02-05-10

De bende van Mol is weer actief !! :-)

 

Na Utrecht is het een beetje stilletjes geweest met de bende van mol .Omdat Stefke gekwetst is , en omdat ons wendy nog een marathon ging hazen ! Dus kwamen de trainingen niet overeen ! Maar nu staan we weer met z'n allen naar dezelfde doelen gericht ! De eerst volgende wedstrijd is die van de galbergen , nu aanstaande vrijdag ! Een 4 km de kraan volledig opendraaien op een redelijk zwaar parcours . Mensen die onze blogjes volgen , zullen al wel eens gelezen hebben over de fartlec trainingen op de galbergen . Awel , het is daar nu te doen , die wedstrijd !

Zondag belde Stefke me om te zeggen dat hij wel zou fietsen als wij gingen lopen . Ik wil er gewoon bij zijn ! Dus Wendy en Benny verwittigd , dat we er vandaag zouden op uit trekken voor een kleine 15 km . Het zijn er ondertussen maar 13.5 geworden .

naamloos

naamloos.

Een zeer mooi groene omgeving zorgden er weer voor dat het een super leuk toerke werd . Naar gewoonte post ik al de uitspraken en waarheden die dan onder zo'n loopje naar boven komen . Maar dan loop je weer het risico dat dit blogje niet meer thuis hoort tussen de sport blogs maar meer op andere locatie's ! :-) Dus hoe verwoord je sommige dingen ? Ik stel me dan wel eens vragen of dit er ook zo aan toe gaat bij andere groepkes ? Of zit ik gewoon opgescheept met 2 lopers die thuis veel tekort komen ? Nu die vraag zal waarschijnlijk nooit in alle eerlijkheid beantwoord worden , en maar best ook .....of toch niet ? :-) 

 

nu dat Stefke gekwetst is weten we ondertussen al . Dat die al van alles geprobeerd heeft  en het nog niet opgeeft , bewijst zijne aller nieuwste aanpak . Een magneet matje !! Een magnetische mat die ervoor zorgt dat je bloedsomloop sterk gestimuleerd wordt , en dit zo het genezingsproces versneld . Nog nooit had ik hier van gehoord ! Stefke beschreef dit als een soort tinteling .......zolals waneer je handen lichtjes bevroren zijn en weer ontdooien , dat soort tintelingen wordt je dan gewaar over je hele lichaam ! Over je hele lichaam , zei ons Wendy er dadelijk en zeer nieuwschierig op !  De fantasie die toen door Wendy haar hoofd doolden weiger ik hier nu neer te pennen ! Na dit gehoord te hebben wat zoal door een vrouw haar hoofd gaat , begon Stefke zich nu vragen te stellen war zijn Bianca nu aan het doen was ? kwam hij daar juist thuis , zat ze op dat matteke . Helemaal door het dolle heen , wils met haar hoofd schuddend riep ze " Alladin kom hier en vlieg met me mee " :-) De aankoop van 4000€ voor deze geweldige mat , wordt nu toch sterk overwogen bij hen . Na het schrijven van dit blogje ga ik op zoek naar aandelen van deze matten . Die vliegen nu de deur uit !! :-)

Hieronder nog een foto van in Holven  . De vraag die ik me nu weer stel , waarom sta ik er altijd zo slecht op ? Is van mijne kop nu niks beters te maken , of is het de fotograaf ? Ik hoef hier nu echt geen een antwoord op !

1

 


 

11:00 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

Troost u, dieë naast u ziet er nog vele slechter uit ze ;). Ja dat matteke dat intrigeert mij wel ze :D, we kunnen misschien samenleggen en een beurtrol uit dokteren :p. Toch zalig die zondagochtendjes!
Groetjes!

Gepost door: Wendy | 02-05-10

fotograaf? geen antwoord ... oke dan. Anders had ik gezegd dat de fotograaf eigenlijk nog best meeviel, maar uit je respect voor je mening doe ik dat niet.
En dan ga ik nu op mijn matteke zitten!

Gepost door: geert | 02-05-10

Goe gezegd Wat Wendy schreef dacht ik ook al van die andere.

Gepost door: steven | 02-05-10

toch weer een mooie training

Gepost door: gerry | 02-05-10

Kopke Bach ik da kopke nog meevallen hoor , er zijn er die slechter af zijn ;-)

Gepost door: jetty | 03-05-10

De commentaren zijn gesloten.