07-04-10

De roze wolk ????

Wie deze dagen in de buurt van Mol moet zijn  zal zich ongetwijfeld ergens in een fantasie-rijk wanen . De lucht is hier helemaal roze gekleurd door de vele mooie resultaten van de molse delegatie die in Utrecht aanwezig was . Dus ook hier boven  mijn huisje hangt ze .......Maar ik geraak er maar niet op ! Euforistich ben ik langs ene kant , ......maar ik heb echt veel last van na-marathon-weeén . Als ik de reactie's lees en de mailbox open , dan  zou ik zeggen dat ik bijna op mijn wolk zit . Maar ik ben echt moe ! Mijn hele lichaam is precies aan het protesteren ! Het is echt in staking gegaan !

Al 2 dagen hoofdpijn , draainissen door lage bloeddruk enof suikers tekort . Heel de dag honger , maar dat is gemakkelijk en zeer aangenaam op te lossen !! :-) Maar nu is't genoeg geweest met klagen !! We gaan de plannen eens bekijken voor de volgende maanden ! 

Ik ga dus op dezelfde manier blijven verder trainen . Veel rusten en ook veel trainen natuurlijk . De eerste 3 weken is er niks gepland . Maar dan ga ik hier en daar eens een 5 km vlammen ! Maar het hoofddoel is de 10 km van Dwars door Geel . Daar wil ik mijn pr aanvallen ! de 38.30 min. wil ik bereiken dan !! Dan is het vakantie , en naar gewoonte neem ik dat zeer letterlijk . In het voorjaar ga ik geen marathon doorlopen !! Mogelijk zelfs geen lopen ! Maar in Eindhoven ga ik voor de halve marathon . Ik heb daar nog nooit echt op door gelopen en wil dit ook eens efkes testen !! 1.28 u heb ik al staan . Dus dit moet beter !! :-) 

De kamers voor eindhoven kunnen weer geboekt worden ! De helft van de in optie genomen kamers zijn al geboekt . Nog 10 kamers over dus ! Voor meer info over de inschrijvingen , gewoon mij mailen . Dit is toch telkesn het blog-weekeinde van het jaar !! Zorg dat je erbij bent !!

Hier  http://webloglopers.skynetblogs.be/  kan je ook nog lezen over de volgende weblogtraining met een grote smak amuzement erbij ! Graag had ik hier je reactie op gehad !! Een 10 kajaks zijn al toegezegd ! Dus het wordt zeker leuk !! 

Allee , ik ga mijn oogjes dicht doen !! Slaapwel !!

17:41 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Ik heb dat ook een beetje, echt zo doodmoe, dacht dat het door de antibiotica kwam, tja het zal wel snel beteren hé, rust maar goed uit! En die roze wolk, die is bij mij ook nog niet echt aangekomen ze, ik zit alweer vooruit te kijken naar de volgende ;).
Groetjes

Gepost door: Wendy | 07-04-10

hopelijk voel je je gauw wat beter!

wij zullen waarschijnlijk op reis zijn tijdens de weblogtraining...

Gepost door: Jess | 07-04-10

Verdiende rust! Mario,
Je hebt de rust verdien en nu kijken waar je PR nog kunt aanscherpen. We blijven je volgen.

Gepost door: Fred | 07-04-10

proficiat met je dijk van een PR in Utrecht, verdiend na zoveel weken getrouw trainen hé! Op naar die 3u!!

Gepost door: Ruthje | 08-04-10

Last hoofd Awel dat heb ik nu ook al die tijd. even iets eten en het gaat al wat beter. Succes verder hé

Gepost door: steven | 08-04-10

De commentaren zijn gesloten.