10-05-10

training aanpassen aan de gezondheid !!

Na een redelijk drukke werkdag , was het weer tijd om een toerke te lopen ! Het weer was perfect , de goesting was er , dus niks kon dit toerke verpesten ! De keel is genezen , het hoesten is des te erger geworden , maar dat kan dus nu ook alleen maar beteren ! Ik ben niet zo'n fan van geneesmiddelen , en ziek meestal alles uit ! Daarom denk ik dat ik ook zo weinig ziek ben ! Het lopen gaat altijd wel een beetje moeilijker als je verkouden bent , dus daarom ook netjes op hartslag gelopen ! Niks forceren dus ! Een hartslag van 120 - 125 liet me nu tegen 6.30 min/km lopen op een zachte bosgrond ! Ik zou 10 km mogen lopen , maar doordat ik wat veel op paadjes was gan lopen die onbekend waren  , dreven de kilometers de hoogte in . Na 13 km stond ik weer voor mijn deur ! 

Moe ? Bijlange niet ! Met zo'n hartslag word je niet moe !

Ik wil ook iedereen nog eens bedanken voor de fijne mailtjes die ik mag ontvangen ! Er zijn weer een paar mooie resultaten neergezet ! Ik kan altijd niet elk mailtje uitgebreid beantwoorden  , dus daarom langs deze weg ,.......Bedankt he !! De schema's zijn nu al in de mailboxen aan het lopen tot het najaar ! Wie graag zijn vervolg heeft zal zeker al een tijdje moeten wachten , maar stuur je plannen al maar door  , want in juli , heb ik mijn jaarlijks verlof ! En dat neem ik altijd zeer letterlijk ! Die periode vind ik alles waar "moet" voorstaat  , iets wat ik niet graag doe ! :-) 

Morgen versnellingen op de piste ! En het zijn weer pittige !! Joepie dus !!  :-) 

19:56 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

schema heb zaterdag tijdens m'n wedstrijd constant aan je schema liggen denken ... geen haar op m'n hoofd dat er aan denkt om ook maar iets ervan in twijfel te trekken!

Gepost door: geert | 10-05-10

jeej!! Zie ze ook zitten hoor!!! Doe Peggy heel veel groetjes hé, ik zal ze dan morgen waarschijnlijk niet tegenkomen!

Gepost door: Wendy | 10-05-10

Zeer verstandig om het tempo aan te passen. Zo loop je toch nog lekker en blijf je gezond en fris.

Gepost door: Bjorn Paree | 11-05-10

Wijs besluit Het is wel eens verstandig om het tempo een paar keer aan te passen. Je hebt toch weer 13km op de lijst kunnen bijschrijven. En het hebt je geen moeite gekost. Veel succes en plezier met de komende trainingen.

Gepost door: Fred | 13-05-10

De commentaren zijn gesloten.