28-03-10

De laatste grappige duurloop voor Utrecht !

Zoals de meeste duurloopjes die ik de afgelopen weken met de bende van mol mocht beleven , gebeurde er altijd wel iets grappigs . Dat is altijd te lezen geweest op op het postje van het weekeinde . Het is soms een beetje wikken en wegen , van wat ik al dan niet mag en kan schrijven . Dus ge kunt gerust zijn , dat wat hier op de blog altijd verschenen is , is het braafste gedeelte . De rest is er altijd over ! Tong uitsteken De brave en eerlijkheid zelfve ben ik dus !

Wat gaat hij nu weer posten , is de vraag die als eerst opkomt bij Stefke en Wendy na het lopen . :-) Maar wees gerust , wat ik vandaag allemaal gehoord heb , weet ik echt niet te verbloemen . Dus laten we het daar maar bij houden ! Oef denken ze nu , en terecht !  

Dus laten we beginnen bij mij . dat ik het thuis niet gemakkelijk heb met drie vrouwen in huis , kan ik jullie verzekeren . Als er iemand door moet , ben ik het . Altijd ben ik het middelpunt van spot ! Een simpel voorbeeld krijg je hieronder te zien . Zelfs al ik slaap laten ze me niet gerust ! plezant he

En dan te bedenken dat er culturen zijn waar een man meerdere vrouwen mag hebben . De droom van elke man . Bedankt hoor !!! :-)

Het lopen geeft me dan ook weer een stukje de rust terug , waar ik echt nood aan heb . Deze morgen stond er een 25 km duurloopje gepland met Wendy en Stefke . Het laatste voor dat we de marathon van Utrecht gaan lopen .  Met het uur te verzetten , vertrokken we dus terug met een schemerige morgen . Niet donker , maar net met het ontwaken van de ochtend !

prinsenpark

Zo zie je hier boven de vernieuwde versie van Mini en Maxi .:-) Ik weet niet of iemand die nog kent van vroeger . Maar dat waren twee heren , ne grote en ne kleine die dan speciale acts deden , zoals muziek maken op de meest bizarre voorwerpen . Meer staat er mij ook niet meer van bij . :-) Maar ik wijk weer af .

Het lopen ging richting prinsenpark ! Daar hebben we de plaatselijk ronde van 6 km en die van 3 km gelopen . Dan weer richting huis waar we nog een stukje langs de 15 kapellekes gelopen hebben . Wendy kende dat toerke nog niet , wat toch zeer handig is om een piste training te vervangen . Elke 100 m staat netjes aangeduid , door enkele mensen gedaan van de club met bizonder hoge inzet ! Bij het passeren van de kapellekes moest ons wendy toch speciaal elk kappeleke halt houden . Een beetje hulp van hier boven kan nooit kwaad zegt ze . Zo kwamen we wel een half uur later thuis , en moest ik het weer gaan uitleggen ! Hulp van hierboven !!! Men kl***n ja !! 

prinsenpark 3
   

Na 25 km stonden we weer voor mijn deur . Nu toen we afklokten had ik 24,850 km  . Wendy kwam maar op 24,550 km en stefke daar tussen in . Maar toen ik juist mijn garmin aan de computer hing , gaf hij dit aan !

prinsenpark 0

25,12 km !! Heeft iemand dit ook al voorgehad ? Is dit nu het juiste of dat wat ik op garmin zelf zag toen ik stopte ?

Wat is nu het doel voor mij in Utrecht . Awel se , dat kan me al veel minder schelen ! De bedoeling is zeker om onder de 3.15 u te lopen . Maar of het nu een pr. wordt of niet .....ik ga er zeker niet van wakker liggen ! Eigenlijk heb ik zo een gevoel van , waarom zou ik hem lopen ? Het plezantste is achter de rug ! Echt ik heb genoten van elke training .  Zitten we goed of niet ? Waarom moet ik dat nu perse weten ?  Ik voel me goed ! Maar onder die marathon kan er zoveel gebeuren waarvan je nadien zegt , had ik dit of dat maar gedaan ! Altijd schuilt er wel ergens iets ! En de dag dat het allemaal meezit , dat is de dag of de marathon waar je in zal scoren . Als je opbouw marge nog heel groot is , dan is een pr lopen altijd mogelijk . Is het geen 5 min dan is het er 2 of drie minuten . Maar vooruitgaan doe je ! Maar eens je een bepaalde grens hebt bereikt , begint het mentale gedeelte veel en veel zwaarder te worder ! Dus ook de ontgocheling ligt veel korter bij ! De loopdipjes loeren om de hoek ! En dit wil ik niet mee maken .

Dus ik heb in mijn sporttas de fles champagne zitten die ik van Katrien en de Flacskes gekregen heb in Sluis . En die ga ik zeker openen en de bende van Mol zal mogelijk met veel praat naar huis weerkeren !

thuis 4

12:42 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

Heeel mooi en wijs blogje ! En allemaal in lange broek ???

Gepost door: kaat | 28-03-10

Mario, die eerste foto is goddelijk, lag hier bijna strike van het lachen, ook mijn klein mannen vonden je grappig, Siebe zag al direct een personage van "nintendo" mario voor zich, nl: bijmario :). Het was weer een geslaagd toerke vandaag en volgende week maandag maken we er ook een feestje van hé!
Groetjes!!!

Gepost door: Wendy | 28-03-10

het "Molse Stal".... ik heb al mijn geld erop gewed ,de strafste volbloeden voor Marathon Utrecht ! ps laat de champagne maar klinken !!

Gepost door: Katrien | 28-03-10

Ziet er daar een mooie omgeving uit om te trainen.
Veel geluk met je marathon.

Gepost door: Luc | 28-03-10

Afstandsverschil He Mario,
Wat dat afstandsverschil betreft: verschillende software programma's gebruiken verschillende algoritmes om te bepalen wat de afstand is tussen twee GPS track punten. Het GPS bestand is een hoop van die track punten, zoals een spoor van broodkruimels. En software, op je garmin en op je computer, interpolleert de afstand tussen twee broodkruimels en maakt de som om te bepalen hoever je liep. Sommige software gaat daar slimmer mee om dan andere. Mijn ervaring is dat Sporttracks slimmer is dan Garmin en beter fouten corrigeert (in het bos krijg je bijvoorbeeld soms foute data punten).
In elk geval, nog een zorgeloze laatste voorbereidingsweek toegewenst.

Gepost door: Bart | 29-03-10

hahahaha :-) super foto :p
tgaat echt goed met u hé!!!
(en seg, Wendy is hier juist geweest, ge hebt uwe mond ni kunnen houden hé ;-)) ni erg zenne ;))

Gepost door: Jess | 29-03-10

De commentaren zijn gesloten.