03-06-10

Na regen komt bijna altijd zonneschijn !!

Ik heb een redelijk zware week achter de rug ! En niet van het trainen deze keer ! Maar wij zullen het bij het trainen houden ! :-) 

Op het werk zijn we ook begonnen aan de jaarlijkse grote kuis ! Dat is altijd iets wat juist voor de vakantie gebeurt . Elke week 1 dag poetsen . Dit wil dus zeggen , dat we alles , maar ook alles demonteren , proper maken en proberen weer in elkaar te steken ! :-) Dit is langs de ene kant wel leuk , omdat we nu met de gedachten al bij de vakantie zitten , maar toch blijft poetsen een klote werk . Toch is netheid en hygiene bij ons heel belangrijk . Daarom ook hebben we al 20 jaar op rij een hygiene lebel behaald ! Dit is iets waar de bakker vrijblijvend aan kan meedoen , om zo te kunnen bewijze tegenover de klanten dat ze hier goed zitten ! De inspectie van de gezondheidsdienst is daar een lachertje tegen .

Vandaag heb ik dadelijk na het werk een wisselloop van 10 km afgewerkt , maar heb er nog wel een inloop en uitloop van telkens 2 km bij gedaan om zo het geplande toerke toch te kunnen lopen . Het zachte zonneke op mijn nog wit velleke deden me echt genieten er van .

In de namiddag had ik een afspraak met de garagist voor het jaarlijkse onderhoud . Hiervoor moet ik wel naar Cardoen - Hasselt . Ons Peggy is meegereden en we hebben er een namiddag slenteren door Hasselt van gemaakt . Een paar leuke terrasjes gedaan en de namiddag was zo om !  

Morgen zal ik heel vroeg al in mijn loopschoenen staan . Een tempo loopje van 12 km !!

Voor de mensen die dit jaar ook in Eindhoven gaan deelnemen aan de (halve)marathon , en er graag een weekeind van maakt moet snel zijn . Er zijn nu al 12 kamers van de 20 die ik in optie genomen heb , geboekt  ! Met 25 personen blijven we al eten op zaterdag avond . Iedereen weet dat dit elk jaar een top weekeinde onder de bloggers is ! Heb je dit nog niet meegemaakt , beslis dan nu en zorg dat je erbij bent . Als loper maar even belangrijk zijn de supporters !! Meer info kan ik je geven via mail !!   

20:21 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (1) |  Facebook

Commentaren

Eindhoven ... kriebelt meer om naar Eindhoven marathon dan die van Torhout ! erg hé ,tja tis een ander sfeer al van de dag vooraf

Gepost door: Katrien | 05-06-10

De commentaren zijn gesloten.