20-03-10

Mijn langste duurloop !

Gisteren had ik nog een paar klene werkskes thuis te doen en belande ik om 13.30 u in mijn bed . Ik moet op vrijdag avond om 10 u terug beginnen met werken . Ik zeg nog tegen peggy , laat me maar liggen tot 21.00 u , dan heb ik eens goed doorgeslapen . Ja watte . Elk uur had ik gezien . dat ik uit frustratie om 18.00 u ben opgestaan . Na een taske soep en een boterhammetje , heb ik me nog op de zetel gelegd waar ik een beetje heb op liggen suffen . Maar echt slapen is er niet van gekomen  . En ik had met Stefke afgesproken om s'morgens na mijn werk te gaan lopen . 35 km stonden  er op het schema . Ik zag er gisteren al tegen op . Deze morgen was dat niet minder . Maar ik had afgesproken .....dus zal ik er staan . Mijn loopkleren had ik al mee genomen naar de bakker om me daar dadelijk klaar te maken indien het werk een beetje zou uitlopen .

Tegen mijn baas hed ik het ook al gezegd dat ik seffens ging lopen , maar geen zin had . Loop dan niet he !  zij hij . jamaar ik moet wel , want anders komt het er niet meer van . Van wie moet dat ? Ja dat staat op het schema ! En daar komt het op aan ? Precies of ge dan gaat winnen ?!  Hij begrijpt zoiets niet he ! Hoe ge u zo kunt dwingen om iets te doen dat niks opbrengt . Hij sport nochtans ook , maar enkel als de goesting en het weer het volledig toelaten !! :-)

Deze morgen was stefke dus weer stipt om 7 u bij mij thuis . Dadelijk vertrokken en met klem gezegd , we gaan er vandaag van proffiteren om eens traag te lopen . Snelle Wendy trainde vandaag alleen !! :-) We waren goed vertrokken . Een tempo van 5.50 - 6 min/km . Maar na 5 km waren we al aan 5.40 min/km aan het lopen . Stilletjes aan verliep het beter en kwam het tempo op echt weer een stuk hoger te liggen . 5.25 tot de laatste kilometers tegen 5.05 min/km .

Na 33 km en een sik waren we terug bij mij thuis . Ik zou er nog wel een 2 km kunnen bij doen hoor . Dat zou zeker nog gegaan hebben , maar ik had Peggy beloofd dat ik om 10.00 u zou thuis zijn , zodat de kinderen niet te lang alleen zouden zijn . En dat is toch net iets belangrijker dan die 2 km . Vind ik  !! .

We liepen de meeste km in het prinsenpark , waar in de vroege uurtjes nog niemand te bespeuren was . Maar na een urrtje daar te lopen , begon het loopwereldje los te komen .

Stefke was echt in zijn goede dag . Bij elk vrouwelijk schoon had hij wel de gepaste uitleg . :-) Wendy zal dat ook wel kunnen bevestigen  , dat hij er soms wel mee overdrijfd . Zo kreeg hij twee mooigevormde vrouwen in het oog vegezeld van een iets oudere man . Zegd stefke plots bij het voorbij steken ......man gij zijt ne gelukzak ! Gij moogt met 2 knappe dames meelopen , en ik .......!  Ik wist dadelijk waar ik stond ! :-)

Het was dus weer een knap plezant toerke ! Morgen zitten we in Sluis voor de halve marathon samen met vele bloggertjes !! Hieronder nog de bewijzen !!

33 km

33 km prinsenpark

13:32 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

Het zal weer de moeite geweest zijn met STeffke!! Doe hem morgen maar vele groetjes en veel plezier hé!

Gepost door: Wendy | 20-03-10

gene gewone zulle gij amai, efkes 33km gaan lopen na uw werk. :)

Gepost door: Peter | 20-03-10

ik versta uwen baas wel ;-)

Gepost door: kaat | 20-03-10

km na km jij hebt deze week nog al kmtjes in de pootjes zeg ,chapeau ...Taaie :-) tot morgen

Gepost door: Katrien | 20-03-10

mooie duurloop Heb ik vorige zondag gedaan. Veel succes met je halve marathon in sluis hé....

Gepost door: steven | 20-03-10

vertstaan ja daar kan ik van mee spreken dat ze dat niet vertsaan zo veel lopen en er niks mee winnen .maar ja wij weten beter he toch weer een knappe training ik doe vrijdag er 30se succes

Gepost door: gerry | 21-03-10

Hey,

Ja ik krijg dat ook soms te horen. Waarom lopen als je geen zin hebt? Maar als je hebt doorgebeten en bent gaan lopen heb je erna helemaal geen spijt!
Hoe was het in sluis?

Gepost door: Carmen | 21-03-10

hehe ja ik moet eerlijk zeggen da ik mezelf vandaag toch ook ma moeilijk buiten kreeg, maar eens ik bezig was, was 't weer zalig!!!

Gepost door: Jess | 21-03-10

De commentaren zijn gesloten.