffens een pintje te drinken , dan zal ik dat zeker niet laten ! Eéntje dan he !! Dus verwacht nooit meer van mij dat ik tot het extreme zal gaan om een marathon een minuutje sneller te lopen . Nee zo ben ik er niet meer mee bezig .

 Wel geef ik toe dat ik nu redelijk gericht bezig ben en me super goed voel !  De trainingen gaan vlotjes en ik verteer ze heel goed ! Wat mijn doel is voor Utrecht is simpel . Alles onder de 3.15 u is goed , onder de 3.10 u is super , en een pr. is een droom die uitkomt !! Maar dat dromen bedrog zijn weten we ook ! 

De training van vandaag begon weer zeer vroeg . Stipt om 6.30 u zijn we vertrokken met ons groepke van vier . Wendy , Stefke , Benny en ik maakten een schitterende toch door de bossen van Bel , Meerhout , Hulsen . Voor 90 % verliep het parcour over onverharde wegen .  Zelfs Benny kwam op plaatsen waar hij nog niet geweest was , al liepen we bijna in zijn achtertuin .

Wendy kwam niet in een babydolleke . Het was er nog een beetje te koud voor . Maar ze maakt hier op deze blog , op een warmere dag , de datum wel bekent , wanneer ze deze actie zal volbrengen . Stoer Inschrijvingen om mee te lopen of je per mail te verwittigen doe via de blog van Stefke . http://stefkerun1.skynetblogs.be/ . Hij heeft met enige trots deze taak op zich genomen !

Na 30.8 km genieten  aan en gemiddeld tempo van 5.25 min/km waren we terug thuis . Dat er in die tijd veel uit de doeken wordt gedaan , en soms al eens verrast opkijkt kan ik je wel vertellen . Hoe slapen we ? Nee Wendy ,.....zijt gerust , dit is niet voor de blog ! dat zou ik er zelfs niet op durven zetten !! Tong uitsteken Wat hebben we snachts aan , of juist niet aan ? Dat de vrouw van stefke graag de erotiche kant aftast , hebben we gisteren al vermeld . Ook de details Stefke zijn bij mij altijd veilig  Knipogen .

We hadden ook nog een gespek over de Medock - marathon ( zeker verkeerd geschreven , maar zo spreekt ge het toch uit , NE ) dat is gewoon een marathon die voor de fun gelopen wordt . Het gaat van wijnboer tot wijnboer . Dus de bevoorading bestaat uit .....wijn ! :-) Ook wordt er verwacht dat je je verkleed . Vabco - mol is daar ook eens naar toe geweest met een kleine groep Fun-runners . Ze gingen allemaal verkleed als KOE ! Aan hun hoofden moest niet veel veranderd worden , maar de edele delen werden bedenkt met koe vellen . Toen ik dat vertelde zag je Wendy haar interessen stijgen over deze kleding dracht . Mannen bedekt met een koevelletje , en daar mag je dan achter lopen .......???? wauw....!! je zag haar wegdromen , dat bijna een loopongeval veroorzaakte ! Haar fantasie bracht haar in een soort trance zodat ze ons zo al zag lopen . Bukte ze plots met de woorden " Ooooo mijn  drankbusje is gevallen " Maar dat maakte zelfs mij niet wijs he ! Om onder dat Koevelletje te loeren ja !! Onschuldig En toen pas viel dat busje !! Dat Stefke er bijna langs achter opbotste .........bij hem zit ik nog een beetje in de war . Waar zat die met zijn gedachten ? :-)

Dat deze training weer zeer snel , veel te snel voorbij was , hoef ik niet te vertellen . Het was weer leuk , en ook  de laatste 3 km werden weer in een hogere versnelling gelopen . Dat stukje om alles mentaal goed te zetten !  Hieronder weer de bewijzen !! 

30 km door bel meethout hulsen en mol
  
 

Volgende week zondag gaan we naar Sluis lopen ! Een snelle duurloop van 21 km !! En met de bloggers wat genieten ! Tot blogs en vooral tot zondag !!

12:51 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (9) |  Facebook

Commentaren

amai zeg !

Gepost door: kaat | 14-03-10

inspiratie Gelukkig dat ik het licht kan op nemen. Je zou nog een andere hobby kunnen beginnen,boeken schrijven met wat humor. nu echt platte rust voor mij.

Gepost door: hens stefan | 14-03-10

Medoc Als ge die Medoc ooit nog eens wilt lopen voor fun, doe ik zeker mee! Allé, ge moet er nog binnen geraken ook hé.

Gepost door: Gert | 14-03-10

knap Het gaat echt goed bij jullie en ik van in herhaling (heb het wendy ook gezegd), ik ben jaloers op die lange duurlopen. Deze tijd van het jaar zouden er bij mij ook 30'ers op het programma gestaan hebben. Ik loop terug en dat is voorlopig het belangrijkse. Marathonplannen zijn voor het najaar. Succes coach met de laatste trainingweken !!!

Gepost door: Edith | 14-03-10

LOL da zal daar plezant geweest zijn! waarom wonen jullie toch zo ver hé? (hoewel dan moesten jullie aan 7min/km lopen hahaha :-))

Gepost door: Jess | 14-03-10

Goud Beste Mario,

Ik zou je toch willen verzoeken tijdens de marathon te gaan genieten. Dat is toch op de eerste plaats het doel, en de tijd komt dan daarbij op de tweede plaats. Ik weet nog van vorig jaar hoe teleurgesteld dat we waren over de prestaties. Vandaar dat ik met deze mail een beetje druk van de ketel wil halen. Ik weet persoonlijk dat het lopen op de eerste plaats komt......veel succes en plezier tijdens de laatste trainingen.

Gepost door: Fred | 15-03-10

snelle duurloop Wat tempo loop je in Sluis ?

Gepost door: roadrunnerke | 15-03-10

knap amai dat noemen ze dan een rustig eduurloop ik loop niet mee hoor toch knap van jullie

Gepost door: gerry | 15-03-10

Medoc Wijn als bevoorrading??? Die marathon wil ik echt wel eens meedoen. Dus als we die eens kunnen doen, doe ik mee. Ik ga hem sebiet al eens googelen. Leuke verslagen Mario. Blij te zien dat je nog steeds blogt. Groeten, Steve

Gepost door: Steve | 15-03-10

De commentaren zijn gesloten.