27-03-10

Bijna 400.000 bezoekers gehad !!

Mijn blogje bestaat nu 5 jaar en een sik ! En ik zit bijna aan de 400.000 bezoekers ! Nog 4000 te gaan ! Na een beetje rekenwerk , kom ik tot een getal van 219 lezers per dag . Maar ook heb ik zo een schatting dat ik 4 blogjes per week schrijf , dus een 208 per jaar . Als ik dit dan ook omzet op die 5 jaar dan heb ik mijn duizendste blogje al geschreven , of het zit er toch aan te komen !  Dit moet toch op een bepaalde manier gevierd worden vind ik .

Dus ik stel voor , de persoon die me een printscreen van het 400.000 ste blogje kan doorsturen , of toch het blogje er het dichts bij , verdiend een verrasing .

De training van vandaag was er weer eentje om u tegen te zeggen . Ik had afgesproken met Stefke om deze morgen om 7 u te gaan lopen . Ik had om 6.30u gedaan en zag al een berichtje op mijne gsm . Van stefke natuurlijk ! Ik ben klaar !! Verstuurd om 6 u !! Ik dacht van , ik stuur maar terug dat hij maar afkomt . Dat duurd gewoonlijk toch een 15 - 20 min....... dacht ik . Tien minuten later stond hij voor mijn deur . Nog maar half klaar , holderde bolder vertrokken voor een zeer zware training . De laatste training die ik echt moeilijk vind. Niet moeilijk omwille van de snelheid of het volume , maar meer omdat het op een zaterdagmorgend moet gebeuren . Om twee redenen . Het praktiche gedeelte  en ook omdat er genoeg tijd tussen de zondagse duurloop moet zitten . De spieren moeten voldoende recuperen . je kan dit natuurlijk een beetje helpen met recovery drank . Dus een sportdrank die je na het lopen , best de eerste 20 min. na je training opdrinkt . Dit omdat de spiercellen dan nog open staan en zo beter opgenomen wordt ! Maar zelfs door dat te drinken is het nog altijd het beste dat je 24 u tussen twee zware training laat . Dus vermijd bv. op zaterdag avond een snelheidtraining en dan op zondag morgen een lange duurloop ! Spieren moeten hersteld zijn voor dat je kan opbouwen !! Anders krijg je het omgekeerde effect ! En dit geld voor de gematigde loper ! Een beginnend loper laat best 2 dagen tussen elke training . Hun spieren hebben een nog veel trager herstel !!

Maar ik wijk weer af ! :-) Dus om 6.45 u vertrokken wij zeer rustig om ons op te warmen . De langste versnellingen voor de marathon moesten vandaag gelopen worden ! 3 x 5 km tegen marathontempo . Het marathontempo dat mijn pr. vertregenwoordigd is 4.25min/km . Dus laat dit tempo nu voor mij een richtlijn zijn + de gegevens van je hartslag . Dat laatste zat vandaag echt niet goed ! Veel te hoog !!  Maar dat zal waarschijnlijk ook wel te maken hebben , met uit de nacht komen ! Het tempo was zeker niet slecht . en over de 3 reeksen zal 4.25 min zeker gehaald zijn . Maar met moeite voor mij ! Stefke kreeg zijne hartslag niet omhoog . Die gast , die gaat vlammen in Utrecht ! Zeker een pr. ! Dus ver van de 3 u zal stefke niet blijven !! Ik duim nu voor hem ! Maar onder de marathon ..........dan ......hoop ik dat we beiden of nog beter , dat we met z'n allen mogen scoren . Wat die tijd ook mag zijn. We vertrekken met een mooi groepke , Stefke , Snelle wendy , Benny , Geert den taaie , en ikke . Laat de volgorden nu niet de plaats beamen die ik voor ogen heb . Alleen de laatste naam gaat wel kloppen !

Hieronder krijgen jullie nog wat bewijzen van onze prestatie vandaag , met een kaartje waar we uitgehangen hebben . 

sas 6 - 7 .

  sas 6 - 7

Morgen weer heel vroeg ( 7 u ) vertrekken we voor de laatste zeer , voor de marathon van  Utrecht voor een lange duurloop met de bende van mol !

Vergeet de printscreen niet  voor de 400.000 ste bezoeker !!

14:30 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (1) |  Facebook

Commentaren

Okidoki!! We zijn er klaar voor hé!!! Heb daarstraks femke gezien op het springkastelenfestival, ze was zich goed aant amuseren! Groetjes en tot morgen!!

Gepost door: Wendy | 27-03-10

De commentaren zijn gesloten.