04-05-10

Paraguay .....we hebben ons best gedaan !!

Iedereen heeft de afgelopen maanden al wel mogen ondervinden dat ik een beetje op bedel ronde ben geweest , om het project van ons Julie te ondersteunen ! Via mijn schema's vroeg ik een vrije gift naar dit project toe ! Ook een cake verkoop heeft aardig wat opgebracht met dank aan mijn werkgever , Bakkerij Meeus ! Een deel van de centjes had ze daarvan al in haar bezit , maar toch had ik nog een aardig bedrag van 800 € op de webloglopers-rekening staan , die ik vorige week netjes heb overgeschreven ! ( bewijs volgt nog , maar kan het niet vinden in mijn bestanden , maar komt hier nog onder ) 

Dus ik wil jullie hier allemaal heel hard voor bedanken ! 

De trainingen zijn weer in volle galop bezig ! Ja het gaat weer goed ! Vandaag stonden er versnellingen gepland , zoals meestal elke dinsdag wel ! Omdat Wendy hetzelfde schema heeft dan mij , zal je daar normaal gezien hetzelfde moeten gaan lezen . Ze heeft in ieder geval getraind ! Toen ik thuis kwam van mijn werk , was't kot hier weer leeg ! Ik ben met Greetje trainen op de piste !! Ikke vlug mijn loopbroekske gaan aantrekken , en net toen ik daar alles had inzitten , kwam ze thuis ! Dan dadelijk vertrekken , stuit tegen de regels van de liefde ! toch nog vlug op de scheurkalender gaan kijken , naar Liefde is .......En dan volgt er zo een korte raadgeving ! "Liefde is , dadelijk gaan lopen .... " Kon ik niet vinden . Dus netjes thuis een taske koffie gezet , zodat we nog even konden babbelen voordat ze naar het werk vertrok !

Het was druk op de piste ! Vertelde ze me ! Wendy , Rudy en Maddy , en nog een school waren er ook bezig . Ik dacht , Oef , ....die rappe van Gompel is alleen bezig ! Ik heb ze daar ook eens tegen gekomen .......die gunt ne mens geen 5 min adem ruimte he ! Een reeks eraf pitsen , om zo een beetje brossen ......vergeet het he ! Ik was dus echt blij dat ik hier nog achter mijn taske koffie zat ! :-)

Toen ik daar omstreeks 11 u aankwam , was de piste helemaal vrij . Geweldig , maar ook weer eenzaam !! :-( Toch heb ik mijn 5 reeksen van 100 - 200 - 400 - 200 - 100 m tegen 22 sec/100 m met 1 min rust afgewerkt . Tussen de reeksen mocht ik dan 5 min loslopen . Echt een geweldige plezante training .

Wat staat er nog op de planning vandaag ? Eten klaar maken , en nog een schema voor Kato Deckers . Een naamgenoot , alleen anders geschreven . Deze dame gaan ook de halve marathon van Eindhoven  lopen ! Ik heb zo een beetje het voorgevoel , dat de (halve)marathon van Eindhoven dit jaar onder de bloggers en de mensen die een schema volgen , nog harder in trek is dan vorig jaar !! En toen was het en record !

Dus voor de mensen die nog een kamer willen boeken , ik zou niet te lang meer  wachten . Geef dus een seintje en ik stuur het reservering formulier door  !  

 

15:13 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Ja, en ik heb weer onnozel gedaan ze! Die Rudy vertrok gelijk met mij voor een interval, en ik wou weer niet toegeven en stak hem voorbij, maar hij stopte wel na 200m en ik moest er 400 doen :/, maar allé ik heb dus mijn snelheden goed gehaald! Knap bedrag voor Paraguay! Ik heb blijkbaar weer ne flater begaan op de kbc online en ik stort nog altijd aan make a wish :/, dus ja, gelukkig heb ik wel van die heerlijke cake gekocht mmmmmmmmmm!!
Het was echt een leuk trainingske, hopelijk komen er zo nog veel!
Groetjes

Gepost door: Wendy | 04-05-10

Eindhoven gaat gezellig worden !! Ik heb de planning daar de Halve Marathon te gaan lopen. Het etentje de avond voor de wedstrijd met alle webloggers is al een reden om naar EHV te gaan :-)

Gepost door: Bjorn | 04-05-10

Eindhoven Wij hebben al bevestiging gekregen van de kamer ! Joepie !

Gepost door: kaat | 04-05-10

training Man, man, niks gaat nog ongezien he, zelfs op de piste heeft hij spionnen !!!

Gepost door: Rudi | 04-05-10

Er gaat blijkbaar nog meer volk zijn dan vorig jaar in Eindhoven. Dat wordt daar zeker plezant.

Gepost door: Yves | 05-05-10

De commentaren zijn gesloten.