18-05-10

Rare week !

Gisteren en vandaag , tijd genoeg om van alles te doen ! Ik heb de voorbije weken al heel wat klusjes gedaan zodat ik eigenlijk een beetje bij sta . Maar wat is dat " bij staan " ?  Als ne mens geen werk heeft , dan zoek hij er wel . Allee , nooit gedacht dat ik zo zou zijn hoor  . 

De slaapkamer van ons Sanne moet dus weer in orde gebracht worden . Een likje verf en vooral haar oude slaapkamer afbreken . Kasten uitladen ......allee de hele rim ram om dan weer de nieuwe slaapkamer te plaatsen . 

Maar zover zijn we dus nog niet he ! Na een discussie , zondag in de plaatselijke meubelwinkel hier in Mol , of we al dan niet de gekozen slaapkamer wel konden plaatsen , waren we daar toen vertrokken zonder iets te bestellen met de gedachte om op maandag gewoon even de bestelling te komen plaatsen na het deftig opmeten ervan . De verstandigste keuze , niet ? 

Maar maandag morgen werd onze kleinste spruit , ons Femke dus ziek wakker . Keelontsteking , en kon dus niet naar school . Geen probleem , ik was redelijk vroeg thuis van het werk en loste Peggy eigenlijk af , die op haar beurt moest gaan werken . Maar zo zit je wel de hele dag thuis , zo,der eigenlijk iets te kunnen verrichten . De slaapkamer afbreken , en dan te horen krijgen dat de wacht tijd nog 4 weken is . Slaapkamers zijn altijd in voorraad , vertelden ze ons , maar ik heb daar altijd geweldig veel geluk mee . Dus wachten tot ik zekerheid heb leek mij het verstandigste . 

Maar vandaag zit ik hier nog altijd he . Peggy werken , en dat meiske maakt veel uren nu doordat ze in een gloednieuwe , maar prachtige moderne keuken staat te werken . Maar het is niet omdat ze modern is en dat normaal gezien alles veel gemakkelijker zou moeten gaan , dat dit van dag 1 het geval is . Alles is voor de hele ploeg nieuw . Iedereen loopt een beetje te zoeken naar de beste manier . Dus met gevolg dat dit voorlopig nog niet sneller gaat , maar trager ! Ook de andere uren , 3 of 4 verschillende werkuren maken het prive onmogelijk om zonder een deftig ingevulde agenda , iets te plannen . Vroeger kon ik rustig zeggen hoe ze te werken stond 2 maanden verder . Nu weet ik het nog niet voor morgen zonder de uurrooster te bekijken . Maar goed , alles word je gewoon .

De planning voor vandaag is , seffens als ons Sanne thuis is van school , dan dadelijk naar de winkel te fietsen en die slaapkamer te bestellen . Dan gaan lopen !! Maar dat laatste krijgt voorrang ! :-) 

In aanloop naar de 5 km wedstrijd die nu maandag gepland staat in Dessel , staan er een 10 versnellingen van 300 m op het schema , met een 3 km in en uitlopen . Voor Snelle Wendy was deze training veel te kort ! Maar ja , die heeft energie te veel he ! 

In Dessel gaan we vlammen ! En ik ga het niet over mij hebben , maar kan gerust zeggen dat Wendy er helemaal klaar voor is om op het podium te kruipen ! Ze had wat last aan de achterkant van de knie , een spier die enkel gebruikt word door de apen zou lichtjes gekwetst zijn . Maar wij hebben die zelfs niet nodig en gebruiken die normaal gezien niet . Maar de ene mens staat al wat dichter bij een aap dan de andere he  ! :-) Omdat apen hun voeten gebruiken om van alles mee te doen wat wij alleen maar met de handen doen , is die spier bij hen wel ontwikkeld ! Dus wat zou Wendy allemaal doen om zo ontwikkeld te zijn  ? Achter haar oor krabben ? Neuspeuteren met haar tenen omdat haar mama geleerd heeft dat dit vies is met de vingers ? Er zijn zo nog wel een paar dingen die ik apen heb zien doen hun poten , maar die ga ik nu toch niet op haar vergelijken . :-) Of toch ? :-)

Mijn doel is om gewoon juist voor haar te zijn !! Maar jullie weten wel beter he ? 


15:38 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Beste blogger,

Deel je blog op de nieuwe Facebook pagina van Skynet Blogs!

Gepost door: Skynet Blogs | 18-05-10

Pff, jij mag mij gerust voor zijn hoor, zolang ik maar een mooie tijd neerzet natuurlijk!

Gepost door: Wendy | 18-05-10

LOOOOL

Gepost door: Jess | 18-05-10

GOOO WENDY GOOOOOOOO Girl power !!! opletten hé Coach , de Lady heeft soms streken in haar lijf , tja jij ook in feite allebei veel succes ! en aan kleine spruit Femke heel veel beterschap gewenst xxx

Gepost door: Katrien | 18-05-10

Drukte! Beste Mario,
Je hebt er maar druk mee met de zieke spruiten.
En nog een slaapkamer in orde maken....veel succes.

Gepost door: Fred | 20-05-10

De commentaren zijn gesloten.