30-04-10

Mijn eerste 5 km wedstrijd na de marathon !!

Efkes vlug een stand van zaken geven ! Donderdag ben ik na een half jaar , nog eens naar de club gegaan . Ik heb het al eens gezegd , dat die avond trainingen met mijn beroep , me niet echt goed uitkomen ! Maar donderdag was het niet lopen ofwel toch s'avonds trainen . En toch altijd leuk om de bekende gezichten terug te zien . We liepen 8 km los en 10 x 100 m versneld . Dit in voorbereiding naar de wedstrijd van vandaag . Seffens meer erover .

Vandaag wist ik dat het redelijk vroeg gedaan zou zijn op het werk omdat we nu het hele weekeinde gesloten zijn . Dus om 8 u s'morgens stond ik al terug thuis . Hier hebben ons Peggy en ik van geprofiteerd om naar antwerpen te trekken met ons tweetjes . De kinderen waren naar school , dus wij een hele dag vrijaf . :-) De trein genomen en bij aankomst dadelijk de starbucks binnen gedoken . dat dit altijd lekker is , hoef ik niet te vertellen want de meeste zullen dat wel weten zeker . 

Daarna richting de Meir gewandeld en de ene winkel na de andere ingedoken . En deze keer was ik de aanzet of beter gezegd diegenen die het geld ding opdoen !! :-) Hier en daar een terrasje gedaan , .......tot ik honger begon te krijgen . In de buurt van de groenplaatst gaan eten en nog even langs de winkel van ons Jessica gepasseerd . Maar weer was ze er niet !! Ik vermoed dat ze snel achter de toog duikt als ze me ziet afkomen !! :-) Waarom toch ??? :-) 

S'avonds was er dan de wedstrijd in Geel-Holven . 5 km door vlammen !! Maar ik had er al geen goed oog in  . Veel uren al wakker en slaap te kort ......Maar toch gegaan ! Over een 5 km wedstrijd kan je niet veel over vertellen . Van bij de start is het gewoon vlammen !! De eerste km heb ik niet kunnen afklokken doordat ik niks zien staan heb . Maar na 2 km lopen voelde ik dat ik te snel ging . Ik voelde de krachten uit mijn benen stromen . Maar Toch viel mijn tijd wel mee  . Vandaag was de tijd 17.30 min , dus toch nog niet zo slecht ! 

Toch nog efkes iets ivm. de schema's . Vele hebben nu na antwerpen weer een schema gevraagd . De viend(in) van......Of gewoon een trouwe lezer . 19 schema's kwamen binnen op 3 dagen . Ik ben hier enorm blij mee , en zal ze allen maken met veel plezier . Maar ik kan ze wel niet op 3 dagen gemaakt krijgen he . Want ook elk mailtje hierover vraagt ook een antwoord , waar ook weer tijd in kruipt . Dus om jullie allen gerust te stellen , ......het kan even duren voordat ze in jullie mailbox zitten . Maar morgen worden er zeker enkele verzonden ! Gert , .....dat specialleke is in de maak ! 

Ook worden er weer keuzens gemaakt naar de najaars marathon . Iedereen maakt toch zijn eigen keuze , en zo hoort het ! Maar vergeet Eindhoven niet !! De trouwe lezers van de blogs , hebben dit al enkele jaren na elkaar mogen lezen op de blogjes , hoe geweldig zo een weekendje kan zijn . Ik heb een aantal kamers in optie genomen aan zeer voordelige prijzen en conditie's . met op zaterdag avond samen tafelen met een lekker buffet . Voor meer interessen hierover gewoon mailen !! En deze keer is het niet alleen voor de (halve)marathonlopers , maar er is ook een 10 km wedstrijd nu ! Dus je kan er altijd bij zijn !!

22:30 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (10) |  Facebook

Commentaren

Knappe tijd zeg! Proficiat!

Gepost door: Wendy | 30-04-10

"Niet zo slecht", zegt die dan!
Kei-goed, gewoon!! Proficiat!

Gepost door: Bart | 30-04-10

Mooie tijd gelopen,, proficiat.

Gepost door: steven | 30-04-10

We hebben ons al ingeschreven voor Eindhoven!! Alé, voor het weekend toch :-))

Gepost door: Eva | 01-05-10

Mooie tijd Maar wat gaf de garmin aan van afstand ? Das wel 17km/h zulle !!!! Ge gaat mij nog klop geven als ge zo verder doet !!!

Gepost door: roadrunnerke | 01-05-10

JAWADDE snelle eddy!!!!

en neeje, ik duik ni achter de toog, ma ik werk altijd in de namiddag :-)

Gepost door: Jess | 01-05-10

aan jan ! Ik liep de eerste 2 km in 7.20 min , daarna ging het wat trager maar nog ruim onder de 4 min/km . wat de afstand betreft heb ik ok mijn twijfels maar had geen garmin aan ! Vergeten !! :-) Maar 1 ding is zeker , de 17 km/u haal ik niet ! Dus geen zorgen jantje !! Jij bent nog ruim voor me !! Jij bent trouwens ook goed bezig !! :-)

Gepost door: coach mario | 01-05-10

zeeeer snel! hoeveel keer gaar de 5 in de 42,2? Gewoon om even je volgende marathontijd voor te rekenen ;-) ...

Gepost door: geert | 01-05-10

4.5 km jogging Vrijdag 30 april 2010 om 19.30u

- Afstanden jogging: 4,5 km; 8,1 km of 12,0 km

http://www.landelijkegildeholven.be/lg%20pages/pages/holvenjogging.htm

Gepost door: Tim | 02-05-10

Schema Merci coach. Ziet er schitterend uit.

Prima tijd ook voor e 5km, jawadde!

Sorry voor de late reactie, maar heb wat achterstand met blogs lezen.

Gepost door: Gert | 02-05-10

De commentaren zijn gesloten.