05-05-10

tempo loop van 10 km

Vandaag dadelijk na het werk vertrokken om een tempo loopje van 10 km af te werken ! Nog voor ik vertrok zat ik al met een probleem . wat trek je nu in gods naam aan ? Het was maar 5 graden , toch scheen het zonneke een beetje . De korte broek werd gekozen , maar bij het touwtje springen kreeg ik zo een windvlaag tegen mijn witte benen en ben toen vlug naar boven gerend en een lange broek gaan aantrekken . Ik wil niet ziek worden !! En nadien had ik hier zeker geen spijt van . 

Ik liep die 10 km ietske te snel . Het moest tegen 5 min/km en had een gemiddelde van 4.56 min/km :-) Ben er toch te vrede mee ! 

Vrijdag is er weer een wedstrijdje op de galbergen waar ik hoop dat Wendy ook naar toe komt . Maar haar man komt dan thuis na een weekje aan zee vertoeven , en wist me al te vertellen dat ze dan andere bezigheden had , en er dus aan twijfelde of ze wel kon komen . Hing van Herbert af !! .........:-) 

Daarna staat bij mij alles in het teken van de wedstrijd " dwars door Geel "  Hier wil ik mijn persoonlijk record verbeteren op de 10 km . Dus hopelijk is het niet te warm , maar just goed om nadien met de vele bloggers die komen afgezakt naar geel , iets te gaan drinken ! was voor mij vorig jaar één van de beste wedstrijden van het jaar , en had dan zelf nog niet eens meegelopen ! Dus voor de mensen die hun agenda nog moeten invullen . Op 26 juni verwacht ik jullie in Geel ! Enkel zij die hier of daar een zot trekje hebben , ........weg blijven he ! Het is niet zeker dan je dan de volgende nachten thuis slaapt !!

Hieronder nog de overschrijving voor Paraguay !! Nogmaals bedankt he !!

naamloos
 


18:29 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (1) |  Facebook

Commentaren

Zeeg! Zo is het niet hoor, Herbert moet nog met de gazetjes rijden hé, en ik ben die krengen nu aant sorteren, grrrrr zo lang op ne stoel zitten is echt niks voor mij ze! Ik zou nochtans heel graag een wedstrijdje lopen, ben nog op zoek of er misschien volgende week nergens één is. Mooi tempoloopje, had het ook moeilijjk om mij juist aan de 5min te houden. Groetjes!

Gepost door: Wendy | 05-05-10

De commentaren zijn gesloten.