22-05-10

Fartlec op de galbergen !!

Toch leuk als het lopen goed gaat . En dat goed gaan is dan weer met een korreltje zout op te nemen . Maar het gevoel zit goed ! Tussen de oren is het na vandaag ook een beetje beter komen zitten . Goed komt dat nooit ! :-) (Ik zal het zelf maar zeggen he ! ) 

Maar deze morgen dadelijk na het werk wilde ik naar de galbergen rijden . Ik was er bijna  maar voelde weer wat opkomen . De bosjes induiken leek me nu niet aan te spreken . Dus toch eerst naar huis gereden . 

Om 6.15 u arriveerde ik op de galbergen . Na een toerke opwarmen stond ik voor die heuvel . Nog een beetje in mezelf gekeerd dacht ik van , " gij moet er vandaag aan !! "  :-) 

2 x ( 8 x 100 m tegen 22 sec was het doel ! ) Tussen de reeksen 1 km loslopen / dan 4 x 500 m  tegen 3.35 min/km met 500 m loslopen tussen !! Daarna nog een 2 km uitgelopen .  Deze training is tot in de puntjes juist gelopen ! :-) Dus ikke blij !!

Wat brengt de dag nog vandaag ? Veel slapen denk ik ! Ben al wakker van gisteren 15.00 u en het is nu 10.00 u . Dus de slaap begint te komen ! 

10:02 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

Slaap wel!! Tot maandag hé, zal daar al wel rondlopen ietske na 14u!

Gepost door: Wendy | 22-05-10

Ja Mario het spreekwoord zegt alles.
Rust is ook belangrijk...herstel behoort ook tot de training.

Gepost door: Fred | 23-05-10

Na arbeid komt gedane rust! Ja Mario het spreekwoord zegt alles.
Rust is ook belangrijk...herstel behoort ook tot de training.

Gepost door: Fred | 23-05-10

De commentaren zijn gesloten.