01-04-10

Laatste loopje op 1 april

Het laatste loopje voor de marathon van Uttecht is een feit ! 20 km moesten er nog gelopen worden . Iets van niks dus . Maar ik zag hier echt tegen op . Dat weer zat er zeker voor iets tussen , maar ook zo een klote gevoel . Ik heb echt op mijn voeding gelet , en dus bijna geen koolhydraden meer gegeten . Ik voelde me zo slap dee morgen toen ik thuis kwam . Ik heb toen gezondigd ! Zo vertrekken , dan zou het me niet gelukt zijn om nog 20 km te lopen . Dus 4 bokes met choco en goed glas cola brachten daar verandering in .

Om dit wat te laten zakken , was er nog tijd om de gepaste 1 april grap uit te halen ! Ons Sanne zou vandaag het slachtoffer worden . Ze lag nog in bed ( jeugd he !! ) en het was toen 9.05 u . Ik riep een paar keer aan de trap dat ze dadelijk naar beneden moest komen , omdat ik een verrassing voor haar had ! Doot haar ogen wrijvend stond ze een beetje later  beneden . Seg ik heb juist iets kunnne regelen met die dame van de Belgecom winkel , want die zat plots met een hostes te weinig om paaseikes uit te delen aan de mensen die de winkele bezochten . Ik heb haar voorgesteld dat jij je eens ging laten zien . ge verdient er vluch een 20 € mee voor 2 uurtjes daar wat te staan . Dat laatste klonk als muziek in de oren . 20 € voor bijna niks te doen !! :-) Maar ge moet er wel om 9.30 u zijn ! ( het moest een beetje vooruit gaan he , ik wilde gaan lopen ) Zij snelde naar boven om zich een beetj op te maken . 9.20 u stond ze beneden , helemaal piek fijn ! Ik zij nog , ....vraag maar bij wie ge moet zijn voor die paaseitjes !! :-) ......Ze stond er mooi voor aap of beter gezegd voor paashaas !! :-)

O,s peggy was ondertussen ook thuis gekomen van haar toerke , samen met Greet . Nog een beetje bij haar blijven hangen , nog een taske kofie mee gedronken ,........ de goesting om te lopen was er nog niet helemaal . Dan uiteindelijk toch maar vertrokken !

Ik wilde met de lunars zeker geen slijk of dergelijk tegen komen . Dus het saaiste toerke dat ik ken maar gelopen . Richting Gompel , wezel , en daar toch het er maar opgewaagd om eens ergens in te slaan wat voor mij weer nieuw was . Enzo werd dit saaie toerke toch nog een zeer mooi , met weer nieuwe loopmogelijkheden ontdenkt . Daar zijn nu nog eens bossen waar ik momenteel nog in verloren zou lopen  . Maar heel lang zal dat niet meer duren , want de volgende toerkes dat ik ga lopen zullen allemaal in die richting gaan ! Na 20 km stond ik weer voor mijn deur ! En het heeft echt deugd gedaan ! Het tempo bedroeg 4.51 min/km met de laatste 2 km tegen marathon tempo !! Alle ong. toch he ! 4.24 min/km en 4.22 min/km heb ik ze gelopen . Maar ik geef jullie nu al op een briefke dat dit veel te snel zal zijn !! Dus maak geen berekeningen op deze tijd , want de uitslag zal tegen vallen dan in Utrecht !

En nu toch een zeer belangrijke oproep ! Ons Snelle Wendy is ziek ! En ferm ziek he ! Dat zij hier om ligt te balen , te vloeken .....moet ik, jullie niet vertellen . Maar ook ik zit er mee in de maag . Ze was super goed in form ! Veel beter dan ik ! + heeft ze een berg talent op overschot nog ! Maar de zekerheid of ze in Utrecht kan starten komt toch in gevaar ! Zondag zal ze definitief beslissen wat ze gaat doen . De benen zijn goed hoor , maar de keel zit pot dicht ! Ze kan dus alle steun gebruiken !! Doen he !! 

En nu seffens eens gaan kijken , hoe ond Femke het op't school gedaan heeft . Het is weer oudercontact ! Ben benieuwd !! 

Hieronder nog de bewijzen van mijn loopke vandaag !!

naamloos
  

17:39 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (10) |  Facebook

Commentaren

Veel geluk met de marathon.

Gepost door: Luc | 01-04-10

succes Beste Mario,

Hierbij wil ik je ontzettend veel succes wensen met je komende marathon. En dat je een PR mag lopen....je hebt er alles voor gedaan.

Gepost door: Fred | 01-04-10

Succes Veel succes gewenst en vergeet niet te genieten onderweg he!! De weg ernaartoe was in ieder geval weer goed, zo te lezen...

Gepost door: Frans | 01-04-10

HEEEEEEEEEEEEEEEL VEEEEEEEEEEEL SUCCES !!!!!!!!!!!

Gepost door: Katrien | 02-04-10

zeg deugniet, zo je dochter foppen! Ocharme da meiske ;-)

Heel veel succes a.s. maandag!!!

Gepost door: Ruthje | 02-04-10

succes man toch, zo nen deugniet ;-)
veel succes gewenst!

Gepost door: Guy | 02-04-10

uw dochter zo voor de zot houden :-)

Gepost door: Jess | 02-04-10

schande! eerst zelf de choco induiken (kon je nu niets beter bedenken om te zondigen???) en daarna je dochter voor de zot houden. Ik raad je aan om zoiets nooit met mijn oudste te proberen of je zou wel eens je laatste marathon gelopen kunnen hebben (voor 10 uur is ze nogal agressief ...).
Ik zie je maandag, hopelijk in 't gezelschap van een genezen Wendy ...

Gepost door: geert | 02-04-10

grappig ik vind dat grappig voor ons zo van die uitspraken 20km is iets vannks maar voor sommige heeeeel veel he succes maandag

Gepost door: gerry | 02-04-10

Veel loop plezier in Utrecht.
Groet Rinus.

Gepost door: rinus | 02-04-10

De commentaren zijn gesloten.