04-04-10

Met onze neus voor Utrecht !

Nog 1 dag , en het is zo ver . De marathon van Utrecht ! De dag waar we zo veel voor gedaan hebben . De dag die al maanden of toch weken door ons hoofd speeld . De enige dag waar je nu kan bewijzen wat je waard bent ! Een dan die me de laatste dagen minstens 3 maal naar het toilet doet lopen . De dag die me van hel veel lekkere dingen doet afhouden .

Waarom doen we zoiets dan  ? Voor iemand die niet loopt of toch nog niet geprobeert heeft om zo'n uitdaging aan te gaan , is dit heel moelijk te begrijpen . Nt zoals het voor mij heel moeilijk te begrijpen is , hoe mensen hun tijd kunnen verdoen door dagelijks 3 - 4 u voor de tv te zitten . Maar goed , ieder zijn ding ! 

Voor mij draaid het natuurlijk veel rond de uitdaging . Maar ook de lange trainingen die we de laatste maanden altijd hier in groep gedaan hebben . De Molse bende noemde ik ze wel eens op de blog ! Echt dat is pure fun . De vaste waarden bij dit kleine groepke zijn Stefke , Wendy en ikke . Maar ook Benny en Wim zijn al meermaals meegelopen . Als ik dan een paar maanden terug denk , toen vertrokken we nog met sneeuw , helemaal ingepakt , met een lamp op ons hoofd , en dat toen al allemaal voor deze grote dag van morgen . Ik kan alleen nog maar zeggen , dat ik van elke meter die ik gelopen heb met deze gasten echt genoten heb . We zetten hier zeker mee door , ook na de marathon !

Stefke , wendy , en ik zijn ong aan mekaar gewaagd , dus daarom dat samen trainen ook zo gemakelijk gaat . Wendy liep haar eerste marathon vorig jaar met gemak in 3.15 u en was hier niet moe van ! Stefke verraste vorig jaar uedereeni Rotterdam met een comback na 2 jaar eruit gelegen te hebben , met een pr. 3.05 u . Ik ging toen ook voor die tijd maar kreeg krampen van jewelste , dus mijn tijd staat nog op 3.08 u . Ik heb toen al gezegd dat ik nooit meer zo gefocust op tijd ga lopen , en daar hou ik me aan ! Ik ga mijn best doen , ik ga ervan genieten , en als de mogelijkheid er is om die tijd te breken , zal dat gebeuren . Maar champagne drinken die ik zeker na mijn marathon !! Deze zal gevierd worden omdat het mijn leukste was in aanloop ernaar !

Daarom wil ik vooral Wendy en Stefke bedanken voor al die leuke bloopers . Stefke met zijn grappige uitspraken die hij zelf pas nadien snapt . Is soms scheuren van't lachen . Maar vooral wendy ....Het slippertje van wendy !! Vond ik zelf geweldig ! Ja bij slippertjes ben ik nijna nooit bij , maar nu wel ! Wie hier het fijne wil van weten , zal toch een paar maanden terug moeten klikken , dus zoeken maar ! :-) 

Ik heb een paar jaar geleden een marathon gelopen in Rotterdam samen met Michel . We liepen toen echt heel vlot en ik zelf liep toen de marathon met de grootste vorderingen zelfs toen van heel de club . Ik had in tijd de meeste vooruitgang gemaakt . Een pr. van 16 min . Onderweg raapten we de eerste dame van de club ook nog mee op , want die haar benen  waren aan het leeglopen . Enzo liepen we met z'n 3 samen hand in hand over de finich ! Dat was ook zo één van de moie aankomsten die ik nooit meer vergeet !

Het mooiste zou zijn dat we dat mogen met ons drie of nog beter want ons groepke wordt in Utrecht vergroot door Benny en Geert en kunnen we zo samen hand in hand genieten van de aankomst ! 

Maar dan zulen die gasten zich wel ferm moeten gaan inhouden en dat wil ik zeker ook niet !  Wendy zit in bloedvorm ! Ze is deze week wel ziek geweest en antibiotcum moeten nemen , maar ik geloof nog altijd in haar dat ze een groot stuk van haar tijd zal afdoen ! En stefke dat is een diezel-raket ! En Geert   is het berekende type meer ! Keihard voor zichzelf . Vraagt aan die gast , hebt ge deze week friet gegeten ? Die vind zo'n vraag even stom als dat ge vraagd , hebt ge uw gat afgekuist :-) . Nee die staat op en top scherp , Die gast staat klaar zoals die konijntjes uit de reclame van duracel . Opdraaien en hup.......er is geen houden meer aan ! Nu wel een belangrijke mededeling omtrent ons duracel-manneke . Daar staat gene stop knop op he , dus bij aankomst ( ik weet niet of hij kan lezen ) hou die dan tegen he ! :-)

Allee vandaag nod een dagje rusten od toch rustig naar de efteling waar ze her nog niks van weten ! Zelfs ons Peggy niet ! En als het regend zal het de beekse bergen worden !!

Allee tot maandag na de marathon , en hopelijk met een zeer mooi verslagje !!

Zalig pasen allemaal !!

07:42 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

Jeej, eindelijk maand zover! Maar nu wou ik dat we een
maand terug in de tijd konden gaan ;). De keel is alweer een heel stuk beter, ga hier nog een rustdag houden. Je bent zeer goed in vorm, je zult morgen alleszins kunnen genieten, en ik hoop natuurlijk dat je je gedroomde tijd kunt neerzetten! Tot morgen e rust nog goed hé!

Gepost door: Wendy | 04-04-10

reactie vanuit Duracell-land konijnen kunnen niet lezen, beste vriend :-)
Bedankt voor de complimentjes maar morgen zijn het de benen die de enige waarheid zullen spreken. Ik heb m'n tempo ion m'n hoofd, het staat op m'n Garmin en ik kom welgeteld 2 seconden maal 42.2 achter jullie aan! Beloofd!!

Gepost door: geert | 04-04-10

diezeltje Ik zal vandaag eens goed gaan tanken dat morgen mijne diezelbak goed geladen is.Ik kan nog niet zeggen dat ik inform ben maar we zien wel.

Gepost door: hens stefan | 04-04-10

spannend !! spannend ! Ik ben superbenieuwd ! Doe het allemaal goed en geniet ervan ! Ik duim alvast mee en als ik morgen (maandag) train zal ik eventjes doen alsof ik meeloop (allez, achterloop dus)

Gepost door: kaat | 04-04-10

Utrecht succes morgen jong!

Gepost door: Koen | 04-04-10

Je zal dat goed doen Mario. Succes vanuit Roeselare

Gepost door: Dirk Vermeersch | 04-04-10

Net zoals jij al je pupillen moed en zelfvertrouwen inpraat, zo zou ik willen dat ik jou dat kon inpraten! Je hebt er alles voor gedaan om er morgen een succes van te maken! Ik zal duimen zo hard ik kan. En laat wel even weten hoe het is geweest, hé?

Gepost door: Sandy | 04-04-10

Veel succes! Je bent er klaar voor! Lopen maar!

Gepost door: Petra | 04-04-10

De commentaren zijn gesloten.