25-03-10

Liefde is .......

Liefde is ......samen er op uit trekken  !

Vandaag had ik er echt geen zin in om te lopen . Ik begin de lange trainingen echt wel te voelen . Niet aan mijn benen of zo . Dat zit allemaal opperbest . Maar het is de tijd die een beetje begint te nijpen . Neem nu bv. een dag door de week van mij . Opstaan om 00.30 u om tegen 01.00 u te beginnen werken . De duur schommelt een beetje , maar laat ons zeggen dat het 10.00 u wordt. Dan ben ik om 10.30 u thuis . In theorie heb ik tijd om dadelijk te vertrekken om te gaan lopen . Maar na een hele nacht op je benen gestaan te hebben , is efkes zitten met een taske koffie wel een optie . Het aanhoren van de avonturen van het vrouwke die nu en dan wel eens spannend zijn :-) ! In de namiddag dan lopen en zo vertrekken dat ik zeker om 15.00 u thuis ben . Want ik moet aan de schoolpoort staan . Daarna eten klaar maken , huiswerk nakijken ......eten , en dan val ik stillekes in slaap achter de computer of de tv. Om dan weer op te staan en hetzelfde ritueel te herhalen tot 6 dagen in de week . Dit is nu natuurlijk een dag dat mijn vrouwke werken is . Maar een dag zoals vandaag ziet er helemaal anders uit .

Na het werk en het taske koffie dat we samen gedronken hebben , is ons Peggy op de fiets met mij meegereden voor een tempo loopke van 22 km . Met dit weer is er toch niks mooiers he ! lekker babbelen en sporten tegelijk . De tijd vliegt zo voorbij . Het tempo heeft er niet onder geleden en was gemiddeld 4.53 min/km . Onderweg was het redelijk druk langs het kanaal . Vele gepentioneerden  proffiteerden ook van het mooie weer om te fietsen . En gelijk hebben ze ! Na 1.48 u stonden we weer voor onze deur . Echt voldaan , super tevrede , ........en ons Peggy haar poepke was verdoofd  vanop het zadel te zitten ! Ik stelde dus , voor mijn doen , een simpele daarop volgende vraag . Mag ik er dan eens een goei veeg op geven ?  :-) ge voeld het toch niet !

Ook komt er nu met dit betere weer , het tuinwerk er weer aan . Dus dat is iets waar ik morgen nog wat aan ga verder prutsen , want van dat loslopen zal niks in huis komen . Rusten verdomme !! Hieronder nog de bewijzen van mijn uitstapje vandaag !

kanaaltoer

 Ik loop een beetje achter met de schema's ! Maar in het weekeinde zullen er weer verstuurd worden !!          

Ik wens iedereen even veel geluk met zijn trainingen dit jaar ! Ik hoop dat iedereen   zijn doelen mag halen !!                  

19:22 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (2) |  Facebook

Commentaren

Fijn ! jaja, de liefde, daar kan ik ook boeken over schrijven ;-) Toch fijn hé ?

Gepost door: kaat | 26-03-10

doel halen? jij bent de eerste die ik 't zal vertellen als ik binnen 10 dagen m'n doel haal zie ;-) (als ge wacht aan de aankomst, tenminste ...)

Gepost door: geert | 26-03-10

De commentaren zijn gesloten.