18-03-10

drukke trainingsweek !!

Druk druk druk .....dat is zowat alles wat ik kan zeggen . Maar als het druk is door de trainingen , dan mogen we er niet over klagen he . Dat doen we ons zelf aan ! Dus klagen doe ik niet . En zeker niet als ik kan zeggen dat de trainingen zeer goed gaan .

Gisteren stond er een wisselloop van 20 km op het schema . 2 km loslopen en 3 km tegen 4.45 min/km , en dit afwisselen over de hele afstand . Dit soort van trainingen is heel geliefd bij de mensen die een schema van mij krijgen . De eerste versnelling ging echt zeer moeizaam . Ik moest echt moeite doen om het tempo te kunnen lopen . Maar na 2 km ging het vlotjes ! Ik heb overal zowat lopen uithangen . Van Ezaart naar Bel , en daar in de bossen over gelopen waar ik nog niet was ingedraaid . automatich kom je dan op stukken waar je de weg wel kent . Tot het moment dat het herkenbare punt wel echt lang weg bleef . :-) Tot ik uiteindelijk in Meerhout uitkwam . Veel links of rechts moest ik niet meer lopen . Anders zou ik ruim over mijn 20 km komen . Uiteindelijk stond ik op 18.7 km al voor mijn deur . Ik ben toen gestopt en heb net als voor bijna elke training , nog een dikke 5 min touwtje gesprongen .  Mannekes , dat gaat af zalle ! :-)

Vandaag was het echt zo een dag met heel veel op het programma . Niet alleen stond er een snelle duurloop van 25 km op mijn schema . Maar ook was er thuis nog van alles te doen . Allee het is eigenlijk ons Peggy die tot over haar oren in't werk zat . Door omstandigheden was het thuis wat blijven liggen , en dan is't moment om maar eens wat bij te spingen . Dus dadelijk na mijn werk was ik naar de winkel gereden om de wekelijkse voorraad in te slaan . Thuis gekomen en dadelijk gaan lopen en ons peggy gaan werken . Meer seffens over het lopen . Na het lopen , vlug douchen en bover verder gepoetst ( wel op de manier van ne vent he ) Daarna het eten klaargemaakt . Paprika soep , varkenslapje met bloemkool en patatjes . En nadat ik dit blogje geschreven heb , leg ik mij in de zetel en doe lekker niks meer !!

Het lopen vandaag , die 25 km gingen echt zeer goed . Het weer was geweldig . Ik lees op vele blogjes of op face-book dat ze al in korte broek lopen ........maar ikke nog niet . Nee , ik wil het niet gaan zoeken op nu verkouden te worden . ik was naar het prinsenpark gelopen wat enkel 7 km is van bij mij thuis . dan een toerke van 3 km gelopen en een toerke van 6 km + nog wat verbindingstukskes . Het tempo wisselde wel redelijk veel . Maar het gemisselde was 4.53 min/km , dus heel goed .

prinsenpark.

 

prinsenpark

Morgen ga ik 10 km loslopen . Hartslag onder de 128 houden , dus een herstelloop . Zaterdag is het de langste duurloop . En dat dadelijk om 7 u na mijn werk . Stefke komt ook om de 35 km te trotseren .

Zondag gaan we naar Sluis in Nederland . Daar heb ik vorig jaar echt genoten van een zeer mooie halve marathon . Toen ben ik samen met Julie , Ruthje nog gaan hazen . Ook zijn er nu weer een hele bende bloggers aanwezig net als vorig jaar . En daarom wil ik hier zeker nog eens bij zijn . Ik ga er met stefke samen een snelle duurloop van maken . Tempo van ong. 4.45 min/km . 

Ik heb hier nog een vraagje over . Is er ergens afgesproken om samen te komen ? Zo ja , hoe laat ? En waar ?   

 

18:54 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

amai een straffe week en zaterdag lange duurloop en zondag 21km straffe gast jij

Gepost door: gerry | 18-03-10

grappig ... ik heb u nog nooit in lange broek gezien. Niet dat dat nodig is hoor ;-)

Gepost door: kaat | 18-03-10

correctie: GIJ doet ons da aan :-))
(maar kom, omdat gij het zijt doen we nog even voort ...)

Gepost door: geert | 19-03-10

De commentaren zijn gesloten.