12-06-10

geweldige training deze morgen !!

Na een dik uurtje slapen maakte ons peggy me deze morgen wakker om samen te gaan lopen . Dat was verdomd erg hoor , maar eens we weg waren , ooo zo zalig !! 

We vertrokken richting sas 6 en maakten daar in de bossen een plaatselijk toerke . Ons peggy haar conditie is begot goed op dit moment . Niet zo , dat ze nu een halve marathon zou kunnen lopen , maar toch een goede 10 km . Toch past ze ervoor . Geen wedstrijden meer voor haar . Gewoon een 3 keer per week rustig een toerke lopen . Ik geef haar geen ongelijk . Als dit voor haar plezier beleven is aan het lopen , moet ze dit zo blijven doen . Na een dikke 9 km , stonden we terug thuis . Nog vlug een busje water opgepakt en hup verder naar de piste waar ik nog mijn training af te werken had . Een mooi geschreven papiertje aan de deur maakte me vlug duidelijk dat de sporthal en dus de piste gesloten waren door de verkiezingen . Ik zou zo de computers eens moeten gaan saboteren he ?  Er zijn er altijd hier in mol die zich een aap wanen of teveel naar de dierentuin gaan en die beesten imiteren . Want ze kruipen dan maar over de omheining !! 

Ikke dus niet en braafjes naar de ring gelopen , waar ik op een mooi recht stuk , op en af gelopen heb . Elke 100 m staat mooi aangeduid langs de ring en zo kon ik ook mijn tempo goed controleren . Er moest van de coach 10 x 600 m gelopen worden in 22 sec/100 m . Dit lukte me elke keer , maar toch de laatste 3 met een beetje moeite !! 

Na een ontspannen bad , met zo ne goeie dikke bruisbal bij in , zijn we naar Hasselt vertrokken . Een beetje door het centrum gewandeld , hier en daar een terrasje , waar ik enkel water gedronken heb , want mijn dieet zet zich ook op zaterdag verder . :-) Ondanks ik dan wat uitgelachen word door mijn dochters en ja ook mijn vrouwke . 

Hij overdrijft weer zalle !! zeggen ze . En dan beginne ze mij op te stangen he ! Dat van ......gij kunt dat niet ......werkt op mij als ne rode lap op ne stier . 

Awel zeg ik tegen ons Sanne die toch de bovenhand nam , .....Als gij eerder 6 km kunt lopen tegen 6 min/km ( ooit liep ze 10 km in 55 min. op 10 jarige leeftijd ) , dan dat ik nu nog eens 6 kg ben afgevallen , dus dat is dan 63 kg , dan wint gij . En dat is een gewicht dat ik al 17 jaar niet meer gezien heb op de weegschaal ! Dit is voor mij dus de juiste motivatie  !! Ik hoop dat ze in kroatie een grote salade bar hebben !! 

Morgen vroeg loop ik met Benny en stefke weer een 15 km duurloop !! Daarna rijden we naar Heks . Een kasteel dat opengesteld wordt en er vele verschillende rozen kan gaan kopen of bewonderen . Daarna naar Alden Biezen  voor een mooi wandeling te maken , en normaal gezien zijn het dit weekeinde Schotse feesten !! 

Lees in vorige berichtje over het nieuwe goede doel waar ik me voor inzet 

20:21 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

Ja lap, ben toch blij dat ik het gedaan heb hoor, het liep zalig!! Ik moest er ene doen tegen 3,40 en dan ene tegen 3,50 ging geweldig goed!!

Gepost door: Wendy | 12-06-10

tof dagje zo te lezen...leuk geschreven

Gepost door: sandra schoute | 12-06-10

planning Op onze planning stond ook een dagje Hasselt, maar 't is den Decathlon geworden ;-)

Gepost door: kaat | 12-06-10

zwijg toch een les uit mijn eigen ervaring: sluit nooit een weddenschap af met je eigen dochter!!

Gepost door: geert | 13-06-10

De commentaren zijn gesloten.