23-04-10

We zijn er nog !!

 

Eindelijk nog een efkes tijd nemen om dit blogje bij te schrijven . We zitten nog altijd een beetje op schema wat het trainen betreft . Er staan dus ook nu veel minder km gepland , dan de weken voordien . 

Na de versnellingen van dinsdag , heb ik woensdag samen met ons Peggy en ons Femke , die me vergezelde op de fiets , een 12 km tempo loop gehouden op hartslag . Ik wil gewoon mijn hartslag en tempo vergelijken met de laatst afgenomen lactaat testen . Het resultaat is simpel . Ik loop een stukje sneller bij dezelfde hartslag . Ik liep met een hartslag van 150 - 155 en behaalde een tempo van 4.30 - 4.35 min/km . Dat is toch een 15 sec/km sneller dan een dik jaar geleden  . Ik was hier ook niet moe van ! In tegenstelling van ons Femke die vond dat ze veel te snel moest fietsen .Na 4 km was het al van .....Papa , moet dat nu zo snel ? Zo is dat niet leuk hoor ! En gij hebt drinken bij en voor mij niks ? Stoppen we niet even ? :-) dat stoppen heb heb ik eens op toegegeven , zodat ze ook eens een slokje kon drinken . Na 12 km stonden we weer met een goed gevoel thuis .

Gisteren , donderdag dus , was ik echt zeer moe toen ik thuis kwam van het werk . Ik had normaal gezien een wisselloop op het schema staan , maar door de vermoeidheid heb ik die geschrapt . Wel heb ik de tijd genomen om wat aan de schema's te werken . Marathon Geert heeft zijn schema al in zijn mailbox zitten ! Hij is trouwens de eerste waar ik de halve marathon van Balen moet inplannen waar ik vorige week reclame voor maakte . Alle info kan je hier nog eens na lezen  http://webloglopers.skynetblogs.be/   Ook Koen Van Steenkiste heeft dit in zijn agenda staan ! Ja hij loopt bijna alle marathon's , dus moest deze er gewoon ook bij !! :-) Wie volgt er nog ? 

Vandaag heb ik mijn kilometers ook al gedaan . 15 km rustig joggen en de hartslag onder de 125 houden . Dit viel dan weer tegen ! allee t'is te zeggen , het gevoel was geweldig , maar ik moest constant  op de rem gaan staan om dit te halen . 5.45 - 6 min/km was het tempo . Morgen ga ik s'morgens dadelijk na het werk lopen . Dit kan dus best om 6.30 u al zijn . Ons Peggy gaat dan een uurtje later , weer samen met Greet haar kilometers doen . Die twee zijn weer geweldig goed bezig !  

Zondag is het de marathon van Antwerpen en de 10 mijl , waar ik als supporter langs het parcour zal staan samen met ons Femke . Hier zijn weer een 11 mensen die een schema van mij volgen ,  die er het beste van zich gaan geven op één van deze afstanden  . Ook een paar bloggers die we allen kennen . Deze dame http://jesssport.skynetblogs.be/ Jessica gaat haar pr aanvallen en proberen om die tijd van 4.25 u naar 4.15 u te brengen . Hiervoor krijgt ze het gezeldschap van Carmen en het haasje Snelle Wendy . Ook Peter Maas , een vriend van Gert zal hier zijn kans wagen om de 3 u grens te halen . Op de 10 mijl hebben we dan ook nog ons Eva lopen . Voor haar zal de overwinning zijn om dit spel uit te lopen . Ze komt van zeer ver , en op een korte termijn  . In januari liep ze de 5 km nog op de Zilvermeerloop , waar deze plannen gesmeed werden . En ze staat er he ! Ze zal slagen ! Maar ook al die andere hoor . Els , Evy , Mark , Johan , Dieter ......De andere namen moet ik opzoeken :-) zullen hier aan deelnemen ! Ik zal het dus druk hebben met toeteren , roepen , ....nu zondag . Ik wens jullie allemaal heel veel succes toe !! Lever terug de bewijzen dat de schema's werken !! Bedankt alleen ervoor !!

Hieronder nog foto's van het weekeindje Cochem !!

2

 4

5

6

7
8
9
naamloos

20:54 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

Goed dat de trainingen zo goed gaan, ik kijk serieus uit naar Antwerpen, al zal het puffen worden vrees ik, Benny loopt ook mee, die zou bij de pacers van 3u30 blijven (yeah right). Ik laat de marathon van Balen toch wat links liggen, loop al Geel en Tessenderlo, het zal goed zijn, ik kom wel vollen bak supporteren! Vele groetjes en tot zondag!

Gepost door: Wendy | 23-04-10

kijk er naar uit om je onderweg te zien; toch altijd zalig als er supporters zijn!!! MERCI VOOR ALLES!!!!

Gepost door: Jess | 24-04-10

Mooi weekendje weg met de familie en veel kijk en aanmoedigings plezier in Antwerpen.
Groet Rinus.

Gepost door: rinus | 24-04-10

zalig w'endje ! dat kan zo echt deugd doen hé zon uitstap !

Gepost door: Katrien | 25-04-10

De commentaren zijn gesloten.