06-06-10

Duurloop met een vrouw minder !!

Het is al tijdje geleden dat we maar met twee zijn gaan lopen op zondag morgen . Maar deze keer was ons Wendy er niet bij !! Konden we eindelijk nog eens ferm achter haar kont klappen , maar aangezien dat er niet veel kont aan Wendy aan is , waren we vlug uitgepraat . Allee t'is te zeggen , toch over haar . We hebben dus een prima toerke van bijna 12 km gelopen met de echte mannen praat . Of toch ook weer niet ? Wete wa ? We gaan alleen de deftige dingen schrijven  en alles wat Stefke over zijn vrouw verteld heeft , is in veilige handen . :-) 

We staan dus ook weer met onze neus naar de vakantie gericht . Nog 4 weken werken en ik ben er weer me weg . Dit jaar gaan we naar Kroatie . Juist over de Sloveense grens in Umag . 

naamloos
Na al enkele keren richting Spanje gereden te zijn , vonden wij het eens nodig om andere oorden op te zoeken . terug krijg ik weer dat gevoel zoals de eerste keer dat we naar Spanje reden . De onzekerheid of de gezonde twijfel van wat me er te wachten staat. Als je 1 keer in Spanje geweest bent , dan kan je wel telkens een andere bad plaatst zoeken , maar de grote lijnen blijven wel hetzelfde . Maar 2 jaar geleden waren we naar Italie gereden en dat was toen voor 110 % meegevallen , op het prijskaartje na . Met nogmaals dank aan Katrien voor de geweldige info erover ! Dus na vorig jaar weer Spanje hebben aangedaan , hadden we zoiets van het moet volgend jaar ergens anders zijn ! Dus daarom Kroatie !!

Voor het hotel hebben we dit jaar ook eens een beetje extra voorzien . In december hadden we al een optie genomen op dit hotel . We moesten toch voor een betaalbare prijs een hotel vonden met aparte slaapvertrekken . Waarom ......weet ik nog altijd niet . Zou ons Peggy iets speciaals van plan zijn ? Natuurlijk hou ik jullie hiervan op de hoogte !! :-)

hotel
 Dat erbij stond " sporthotel " deed me overhalen om hiervoor te kiezen . Want er zal nog een beetje gesport worden dan . Wel een beetje minder als thuis , maar de sloefkes gaan zeker mee ! 

Stefke zijn reis gaat naar Solden in Oostenrijk  . Ook een reis die een beetje afhankelijk is van het weer . Maar als dat meezit dan zal hij er zich  zeker amuseren . 

Na 12 km tetteren hierover konden we vast stellen dat zijn blessure toch fel aan het verbeteren is . Bijna niks gevoeld zij hij me , dus hij zal blijven opbouwen met de duur trainingen . Versnellingen zijn nog sterk af te raden !! Maar ge ziet zijn humeur met de week verbeteren . Niet dat hij ooit slecht gezind is , maar wel een beetje teneergeslagen . Maar dat is voorbij nu ! De vrolijke Stef is back !! 

Het roddelen over Wendy ging meer over haar grootse plannen , het ultra lopen . Gisteren is ze lactaat testen gaan doen en ik had de uitslag al verwacht in mijn mailbox en wat uitleg hoe het verlopen is , maar ze slaagt er in om me de mijn nieuwschierigheid te testen tot het uiterste . Maar ik zal haar wel terug hebben . Als ik haar schema gemaakt heb ervoor , zal ik dat melden maar het pas 2 dagen voor ze eraan moet beginnen het doorsturen . En ik weet dat ze daar niet tegen kan !! :-) 

Stilletjes aan naderen we ook aan de late na jaars marathon  onder de bloggers , namelijk de "Nacht van Vlaanderen " Hier doen ook weer tal van bloggers mee die met een schema van mij trainen en het dus weer spannend maken en mer eraan toezetten om mee af te tellen . Het klinkt misschien een beetje overdreven , en meestal zit ik er wel niet zo erg mee in mijn kopke , maar ik verwacht van bepaalde mensen echt buitensporige vorderingen . Nu weten we allemaal dat de marathon vol geheimen en verassingen zit , die alles de laatste kilometers in de war kan sturen . Maar toch .......Ik ga hier niet echt namen gebruiken want allen die deelnemen zijn voor mij winnaars . Je moet het maar doen he , 42.195 m lopen !! 

Gisteren heb ik niet getraind . Ik heb de voorbije week een beetje met het schema aan het schuiven geweest . Maar de training is wel gedaan op vrijdag . :-) Na ons Peggy naar het werk gedaan te hebben ben ik haar vriendinnetje gaan halen thuis en zijn we naar het zilvermeer gereden om te gaan zwemmen . Daar zat ze al de hele week over te zagen en als ik zeg dat het nog te koud is het water , dan ben ik het die een beetje zwak en flauw is . Dus voor mij niet gelaten . geladen met krant en boek over de vakantie trokken wij met z'n drie naar het zilvermeer .

3.
Maar die mannen maken daar niks uit he . Hup , vlam het water in !! Ik kreeg het al koud als ik ernaar keek . Maar daarom was het voor mij niet minder plezant . Ik heb lekker genoten van een ontspannen namiddag ! S'avonds werden wij nog verwacht in een restaurant waar ons Moeder trakteerde voor haar verjaardag . Ook dit was weer reuze fijn . Daarna doodmoe in de zetel gevallen en de hele avond bijna liggen slapen . :-)

   

09:44 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

Ik kan het geloven dat je 's avonds doodmoe was. Je zou voor minder ;-)

Gepost door: Herman | 06-06-10

Heb je net een mailtje gestuurd, nieuwsgierig aagje ;). Ik heb de resultaten nog niet, zou wat snel zijn hé, ziet er wel dik in orde uit dat hotel, en dat apart slaapvertrek zal waarschijnlijk voor jou zijn, zodat de vrouwen ééns rustig kunnen slapen :D. Volgende week zal ik ook niet kunnen komen denk ik, Herbert moet al om 7u15 gaan bijzitten, dus dan moeten wel al voor 6u vertrekken.
Vele groetjes en genieten van het mooie weer!

Gepost door: Wendy | 06-06-10

Ik ben van plan om ook gauw in 'buitenwater' te gaan zwemmen als voorbereiding op de tria. Maar de schrik zit er toch in ! (de koude !). Waarmee ik maar wil zeggen : moet jij ook niet zeer binnen kort in dat water gaan liggen / zwemmen / spartelen ;-)
Tweedes : waarom lijkt het alsof jij altijd dubbele dagen hebt ? Als ik zie wat je allemaal op een dag doet ben ik jaloers ! Ik zal maar eens wat beter mijn best doen ! Misschien word ik ooit half zo fit als jij !
Geniet van Kroatië (al is het nog niet voor subiet !)

Gepost door: kaat | 06-06-10

Heb je net een mailtje gestuurd, nieuwsgierig aagje ;). Ik heb de resultaten nog niet, zou wat snel zijn hé, ziet er wel dik in orde uit dat hotel, en dat apart slaapvertrek zal waarschijnlijk voor jou zijn, zodat de vrouwen ééns rustig kunnen slapen :D. Volgende week zal ik ook niet kunnen komen denk ik, Herbert moet al om 7u15 gaan bijzitten, dus dan moeten wel al voor 6u vertrekken.
Vele groetjes en genieten van het mooie weer!

Gepost door: Wendy | 06-06-10

vakantie wat een mooie vooruitzichten ! en amai wat een goed gevulde dag ,kan ook geloven dat je omvalt als je 's avonds thuiskomt , ik val al om van jou schema alleen al te volgen hihi :-)

Gepost door: Katrien | 06-06-10

Sporthotel? Welke sport? ;)))

Gepost door: gert | 06-06-10

De commentaren zijn gesloten.