10-04-10

De eerste stapjes ....

Het is voor iedereen al een zeer lange tijd geleden dat we onze eerste stapjes zetten in het loopwereldje . Afzien en balen , zijndingen die je toen zeker door het hoofd gingen . Wel ik heb dat deze morgen een beetje over gedaan .

Ons Peggy had gevraagd of ik haar wilde vergezellen met een snelle duurloop van een 8 km . Zeer traag voor mij , op tempo voor haar ! Ik genieten , zij een beetje afzien ! Maar deze morgen was het net omgekeerd . Het was mijn eerste loopje na mijn marathon en de benen voelden goed aan maar toch nog hier en daar een beetje spierpijn . De goesting om terug te lopen was groot na 4 looplozen dagen . Maar onderweg veranderde die goesting in afzien . 6.20 min/km was het voorop gestelde tempo , maar ik drong erop aan om toch ietske trager te lopen ! Kunt ge dat voorstellen dat ik dat nog aan ons Peggy zou vragen om iets trager te lopen ? Dus werd het tempo een beetje aangepast naar 6.30 min/km . En na 7 km waren we al thuis . :-)

Maar ik genoot er wel van hoor om terug in de loopschoenen te staan , maar of ik ze morgen nog eens aantrek ......? Het zal een beetje afhangen van wat de avond gaat brengen vandaag.

De bende van Mol gaat feesten vandaag ! Benny geeft een vat voor zijne verjaardag . En Wendy gaat vandaag laten zien wat drinken is . Stefke ......die heeft nog nadorst van zijne marathon en ikke ........heb de les opgelegd gekregen . Als ge zat zijt gaat ge te voet naar huis !! :-) Ik denk dat ik mijn loopsloefen ga aantrekken :-) En dan zijn er nog de partners . Over ons Peggy laat ik de anderen oordelen . Ik slaap niet graag op de mat he !! :-) Maar we hebben ook nog Bianca . Dat is een lopende gfeluidsinstalatie waar de hoge tonen veel beter zijn gestemd dan de lage . Oordopkes meenemen is zeker een optie ! :-) En dan Herbert .......moeilijk gevalleke om te beoordelen . Maar in geval er spectaculair nieuws over te vertellen is , dus dat alles wat wendy beweerd , waarheid is , krijg je zeker alles hierover te lezen !!

Nu nog iets zeer belangrijks ! Een vraag waar ik al een weekje mee zit . Stel je ze , of niet ? Ik ga hier nu geen namen bij vermelden om genante situatie's te vermeiden , alhoewel het niet mijn gewoonte is , een blad voor de mond te nemen .

Mar het gaat over ondergoed !! Ja ja , nu heb ik wel de aandacht he ? :-) Toen we van Utrecht naar huis reden , na het leegmaken van de fles champagne , is er een gesprek blijven hangen ! Over loopslipjes !! Ik geef nog altijd de mogelijkheid op , dat ik dit een roes van vermoeidheid en de drank verkeerd heb gehoord of dat de fantasie me partne speelde . Maar ik beken dat ik nooit ondergoed draag in een loopbroek . Zit volgens mij ook niet goed , en geeft schaafwondjes op zeer gevoelige plaatsen . Was er een dame in de bus :-) die beweerde speciale loopslipjes te dragen en heeft die in alle kleuren ! Nu is dat een artikel waar ik nog nooit naar gevraagd heb in een sportwinkel , dus stel ik de vraag hier op mijn blog .....dragen al de dames dat ? :-) Het zouden zelfs netjes zijn . Dus slipjes met gaatjes , om goed te transpireren !! Volgens mij vergissen deze dames zich en zijn ze verzeild geraakt in zo'n keuken netjes ( petje )  om over je haar te trekken ( op je hoofd dan he ! ) , om hygieniche redenen !

Nu ik ben benieuwd naar al de wijze antwoorden om deze hersenkronkel op te lossen ! We leren er dan allemaal wat van bij he !! :-)

16:53 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

Onderbroek ? Onderbroeken speciaal om te lopen ??
Liever niet !!! da zit toch niet goed ?? zo'n ding dat steeds in uw poep kruipt hahahaha
In ieder geval liever zonder dan :-)
Dat mag al eens hé , Peggy zal der wel van genoten hebben !!
gr

Gepost door: jetty | 10-04-10

Yep, bij nike hebben ze dat, goed gerief ze!! Voor mannen komen die wel tot aan de knieën :/! Allé, tot straks hé, enneuh ge moet er niet op hopen hoor, ik drink niet, dat is nikske voor mij, nooit geweest trouwens, zelfs vroeger toen ik elk weekend op stap ging was ik den bob!

Gepost door: Wendy | 10-04-10

dat bestaat inderdaad, hebben ze zelfs al eens bij den Aldi verkocht en die zitten vrij goed. Ik draag steeds ondergoed, zelfs meestal mijn gewone ondergoed, vind het maar vies zo zonder ondergoed. Nog nooit last van gehad. Zelfs in m'n fietsbroek draag ik ondergoed.

Gepost door: Ruthje | 10-04-10

De commentaren zijn gesloten.