26-04-10

Mijn loop-dipje !!

Ik krijg soms wel eens een jaloerse reactie van dat het hier precies altijd maar goed gaat ! Jij mankeert precies nooit iets ! Wel ik mankeer vandaag en vorige week wel iets ! 

Een loop dipje sluimert hier de laatste week rond . Ik heb echt geen goesting om te lopen ! En vandaag nog niet ! het is dus nu al van donderdag geleden dat ik mijn loop schoenen nog heb aangeraakt ! En tijd heb ik genoeg om te trainen , daar ligt het niet aan . Hoe komt dit ? Geen echte reden voor ! En problemen hebben we allemaal al eens ! Dus daarachter moet ik en anderen zich niet verschuilen . Maar de planning is , om vrijdag toch een wedstrijd te lopen !! Mijn eerste na de marathon ! Een 4 of 5 km in de Holven jogging . Een voorstel van ons Peggy . Als ze toch juist gezien heeft he ! want ik heb het nog niet gecontroleerd . Dus ik verwacht er niks van !! Vorig jaar de 5 plaats dacht ik , just voor Stefke , mijne loop makker die naar wat ik gehoord heb weer iets heeft meegemaakt ! Het fijne weet ik nog niet ! 

Maar wat ik ook nog mankeer is dat mijne rug pot-vast zit ! Er zijn planken die veel buigzamer zijn dan ik op dit moment ! Mijne nek die zat al vast van de morgen met de marathon . Toen dacht ik al , dat begint goed ! :-) Maar nu kan ik hem bijna niet meer draaien , in geen enkele richting . Mijne rug ......buigen dus geen probleem , maar volledig gestrekt staan , dus helemaal rechtop , gaat niet !! Straks gaan ze me kraken se !! Morgen ben ik weer helemaal fit !!

 

Gisteren ben ik gaan supporteren voor de marathon lopers  , samen met mijn dochter Femke . We hebben ze allemaal 3 keer gezien , doordat we ons verplaatsten met de metro . Heel leuk en gemakkelijk . Ons Femke had zich nog een beetje mobieler gemaakt door haar step mee te brengen  . Ik ga het hier heel kort over houden ! Maar ik ben echt een zeer tevrede man . Bijna allemaal hebben ze een pr gelopen die een schema van mij volgden . En geloof me , iedereen heeft zenuwen voor zijn marathon , maar als ge er een 9 - 10 op de marathon hebt lopen met een schema van je ....Allemaal hebben ze een paar maanden je vertrouwd en het schema gevolgd ( dat hoop ik dan telkens maar he !! ) . Dan is het voor mij best spannend en een beetje beven of ze me morgen gaan afrekenen of niet ? Voor iedereen goed doen kan iemand , dus ik ook niet ! Maar 7 pr's met er wel een paar bij die niet gehaald hebben wat ze gehoopt hadden . De minimum pr was 2 min. De beste pr. was 10 min. van ons Jessica ! Ik wacht nog op een paar uitslagen van ......shit hoe noemt die alweer ? Daar waar ze de halve stad eens hebben opgefikt met vuurwerk ! Tja , kom er niet op !! 

Alle het blogje is al lang genoeg nu ! Deze week nog een verslagje over Paraguay en de centjes die de schema's hebben opgebracht . Ze staan ondertussen al op de juiste rekening . Dus bij Julie !! Maar ook zij zal op gepaste tijd jullie hierover  inlichten . 

Ik wil om af te sluiten iedereen nog een proficiat wensen met hun geweldige prestatie gisteren op de 10 mijl of de halve marathon ! Want ook op de 10 mijl wil ik iemand in het bizonder  feliciteren , en dat is ons Eva !! Ze heeft waargemaakt wat ook voor mij 3 maanden geleden onmogelijk leek , al zal ik dat nooit zeggen !! :-) Ik had deze dame 5 km zien lopen op het zilvermeer hier in mol en had echt veel bewondering voor de wilskracht die ze toonde om die 5 km uit te lopen . Het tempo lag toen niet zo geweldig hoog , en ze zag af !! Maar het was haar karakter dat me vooral aansprak ! Wat ook je tijd of snelheid is met lopen , als je wil kom je er altijd !! Maar 5 km lopen in 35 of 36 min was toen niet zo slecht na een lange tijd stil gelegen te hebben . Maar als zo iemand dan dadelijk na aankomst vraagt , zou ik de 10 mijl van antwerpen kunnen lopen ????......Dan ......Haar karakter en doorzetting heeft me overtuigd om dat niet uit hare kop te klappen ! En ze heeft het met ne glimlach gedaan ! Uitlopen was het doel ! dus dat heeft ze gedaan in een tijd van 2.10 u dacht ik ! Verbeter me als ik verkeerd ben ! Maar nogmaals , die tijd is voor mij en haar onbelangrijk . De glimlach , de voldoening , erbij zijn  .....dat waren de doelen en die zijn bereikt ! Wat ze nu nog in hare kop heeft zitten .......niet voor op deze blog nu ! Maar halen zal ze het !! Da's gewoon dat karakter !!

Ik ga voor de rest geen namen meer gebruiken , ...jullie waren allen geweldig !!   

12:56 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (9) |  Facebook

Commentaren

Bedankt voor het supporteren coach. Sry maar door de kramp ging het echt niet meer. Maar het schema werkt zeker en vast. De benen waren wel heel goed. De laatste weken loopt het echt weer lekker zonder blessures. Misschien eens kijken of we er in Eindhoven een lap kunnen op geven.

Gepost door: Yves | 26-04-10

yeah merci voor het supporteren, echt tof van jullie!
en amaaaai da schema da nu in mijn mailbox zit...

Gepost door: Jess | 26-04-10

Tja, dat maken we allemaal mee hé, kan geen kwaad, volgens mijn coach moeten we pas volgende week echt doortrainen voor Geel, anders zijn we te vroeg aan't pieken ;).

Gepost door: Wendy | 26-04-10

komt goed Bij zo'n bende zal het lopen weer snel aanwakkeren. succes ermee.

Gepost door: steven | 26-04-10

Merci voor de support hé Mario!!! Ook al was je er niet. Ik heb effe op't punt gestaan om op te geven (door heel die historie met dat water dat op was), maar you know me hé... Ene keer dat ge start, moet ge natuurlijk ook aankomen!! Of dat nu als laatste, als voorlaatste, of als 40-laatste is!! Ik heb hier echt ongelooflijk hard van genoten!!

Gepost door: Eva | 26-04-10

ieder z'n doel, ieder z'n voldoening. En als er iemand je ooit afrekent op basis vanje schema's dan weet je't me maar te zeggen (ik ken iemad, eigenlijk een oom in Sicilië, en die kent iemand die iemand kent ... )

Gepost door: geert | 27-04-10

ze hebben het inderdaad schitterend gedaan hé...proficiat coach

Gepost door: natalie | 27-04-10

superlopers Je mag terecht trots zijn op je lopers .. Jess heb ik niet gezien, maar heb veel aan haar gedacht (normaal had ik samen met haar gelopen) en Eva ... waauw, die straalde toen ze over de meet liep .. zo content.
Je bent een topcoach !!!!

Gepost door: Edith | 27-04-10

Toch weer een teken dat uw schema's goed zijn !!!
groetjes

Gepost door: jetty | 27-04-10

De commentaren zijn gesloten.