23-05-10

strippen , en nog veel meer !! :-)

 

Een verlengd weekeinde thuis , is voor mij als bakker wel een echte luxe . Dus genieten doen we er hier zeker van ! Gisteren was de dag al goed begonnen . Na het ochtend loopje begon de zon er door te komen . De kussens op het terras gelegd en efkes de krant lezen ! Dit ging een beetje gepaard met wat spelen met de kinderen . Nee dat mag ik vanaf nu niet meer zeggen of schrijven . We hebben maar 1 kind meer , ons Femke en onze tiener Sanne ! Ik ga daar niet te veel verhaaltjes of belevenissen over schrijven . Ik zou nog uren door kunnen gaan over de belevenissen van ons Sanne en het opgroeien als tiener . Maar er zijn er bij die dit nog echt leutig vinden :-) terwijl ik er alsmaar grijzer van wordt . Dus bespaar ik jullie die info ! :-) 

Naast ons Femke hebben we ook nog een lief konijntje Mayli ( is weer zo'n naam die ons Sanne uit hare teen gezogen heeft ) waar we toch ook al eens mee spelen !

 

3
2

1

In de namiddag hebben we een fiets tochtje gemaakt met z'n drie . Niet al te ver , want dan begint de jongste te reclameren . Bij mij ouders nog eens gestopt en even bij mijn zus langs geweest . Zo zat er de namiddag ook snel weer op .

Ons Peggy kwam een beetje vroeger thuis dan ze voorzien had van het werk . Ze draait de hele weel al ferm overuren en we dachten dat dit gisteren niet anders zou zijn . Het viel me dus . Maar ook zij had voor s'avonds andere plannen . Ze moest naar een vrijgezellen avond van haar tante , die volgende week gaat trouwen . En ik en alle andere heren mochten niet mee . Dus naar mijn mening hadden ze iets te verbergen ! Ze was al aan het fantaseren geweest over ne stripper die er aanwezig zou zijn . Zo'n opgetutte janet , die de hele dag niks anders te doen heeft dan  in de fitnes rond hangen . 

Ik zei tegen haar nog , hier staat uwe stripper , en maakte er nog een elegant gebaar bij . En dan beginnen ze ne mens uit te lachen ?? ???Kunde daar nu aan uit ? Maar ik gaf niet op ! Ik zette een geweldig nummer op en begon aan mijne speciale act die ik op een paar minuten instudeerde ! Hier te bekijken http://www.dailymotion.com/video/x5uv9n_alvin-and-the-chipmunks-im-too-sexy_music

Het nummer was natuurlijk veel te lang ( had mijne blauwe outfit nog aan van hierboven te bewonderen foto's ) zodat ik na de eerste 3 zinnen al .................In een deuk lag van het lachen ! 

Ze verkoos dus toch na al mijn moeite om naar het vrijgezellen feestje te gaan . :-( 

En wat kregen ze te zien ? Twee travestieten die er lekker van profiteerden om tussen de aanwezige dames hun borsten en konten te zitten ! Het was geweldig zeggen ze dan ! Ik ga dus seffens eens in de kleerkast van ons Peggy duiken om haar dus ook eens te verrassen . Het gaat dus een geweldige avond worden vandaag !! Zeker weten !! :-)


Maar ik wil het dus ook nog over iets anders hebben ! Het is een loop blog , dus moeten we daar toch met afsluiten he  ? Maar aangezien ik vandaag niet loop wil ik nog een beetje reclame maken met een paar leuke foto's van dwars door geel , vorig jaar . 

Dus ook dit jaar op 26 juni is er weer een dwars door Geel . Na de eerste succes volle start kon het niet uitblijven om dit dit jaar te herhalen . Vorig jaar zat ik als supporter langs de zijlijn , maar maakte mijn dag niet minder goed . Ik heb me toen echt kostelijk geamuseerd .

5
Ik had de pomponnekes bemachtigd van een der jonge aanwezige dames die ik even wilde helpen in hun zware taak en kon me zo toch echt uitleven !! :-) Voor een eerste keer waren er echt wel veel bloggers aanwezig ! En allen beleefden een super avond , want het is wel degelijk een avond loop ! Maar voor de start heeft ieder zijn manier om zich op te peppen ! En de meest mooie , maar toch met bedenkingen en gegronde twijfels over hun geaardheid wil ik je na 1 jaar toch onderstaande foto laten zien !

10

Het lopen zelf was echt geweldig goed georganiseerd . Mooie start en een prima aankomst ! Geweldige sfeer met heel veel volk !! Dus zeker een motivatie om je er echt wel op toe te leggen en ervoor te trainen . Iedere aanwezige blogger had geweldig gepresteerd , maar we hadden toch ééntje die altijd zal onthouden blijven en dat is ons Wendy . Die won overtuigend de éérste editie bij de dames op de 10 km met een prachtig pr. voor haar van 38.45 min. Want daar is het wel degelijk bij haar om te doen . Een mooie tijd neerzetten ! Winnen is mooi meegenomen ! :-) Maar wij bloggers hebben de éérste editie , die altijd een beetje speciaal zal blijven op onze naam staan !! 

4
Dit jaar zal ze terug strijden naar een betere tijd ! Of dit een podium plaats oplevert is gewoon bijzaak !  Na het lopen kwam nog het meest interessante gedeelte , voor mij altans toen , en dat was het feesten en bijpraten na het lopen . Dit ging door tot de zeer late uurtjes !!

6
 7

Dat pintelieren heeft natuurlijk zijn gevolgen ! Niet bij mij , dacht ik , maar op de volgende foto zie je toch iemand waarvan je dit niet verwachte om zich zo te laten doorzakken ! En wel zer letterlijk deze keer ! Haar man vind dit precies nog geweldig ook  ! :-) 

8
Ons Kaat was dus echt doorgezakt !! :-) Maar na 1 jaar mogen de geheimen wel blootgelegd worden . Of niet ? :-)

Na een tijdje vonden een paar mensen het tijd voor huiswaarts te keren en ging een klein maar nog nuchtere groepke nog efkes door!

11
Met deze bende hebben we de late uurtjes getrotseerd ! Het was super leuk ! Dus laat dit evenement als blogger niet aan je voorbij gaan !! Dus tot 26 juni in Geel ! En breng mooi weer mee !! 

9

11:10 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

Geel Ik hoop dat ik tegen dan terug kan en mg lopen.

Gepost door: Edith | 23-05-10

Ja, maar toch graag ietsje frisser weer dan vorig jaar... 30° was wat warm... Ook al was het avond...

Gepost door: Eva | 23-05-10

Mooi konijntje hoor!! Hopelijk zijn we in dwars door Geel terug helemaal in vorm, ben daarom ook heel benieuwd naar morgen, heb helemaal geen idee hoe ik er voor het moment voorsta! Veel plezier in ginderbuiten!!

Gepost door: Wendy | 23-05-10

haahahahaha hahahaaaa ik zie er daar ongelooflijk uitgezakt uit !

Gepost door: kaat | 23-05-10

@ Edith : ik zal er dus ook zijn, 't zal ook niet zo vetjes zijn ;-)

Gepost door: kaat | 23-05-10

LOOOOOL! normaal gezien ga ik daar de 10km doen! yiiihaaaa

Gepost door: Jess | 24-05-10

De commentaren zijn gesloten.